search

Vuokraa loma-asunto Istriasta

Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Istriasta! Istria tarjoaa sinulle ja perheellesi kaunista luontoa, historiallisia rakennuksia ja herkullista ruokaa. Vuokrahuvilassa asuessasi voit itse valikoida, mistä aineksista lomasi koostuu.

Istria on alue läntisessä Kroatiassa Adrianmeren rannalla. Istria oli muinoin osa Rooman valtakuntaa, mikä on myös jättänyt jälkensä alueeseen. Kun vuokraat loma-asunnon Istriasta, kannattaa käydä roomalaisella amfiteatterilla, jossa tänäkin päivänä pidetään erilaisia kulttuuritapahtumia. Suosittelemme myös tutustumaan keisari Constantinin villa Vizulan raunioihin.

Vuokraa loma-asunto Istriasta

Koe Kroatia ja vuokraa loma-asunto Istriasta

Loma-asunnon vuokraus Istriasta mahdollistaa uniikin ja erilaisen loman. Istirassa voitte nauttia rennoista päivistä vaikkapa ihanissa Pomerin kalastajakylässä tai Banjolesin lahdella. Voitte lähteä sukellusretkelle hylkyjen ja riuttojen sekaan Medulin lähelle tai ihailla Pulan kaupungin upeaa amfiteatteria. Loma-asunnot Istriassa sijaitsevat myös lähellä upeaa Brijunin kansallispuistoa, jonka koskematon luonto vie sydämen mennessään.

Huvilan vuokraaminen Kroatiasta antaa monia etuja lomallesi. Maan kulttuuri, ihmiset ja tavallinen elämä on paljon lähempänä sinua, kun vuokraat loma-asunnon, joka itsessäänkin on yksityisen omistama, eikä massaturismille suunnattu turistirysä. Vieraile paikallisilla markkinoilla, festivaaleilla tai lähde päiväretkelle alueen viinitiloille, Loma-asunnot Istriassa tarjoavat mahdolisuuden myös herkutteluun. Muista maistaa prsut-herkkua ja kuuluisaa oliiviöljyä.

Loma-asunnot Istriassa

Monia hyviä syitä vuokrata loma-asunto Istriasta

Loma-asunto Kroatiasta tarjoaa sinulle juuri sellaisen loman kuin itse haluat. Nauttikaa pitkistä aamuista ja viipykää yöelämässä valomerkkiin, löhöilkää omalla uima-altaalla tai lähtekää mielenkiintoisille päiväreissulle lähialueille. Vuokrahuoneistossa tai –huvilassa Istriassa, on helppoa olla myös perheen pienimpien kanssa, sillä ruokahuolto hoituu omassa keittiössä.

NOVASOL on välittnyt loma.asuntoja Istriassa jo vuodesta 2005 ja valikoimamme on nykyään hyvin kattava. Loma-asunnon vuokraus Kroatiasta on helppoa ja turvallista NOVASOLin kautta. Tutkikaa rauhassa valikoimaa täällä kotisivuillamme ja löytäkää juuri teille sopiva huvila tai huoneisto, jonka voitte varata helposti täällä netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme. NOVASOL on tarkistanut ja valikoinut jokaisen kohteen, joten loma-asunnon vuokraus Istriasta takaa sen, että saatte sen, mitä toivoitte. Tervetuloa NOVASOLille ja Istriaan!