search

Vuokraa loma-asunto Zupa dubrovackasta

Etsitkö loma-asuntoa Dubrovnikin lähistöltä Kroatiasta? Siinä tapauksessa käännä katseesi kohti Zupa dubrovackan loma-asunto- ja huoneistovalikoimaa. Kyseessä on alue, joka ulottuu rannikkoa pitkin Dubrovnikin ja Cavtatin välissä. Loma-asunto Zupa dubrovackasta on siis loistava valinta sinulle, kuka haluat majoittua lähellä Dubrovnikia, mutta et kuitenkaan aivan kaupungin sykkeessä. Täällä maisemat ovat rehevän luonnon hallitsemia ja alueelta löytyy monia kauniita viinitiloja, sypressipuita, oliivitarhoja sekä aromaattisia yrttejä ja kukkia. Zupa dubrovacka tarjoaa loistavat edellytykset täydelliselle lomalle Kroatiassa Dalmatian alueella.

Vuokraa loma-asunto Zupa dubrovackasta

Nähtävyydet ja vetonaulat

Kun vuokraat loma-asunnon Dalmatian alueelta Kroatiasta, saat loistavan mahdollisuuden vierailla monissa historiallisesti tärkeissä kaupungeissa. Muun muassa Dubrovnik on yksi koko Euroopan suosituimmista lomakohteista, kiitos sen hyvin säilyneen vanhan kaupungin, joka on julistettu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Jo vuonna 639 perustettua Dubrovnikia usein kutsutaankin Adrianmeren helmeksi. Tänä päivänä voit tutkia Dubrovnikia vanhaa kaupunkia kiertävän muurin päältä, josta sinulle avautuvat upeat maisemat kaupungin ja ympäröivien alueiden ylle. Kuuluisan Dubrovnikin lisäksi kannattaa Zupa dubrovackan loman aikana tutustua idyllisiin pienempiin satamakaupunkeihin. Voit esimerkiksi vuokrata auton käyttöösi ja lähteä sen avulla tutkimaan läheisiä alueita ja niiden hurmaavia kyliä ja kohteita.

Vuokraa loma-asunto Zupa dubrovackasta

Aktiviteetit ja kokemukset

Loma-asunto Zupa dubrovackasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen nähtävyyksiin, aktiviteetteihin sekä kokemuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti. Jos haluat lomasi aikana tutustua Zupa dubrovackan moniin eri alueisiin ja kohteisiin, kannattaa aloittaa esimerkiksi Kuparista. Kyseessä on alueen vanhin asutus, joka on houkutellut matkailijoita jo sadan vuoden ajan. Täältä löydät kuvankauniita rantoja ja puistoja sekä valikoiman mukaansatempaavia aktiviteetteja vuoden ympäri. 

Toinen ehdottomasti kokemisen arvoinen kohde on Srbreno, joka on ensimmäisen kerran mainittu vuonna 1272, kun kohdetta asutti kalastajat ja merimiehet. Arkeologiset löydökset, kuten uurnat ja kolikot osoittavat kuitenkin, että täällä on ollut asutusta aikaisemminkin. Tänä päivänä Srbreno on suosittu lomailukohde, jonka pikkukivirannoilla vallitsee hurmaava mäntypuiden tuoksu ja jonka maisemia sävyttävät kauniit lahdet sekä jyrkät kalliot. 

Lisäksi kannattaa vierailla Mlinin pienessä kylässä, joka asukkaidensa mukaan on Zupa dubrovackan kaunein. Täällä voit viettää rentouttavaa päivää ihanilla rannoilla ja pulahtaa matalaan meriveteen, sekä nauttia kauniiden puutarhojen kukkien ihanasta tuoksusta. Myös Solinen kylä on vierailun arvoinen tilaisuuden tullen ja täällä kannattaa vierailla kylän kauneimmassa rakennuksessa, eli St. Nicholasin kirkossa. Jos haluat lomaltasi enemmän vauhtia ja jännitystä, kannattaa suunnata Platin kylään, jossa modernius sekoittuu perinteisiin mielenkiintoisella tavalla. Täällä suositussa lomakohteessa pääset kokeilemaan esimerkiksi monia erilaisia ja jännittäviä vesiurheilulajeja ja -aktiviteetteja. Vuokraa loma-asunto Zupa dubrovackasta ja koe kaikki alueen pienet kylät niiden aktiviteetteineen ja elämyksineen.

Vuokraa loma-asunto Zupa dubrovackasta

Vuokraa loma-asunto Zupa dubrovackasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja koko Kroatiassa. Seuraavaa lomaasi varten kannattaa harkita Zupa dubrovackan kohdetta, jossa pääset viettämään äärimmäisen monipuolisen loman, jonka aikana sinulle avautuu monia mahdollisuuksia kokea lukuisia unohtumattomia elämyksiä. Myös vuokratussa loma-asunnossa vietetty loma on oma erityinen elämyksensä ja NOVASOLin kautta se on helppo toteuttaa. Laajasta valikoimastamme voit valitsemiesi kriteereiden perusteella valita mieleisesi kohteen, joka sopii juuri sinun lomatyyppiisi ja tilanteeseesi. Nettisivuillamme voit helposti rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tutki valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Zupa dubrovackasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle!