search

Vuokraa loma-asunto Zadarista

Kauniit saaret, mielenkiintoiset museot, historialliset rakennukset ja kiinnostavat installaatiot odottavat sinua, kun sinulla on vuokrattuna loma-asuntoNop Zadarista, jonka merellinen sijainti takaa mahdollisuuden myös rantaelämän iloihin.

Zadar perustettiin Rooman aikaan ja siitä tuli tärkeä satamakaupunki viini- ja puukaupalle. Nykyään kaupunki on yksi Kroatian suurimmista ja se on tunnettu historiallisista rakennuksistaan kuten Pyhän Donatin kirkosta, alueen portista, vanhasta muurista, mutta myös erikoisista installaatioistaan, meriuruista ja aurinkotervehdyksestä. Vuokraa loma-asunto Zadarista ja pääset helposti myös retkille saaristoon ja lähellä sijaitseviin kansallispuistoihin.

Vuokraa loma-asunto Zadarista

Loma-asunto Zadarista tarjoaa Kroatiaa parhaimmillaan

Kun haluat tutustua alueeseen syvemmin ja aidommin, kannattaa vuokrata loma-asunto Zadarista. NOVASOLin huoneistot ja huvilat Zadarissa tarjoavat mahdollisuuden viettää aikaa kaupungin sydämessä, ihailla kirkkoja, nauttia kahvihetkistä kansalaistorilla tai vierailla lasimuseossa, jossa on esineitä roomalaisten vallan ajalta.

Loma-asunnot Dalmatiassa tarjoavat loistavan tukikohdan päiväretkille. Voit uiskennella pienissä poukamissa rannikolla, veneillä saaristoon tai tutustua läheisiin kansalispuistoihin, Kornatiin ja Paklenicaan, kun vuokraat loma-asunnon Zadarista. Kornati sijaitsee Zadarin saariston eteläpuolella ja koostuu noin sadasta saaresta ja luodosta. Paklenica on puolestaan vuorikiipeilijän paratiisi.

Yksi monista hienoista asioista huvilan vuokraamisessa Zadarista on se, että pääset lähemmäksi aitoa kroatialaista elämää ja kulttuuria. Loma-asunto Dalmatian pohjoisosassa avaa oven paikallisiin ruoka- ja juomanautintoihin. Kansalaistorin läheltä löytyviltä markkinoilta voit ostaa dalmatialaisia spesialiteetteja, kuten juustoa Pagin saarelta, paikallista viiniä tai kinkkua, prsutia.

Vuokraa NOVASOLin suosittuja loma-asuntoja Zadarista

Jos haluat asua lähellä upeaa saaristoa, kannattaa vuokrata huoneisto tai huvila Zadarista NOVASOLin kautta. NOVASOL perustettiin vuonna 1968 ja meillä on nykyään hieno valikoima loma-asuntoja Zadarissa ja sen ympäristössä. Loma-asunnon vuokraaminen Dalmatiasta käy helpoiten täällä kotisivuillemme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Vuokraa siis pian loma-asunto Zadarista NOVASOLin avulla!