search

Vuokraa loma-asunto Vela Lukasta

Jos suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Vela Lukasta Korculan saarelta Kroatiasta, voit odottaa lomaltasi upeita rantoja sekä Adrianmeren kristallinkirkasta merivettä. Tätä pientä satamakaupunkia ympäröivät mäntypuumetsät, oliivitarhat sekä viinitilat, jotka tarjoavat monia ihania mahdollisuuksia rentoutumiseen luonnossa sekä paikallisten herkkujen maistelemiseen lomasi aikana. Satojen vuosien ajan Vela Luka oli tärkeä kalastussatama, mutta nykyään paikalliset saavat elantonsa maataloudesta, viinien ja oliivien tuotannosta, sekä turismista. Vela Lukassa olet lähellä merta ja rantaelämää, joten kyseessä on täydellinen kohde rentoa lomaa etsiville matkailijoille.

Vuokraa loma-asunto Vela Lukasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Korculan saarella Dalmatiassa on rikas ja pitkä historia, upeita nähtävyyksiä ja se on tunnettu sen laadukkaista paikallisista viineistään. Ilmasto täällä suunnalla Kroatiaa on leuto ja miellyttävä, joten Korculan saari on loistava lomakohde vuoden ympäri – Vela Lukassa saadaan nauttia auringonpaisteesta noin 2500 tuntia vuodessa. Kuvankaunis luonnollinen ympäristö houkuttelee lomailijoita viettämään aikaa luonnon helmassa kävellen tai pyöräillen. Korculan saarelta löytyy monia mielenkiintoisia reitistöjä ja reittejä, joita voi lähteä patikoimaan tai pyöräilemään, joten pakkaa hyvät kengät mukaan ja koe kohteen monet luontoelämykset. Lisäksi kannattaa tehdä retki yhdelle Korculan monista viinitiloista – maistele eräitä koko Kroatian parhaista valkoviineistä, nimeltään Pošip ja Grk. 

Vela Luka sijaitsee kauniilla sijainnilla suuressa lahdessa ja kaupunki on helposti saavutettavissa lautan välityksellä Splitistä. Loma Vela Lukassa tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua Korculan saaren nähtävyyksien ja aktiviteettien lisäksi myös läheisiin muihin pikkusaariin ja niiden aktiviteetti- ja nähtävyystarjontaan. Kuten monista muistakin Kroatian alueen loma-asunnoista, myös Vela Lukan useista loma-asunnoista on upeat näkymät merelle päin. Noin viiden kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitsee Gradinan lahti, jossa NOVASOLilla on monia viihtyisiä loma-asuntoja vuokran.

Vuokraa loma-asunto Vela Lukasta

Nähtävyyksiä ja vetonauloja

Pinski Ratin rinteillä sijaitsee Vela Playn luola, joka on tärkeä arkeologinen kohde. Kyseisessä luolassa asui ihmisiä 20 000 vuotta sitten ja vieraillessasi Vela Lukan kulttuurikeskuksessa, pääset ihailemaan luolasta löydettyjä muinaisia löydöksiä. Samaisessa kulttuurikeskuksessa pääset myös tutustumaan mielenkiintoisten taidegallerioiden näytöksiin. Vela Lukassa on paljon eri taiteenlajien edustajia ja täällä yhdistellään monella tapaa modernia näkökulmaa perinteisiin taiteessa. Lisäksi Vela Luka on tunnettu sen perinteisestä miekkatanssista. 

Lomallasi Vela Lukassa kannattaa myös vierailla Korculan kaupungissa ja erityisesti sen vanhassa kaupungissa, jota usein verrataan Dubrovnikiin. Vanhan kaupungin ympärillä sijaitsee 1200-luvulta peräisin olevan kaupunginmuurin rauniot, jotka ovat historiallisuutensa ansiosta ehdottomasti näkemisen arvoiset. Lisäksi Korculan kaupungissa kannattaa tutustua sen moniin ihaniin kahviloihin, idyllisiin putiikkeihin, sekä St. Markin katedraaliin. Vuokraa loma-asunto Vela Lukasta ja tutustu kyseisen kaupungin lisäksi Korculan saaren muihin mielenkiintoisiin kohteisiin.

Vuokraa loma-asunto Vela Lukasta

Vuokraa loma-asunto Vela Lukasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa ja myöskin Korculan saarella Vela Lukassa. Laajan valikoiman ansiosta voit itse valita juuri sinun tilanteeseesi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan kohteen ja nauttia lomastasi loma-asunnon tuoman yksityisyyden ja vapauden siivittämänä. Etsitpä sitten hulppeaa luksushuvilaa, modernia loma-asuntoa tai kotoisaa ja hillittyä vuokrakotia, NOVASOLilta löydät aina etsimäsi. Nettisivuillamme voit rajata hakua mielesi mukaan esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella ja tätä kautta löytää juuri sinulle sopivimman kohteen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Vela Lukasta Dalmatian alueelta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan!