search

Vuokraa loma-asunto Virin saarelta

Kiehtovat maisemat, Adrianmeren kauniit rannat, kuvankauniit rannikkokaupungit sekä yli 1000 saarta tekevät Kroatiasta täydellisen matkakohteen rentouttavaa ja myöskin kokemusrikasta lomaa etsiville. Dalmatian alueella sijaitsee saari, Vir, joka on monelle mitä parhain lomakohde, kiitos sen kauniin luonnon sekä hurmaavien satamakaupunkien. Parhaiten lomastasi täällä voit nauttia, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Virin saarelta NOVASOLin kautta. Tällöin voit kokea lomasi itsenäisesti ja omatoimisesti, päättäen itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit.

Vuokraa loma-asunto Virin saarelta

Dalmatian alue ja Virin saari

Kroatian Dalmatian alue on yksi maan suosituimmista matkailualueista ja täysin syystäkin. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Dalmatiassa, joten suunnittelitpa minkälaista lomaa tahansa, valikoimastamme löytyy epäilemättä juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi parhaiten palveleva loma-asunto. Erityisesti Virin saari on suosittu lomakohde Dalmatian alueella. Saaren välimerellinen ilmasto, uskomattomat pitkät hiekkarannat ja kristallinkirkas Adrianmeren merivesi ovat kaikki osallisena tekemässä Viristä täydellistä lomakohdetta. Lisäksi saari on yhteydessä mantereeseen sillan välityksellä, joten halutessasi pääset helposti ja kätevästi tutustumaan myös mantereen kohdetarjontaan. 

Virin saarta sävyttävät monet ihanat loma-asunnot, vierastalot sekä hiljaiset ja hurmaavat kylät. Täältä ei löydy suuria hotelliketjuja tai -komplekseja, vaan monimuotoisten metsien värittämiä maisemia, viinitiloja, hedelmätarhoja sekä näyttäviä kalkkikivisiä jyrkänteitä. Adrianmeren rannikko on täynnä pieniä ja idyllisiä lahtia, joita pääset tutkimaan lomamatkallasi Kroatiassa. Loma-asunto Virin saarelta auttaa sinua rentoutumaan ja unohtamaan arkielämän stressin sekä saamaan uutta energiaa arjen haasteita varten kauniissa ympäristössä. Kokeile sukeltamista ja koe upea vedenalainen maailma tai nauti merituulen raikkaista tuulahduksista purjehduksen lomassa. Torovin ja Lozicen ihanien kylien lisäksi saarelta löytyy Virin satama, joka muodostaa saaren keskustan. Lapsiperheet voivat viettää ihania lomapäiviä rannalla ja esimerkiksi Sapavacin lahden rannassa on pitkälle matalaa merivettä, joten lapset voivat rauhassa uiskennella ja leikkiä turvallisesti. Loma-asunto Virin saarelta mahdollistaa myös päiväreissut esimerkiksi Zadariin, joka on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista, tai Krkan kansallispuistoon, missä voit ihastella kasvillisuuden ja eläimistön upeaa monimuotoisuutta, kuvankauniita vesiputouksia sekä mysteerisiä rotkoja. Koe kaikki tämä ja paljon muuta ja vuokraa yksityinen loma-asunto Virin saarelta Kroatiasta NOVASOLin kautta.

Vuokraa loma-asunto Virin saarelta

Varaa loma-asunto Virin saarelta helposti ja turvalliseti

Joka vuosi lukuisat turistit matkustavat Kroatiaan ja vuokraavat yksityisen loma-asunnon, jonka kautta voivat kokea tämän monipuolisen maan uniikilla tavalla ja omatoimisesti. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman houkuttelevia ja viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja sinä voitkin itse valita niistä henkilökohtaisesti houkuttelevimman lomaasi varten. Nauti loma-asunnon tuomasta yksityisestä ja rauhallisesta tunnelmasta perheesi ja ystäviesi kanssa. Vuokraa yli kahdeksalle hengelle tarkoitettu loma-asuntomme , jos olet suunnitellut lomaa suuren porukan kesken tai kahden hengen viihtyisä ja kotoisa asunto, jos olet lähdössä reissuun ystäväsi tai vaikka puolisosi kanssa. Tarjoamme lisäksi lemmikkiystävällisiä loma-asuntoja, jotta sinun ei tarvitse jättää nelijalkaista ystävääsi kotiin loman ajaksi. Vuokraa loma-asunto Virin saarelta ja vietä ikimuistoinen loma upeassa ympäristössä ja mieleisessäsi seurassa. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Dalmatian loma-asuntoosi!