search

Vuokraa loma-asunto Vodicesta

Loma-asuntoja ja huoneistoja Vodicessa Kroatiassa

Etsitkö loma-asuntoa pohjoisen Dalmatian alueen aurinkoisesta Vodicesta? NOVASOLin laajasta valikoimasta Kroatian ja Dalmatian alueen loma-asuntoja löydät epäilemättä etsimäsi. Vodicen kaunis kaupunki sijaitsee Sibenikin lähellä ja vetää puoleensa matkailijoita upeiden luontokokemustensa, herkullisen ruokansa ja kauniiden rantojensa ansiosta. Unelmien loma-asunto Vodicesta löytyy NOVASOLin kautta ja auttaa sinua toteuttamaan mitä täydellisimmän lomamatkan Kroatian Dalmatiaan.

Vuokraa loma-asunto Vodicesta

Kokemuksia ja elämyksiä Vodicessa

Yksi asia, mikä sinulle varmasti tulee tutuksi Vodicen loman aikanasi, on ruoka. Raaka-aineet otetaan tosissaan tässä kaupungissa aina niiden viljelystä valmistusvaiheeseen saakka. Vodicesta löytyykin yli 110 erilaista ravintolaa ja ruokapaikkaa, joista valita. Kyseinen määrä on melko suuri verrattuna siihen, että kaupungissa asuu vain noin 10 000 asukasta. Siispä voit lomallasi valita, haluatko tutustua niin moniin eri ravintoloihin, kuin vain mahdollista, vai haluatko kokeilla myös kokkaamista itse oman loma-asuntosi keittiössä tai terassilla. Jos päätät itse valmistaa ruokasi loma-asunnossasi, kannattaa käyttää mahdollisimman paljon tuoreita paikallisia raaka-aineita, niin sinustakin voi kuoriutua todellinen kroatialainen kokki!

Aurinko, hiekkaranta ja ranta-aktiviteetit ovat tietenkin suuri osa jokapäiväistä elämää Vodicessa. Hyvin hoidetut ja siistit rannat houkuttelevat kaikenlaisia lomailijoita luokseen ja myös perheen pienimmille löytyy turvallisia, matalavetisiä alueita. Kroatia on tunnettu ja suosittu sen kristallinkirkkaista vesistä ja upeasta vedenalaisesta elämästään, jota kannattaa tutkia lähemmin sukellusvälineiden avulla. Kroatiasta löytyy lukuisia sukelluskeskuksia, joihin kannattaa tutustua ja joista voit hankkia sukellussertifikaatin. Monilla rannoilla Kroatiassa on pikkukiviä tai vähän suurempaa kivikkoa sileän hiekkarannan sijasta, joten on suositeltavaa hankkia lomallasi paikan päältä monista kaupoista saatavilla olevat rantatossut, jotka suojaavat jalkojasi kiviltä. 

Vuokraa loma-asunto Vodicesta helposti ja turvallisesti

NOVASOLilta löydät laajan valikoiman erilaisia loma-asuntoja moneen lähtöön Kroatiasta ja myös Vodicesta. Valikoimamme tarjoaa jokaiselle jotakin ja nettisivuillamme voit itse määritellä ja rajata hakua ja löytää tätä kautta juuri sinulle sopivimman loma-asunnon. Upeita loma-asuntojamme sijaitsee paljon myös Dalmatian alueella, jossa voi käydä lomailemassa useammankin kerran, koska nähtävää ja kokemista siellä riittää. NOVASOLin loma-asunnot Dalmatiassa auttavat sinua toteuttamaan juuri sellaisen loman, kuin itse haluat ja minne haluat. Kaikki kohteemme ovat laatutarkastettuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia loma-asuntosi laadukkuudesta, vaan voit vain nauttia sen tuomasta yksityisyydestä ja omatoimisuudesta. Loma-asunto Vodicesta tarjoaa sinulle ainutlaatuisen perustan kokea lomamatkasi täysin uudella tavalla.