search

Vuokraa loma-asunto Banjolesta

Banjole on hurmaava rannikkopaikka Istriassa Pomerin ja Medulinin korkeudella. Paikkakunnan väestö koostuu suurelta osin kalastajista, joten vuokratalo Banjolesta tarjoaa takuutuoreita herkkuhetkiä kalan ja äyriäisten merkeissä. 

Vuokraa loma-asunto Banjolesta

Nauti rauhallisesta lomasta ja vuokraa loma-asunto Banjolesta

Vuokrahuvilat  Kroatiasta ovat merenläheisyydessään upeita lomanviettopaikkoja. Heräile lokkien nauruun ja nauti upeasta näkymästä, joka avautuu Banjolen lahden ylle. Herää päivään juuri silloin, kun tahdot ja nauti ihana aamiainen terassilla päivän retkiä suunnitellen. Vuokraa talo Banjolesta ja vietä aurinkoisia päiviä kävellen pitkin pikkuisen kaupungin katuja, rentoudu pikkukiviranta Centineralla tai sukella korallien ja veneenhylkyjen sekaan. 

Vuokraa loma-asunto Istriasta ja Banjolesta ja sinulla on loistava tukikohta erilaisille päiväretkille. Mielenkiintoinen Pulan kaupunki sijaitsee pienen automatkan päässä. Voitte ihailla Pulassa historiallisia rakennuksia Rooman ajoilta, kuten amfiteatteri tai riemukaari. Vuokrattu loma-asunto Banjolesta mahdollistaa myös helposti vierailun upeassa Brijunin kansallispuistossa tai lähteä laivalla Pulasta aina Venetsiaan saakka.

Loma-asunnon vuokraus Banjolesta sopii erittäin hyvin myös lapsiperheille. Vuokrahuvilat ja –huoneistot Banjolessa tarjoavat kuin toisen kodin, jossa lapset voivat rauhassa leikkiä omassa pihapiirissä ja nauttia mahdollisesti uintihetkistä omalla uima-altaalla. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Banjolessa ja muualla Kroatiassa ovat hyvin varusteltuja ja ruokahuoltokin toimii loistavasti omassa keittiössä. Toki iltaisin kannattaa myös harkita alueen kivoja ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia makuelämyksiä.  

Vuokraa loma-asunto Banjolesta

Varaa loma-asunto Banjolesta helposti suoraan netissä

Kiinnostaako sinua vuokrata loma-asunto Banjolesta? Vuokraa huvila tai huoneisto Istriasta suoraan täällä kotisivuillamme helposti ja turvallisesti. Jokainen loma-asunto Kroatiassa on erikseen tarkistettu ja valikoitu, joten voit luottaa kohteidemme laatuun. Löydät hakuehtoja vaihtelemalla niin suuret huvilat kuin pienemmät huoneistot Banjolesta ja muualta Kroatiasta, sinun tulee vain valita omiin tarpeisiisi sopiva. Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Kroatiasta ja Banjolesta NOVASOLin avulla!