search

Vuokraa loma-asunto Balesta

Jos kaipaat matkaltasi rauhallisuutta ja levollisuutta, löydät etsimäsi yhdestä Istrian niemimaan parhaiten säilytetyistä salaisuuksista; Balen kauniista kaupungista. Tämä hurmaava pieni kaupunki sijaitsee kukkulalla noin 140 metriä vedenpinnan yläpuolella ja vain seitsemän kilometrin päässä Istrian kuvankauniista rantaviivasta. Bale on koti kiemurteleville keskiaikaisille mukulakivikaduille sekä valikoimalle NOVASOLin Kroatian huviloita ja huoneistoja. Vuokraa loma-asunto Balesta, missä jokseenkin boheemisen olemuksen luovat sen ikivanhat rakennukset, vaikuttava barokki-aikainen St. Julian kirkko sekä hurmaava sekoitus tavernoita, putiikkeja ja gallerioita.

Vuokraa loma-asunto Balesta

Ihaile Istrian luonnollista kauneutta

Ympäri vuoden välittämämme loma-asunnot Istriassa toivottavat vieraat tervetulleiksi nauttimaan kohteen rentouttavasta ja vastaanottavasta tunnelmasta. Balen kaupungin vaikuttavan kuvankauniita maisemia ja näkymiä hallitsevat maatalous sekä hurmaavat viinitilat. Ei siis ole yllätys, että paikallisten lisäksi loma-asuntojemme vieraat kertovat parhaiden Istrialaisten viinien tulevan Balea ympäröiviltä viinitarhoilta. Käy vierailulla viinikellarissa ja maistele alueen herkullisimpia viinejä, joita vieraamme nauttivat Istrian huoneistoissamme myös Splitissä asti! Ehkäpä päädyt hankkimaan yhden itsellesi nautittavaksi Kroatian loma-asunnossasi.

Lomat perheen kesken: vieraile Balessa

Bale on loistava kohde niille, jotka etsivät rentouttavaa, mutta silti hauskan tekemisen täyteistä yöpymistä meidän Kroatian loma-asunnoissamme. Vuokraa pyörä ja lähde tutkimaan yhtä tai useampaa Balen ympäristöstä löytyvistä neljästä merkitystä pyöräilyreitistä. Ehkäpä tiesi vie 19 kilometriä pitkälle Dinosaurusreitille, joka ylettyy aina rannikolle asti. Tai ehkä päädyt ihailemaan luonnonkaunista maaseutua lyhemmällä Fontanan reitillä, joka on meidän metsälomien fanien ehdoton suosikki! Lisäksi ratsastus on alueella hyvin suosittua erityisesti lapsiperheiden keskuudessa. Balesta löytyy myös antoisia kävelyreittejä heille, jotka pitävät mieluummin jalkansa maan tasalla. Jos tavoitteesi on matkasi aikana ahmia kulttuuria mahdollisimman paljon, lähde päiväreissulle läheiseen Pulan kaupunkiin katsomaan Istrian kulttuurille tyypillistä ulkoilmateatteria.

Vuokraa loma-asunto Balesta

Balen merenrannan lomamahdollisuudet 

Merenrannan ystävät voivat suunnata kaupungista vain seitsemän kilometrin päähän rannikolle kokeilemaan taitojaan purjehduksessa tai vaikkapa nauttimaan rantalentopallosta auringon laskiessa horisonttiin. Nauti pitkistä kävelyistä merenrannalla ja ihaile meren sekä läheisten Brijunin saarten henkeäsalpaavia maisemia. Jos olet aikaisemmin nauttinut rannikon näkymistä vieraillessasi Istrian loma-asunnoissamme, miksi et nyt suuntaisi Balelle nauttimaan Adrianmeren samanlaisista maisemista samalla tutustuen herttaiseen Istrialaiseen elämäntapaan?

Varaa loma-asunto Balesta ja vietä ikimuistoinen loma

Yöpyessäsi loma-asunnossamme Kroatiassa, kannattaa ehdottomasti tutustua kiehtovaan Colone Coveen. Sieltä on nimittäin löydetty monien dinosauruslajien luita, jotka ovat myöhemmin säilötty ja laitettu esille Monfalcon paleontologiseen museoon. Vaikka Triaskaudella alueella esiintyi runsaasti dinosauruksia, kuvankauniin kaupungin juuret johtavat hieman tuoreempaan Rooman aikakauteen. Tästä syystä kaupunki houkuttelee erityisesti Kroatian kiehtovasta historiasta kiinnostuneita vierailijoita. Majoittuessasi loma-asunnossamme Dubrovnikissa pääset yhdistämään kaupungin hurmaavan historian sekä Dalmatian alueen mielenkiintoisen menneisyyden.