search

Vuokraa loma-asunto Zagvozdista

Zagvozdin pieni kylä sijaitsee Kroatiassa Dalmatian alueella, hieman Makarskan ulkopuolella. Vuokratessasi loma-asunnon täältä, pääset viettämään lomasi suurien turistimassojen ulkopuolella omassa rauhassa, mutta suuremmat kaupungit ovat silti helposti saavutettavissasi. Paras tapa viettää lomasi, on vuokrata loma-asunto Zagvozdista NOVASOLin kautta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta, yksityisyydestä sekä omatoimisuudesta. Kaikki Kroatian loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, eli vuokrahintaan sisältyy automaattisesti muun muassa petivaatteet, loppusiivous, sekä käyttökustannukset. Sinun ei siis tarvitse huolehtia muusta, kuin unohtumattomien lomamuistojen luomisesta koko perheen kesken!

Vuokraa loma-asunto Zagvozdista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Zagvozdissa

Loma-asunto Dalmatian alueelta tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua Kroatian ainutlaatuiseen ja kuvankauniiseen luontoon. Zagvozdin kaupunki ulottuu aina Biokovon kauniiseen luonnonpuistoon saakka, joka tarjoaa noin 100 erilaista patikointireittiä henkeäsalpaavissa maisemissa. Myös samannimisen vuoriston läheinen sijainti tarjoaa loistavia mahdollisuuksia patikointiin, vaellukseen sekä maastopyöräilyyn. Kyseessä on myös yksi Kroatian suosituimmista kiipeilykohteista sen harrastajille, ja kohde on loistava myös heille, jotka kaipaavat hieman adrenaliinia lomallaan. Täällä raikas meri-ilma sekä vuoristoilma sekoittuvat rehevien kuusipuumetsien tuoksuun ja virkistää sekä mieltä, että kehoa. 

Noin puolen tunnin ajomatkan päässä Zagvozdista sijaitsee Makarska, joka on samannimisen Rivieran keskus ja sydän. Makarska on täynnä ainutlaatuista arkkitehtuuria, mielenkiintoisia nähtävyyksiä, viihtyisiä hiekkarantoja sekä lukemattomia erilaisia ravintoloita, kahviloita ja kuppiloita. Kokemisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi fransiskaaniluostari, Sv. Markon kirkko sekä Gojakin galleria. Loma-asunto Zagvozdista tarjoaa mahdollisuuden lähteä päiväreissulle Makarskan lisäksi myös esimerkiksi Trogiriin, Splitiin tai Salonaan. Lisäksi Cetinan joki sijaitsee suhteellisen lähellä ja tarjoaa mahdollisuuksia muun muassa koskenlaskuun sekä patikointiin upeissa maisemissa.

Vuokraa loma-asunto Zagvozdista

 Miksi vuokrata loma-asunto Kroatiasta?

Kroatia on loistava lomakohde ympäri vuoden. Täällä pääset nauttimaan rentouttavista rantapäivistä ihanilla pikkukivirannoilla, tuoreista ja herkullisista merenelävistä, paikallisista viineistä, mielenkiintoisesta historiasta, unohtumattomista nähtävyyksistä sekä monipuolisista aktiviteeteista, jotka soveltuvat koko perheelle. Kroatia on jo jonkun aikaa kasvattanut suosiotaan suosikkikohteena eurooppalaisten keskuudessa, eikä lainkaan turhaan. NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa vuokran Kroatiassa ja tästä laajasta valikoimasta pääsetkin itse valitsemaan juuri sinun lomatyyppiisi ja toiveisiisi vastaavan vuokrakodin matkaasi varten. 

Vuokraa loma-asunto Zagvozdista

Vuokraa loma-asunto Zagvozdista NOVASOLin kautta

Onko sinulla etsinnässä loma-asunto Zagvozdista seuraavaa lomaasi varten? NOVASOLin laajasta valikoimasta voit valita mieleisesi kohteen joko pienistä ja hillityistä vuokrakodeista, moderneista koko perheen asunnoista tai hulppeista luksushuviloista, sekä kaikesta näiden väliltä. Loma-asuntoihin tutustuminen ja sellaisen vuokraaminen hoituu helposti nettisivuillamme käyttäen hakukonettamme, joka löytää juuri sinulle sopivimmat kohteet. Voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Dalmatian alueelle, Kroatian auringon alle!