search

Vuokraa loma-asunto Visin saarelta

Kristallinkirkas vesi, koskematon luonto ja mielenkiintoiset luolastot odottavat sinua Visillä, joka on Adrianmeren yksi mielenkiintoisimmasta saarista! Vuokraa loma-asunto Visin saarelta NOVASOLin kautta ja nauti Kroatian saarimaailman antimista muutaman viikon ajan.

Vis on ollut suljettu turismilta, sillä se oli ennen armeijan aluetta. Tito käytti saarta toisen maailmansodan aikaan sotilaallisiin tarkoituksiin ja yhä tänä päivänä voit vierailla Titon luolassa. Saaren eristäytyneisyyden ansiosta Visin luonto on melko koskematon ja ihmiset elävät samalla tavalla kuin ovat aina ennenkin eläneet. Loma-asunnon vuokraaminen Visiltä mahdollistaa tämän aidon elämäntyylin myös sinulle.

Vuokraa loma-asunto Visin saarelta

Koe uniikki saari ja vuokraa loma-asunto Visin saarelta

Loma-asunto Visillä tuo sinut lähelle luontoa. Voit vaeltaa saaren vuorilla, rentoutua suositulla Zaglavin rannalla tai mennä saaren pääpaikkaan, joka on myös nimeltään Vis. Kulttuurin ystävälle löytyy Visistä kaunis renessanssikirkko ja pikkukaupungista nimeltä Komiza vanha venetsialainen linna.

NOVASOLin loma-asunnot Dalmatiassa ja Visin saarella tarjoavat sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea paikalliskulttuuria aidoimmillaan. Vuokrahuvilan tai –huoneiston terassilla on upeaa nauttia paikallista viiniä tai käydä ravintolassa syömässä herkullisia kalaruokia. Lomaillessanne Visin saarella suosittelemme myös tekemään päiväretken lähellä sijaitsevalle Bisevon saarelle. Bisevolta löytyy kuuluisa sininen luola, Modra Spilja, sekä vanhoja luostarin raunioita ja hieno kirkko.

Vis toivottaa sinut tervetulleeksi!

Paras tapa tutustua saareen, on vuokrata loma-asunto Visiltä. Jos sinä ja perheesi olette kiinnostuneet saaresta, NOVASOL tarjoaa teille vuokrattavaksenne loma-asuntoja Dalmatiasta sekä Visiltä. Olemme välittäneet loma-asuntoja vuodesta 1968 ja valikoimastamme löytyy nykyään paljon vuokrataloja ja -huoneistoja Dalmatiasta.

Kätevin tapa vuokrata loma-asunto Visin saarelta on tehdä se täällä kotisivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Valikoimastamme löydät helposti kaikkea yksinkertaisista mökeistä, uima-altaallisiin huviloihin ja huoneistoihin merenrannalla. Tervetuloa vuokraamaan loma-asuntoja Dalmatiasta ja läheltä Visin saarta!