search

Vuokraa loma-asunto Tucepista

Kroatian rannikolla sijaitsevassa Tucepissa pääset nauttimaan perheesi kanssa niin omasta rauhasta kuin mielenkiintoisista aktiviteeteista ja vilkkaista kaupungeista. Loma-asunto Tucepista, Kroatian rannikkokaupungista takaa upieta ja aurinkoisia hetkiä Makarskan Rivieralla.

Ihana Tucepi on rauhallinen lomanviettopaikka, joka sijaitsee Makarskan Rivieralla, keskisessä Dalmatiassa. Loma-asunto Tucepissa on loistava kohde rantaelämästä nautiskeleville, sillä kaupungin 4 kilometriä pitkä ranta on upea myös siksi, että sitä reunustavat kauniit Biokovovuoret. Vuokraa talo Kroatiasta ja sen ihanasta pikkukaupungista Tucepista ja nauti omassa rauhassa lomastasi luonnonkauniista ympäristössä ja silti lähellä eloisaa Makarskan kaupunkia, joka sijaitsee vain viiden kilometrin päässä.

Vuokraa loma-asunto Tucepista

Vuokraa loma-asunto Tucepista ja nauti rennoista päivistä rannalla

Vuokratalo Keski-Dalmatiassa ja Tucepissa merkitsee varmaa aurinkoa, sillä alue on yksi Euroopan aurinkoisimmista paikoista. Vuokratalot Makarskan Rivieralta ja Tucepista tarjoaa loputtoman määrän ihania hetkiä rannalla aurinkovarjona alla kirjaa lukien tai vaikkapa lasten vesileikkejä seuraillen. Vuokraa huvila Tucepista ja voit päättää lomasi kulun. Voit herätä niin myöhään kuin haluat ja nauttia pitkän ja rauhallisen aamiaisen omalla terassilla. Ihana kävelyretki rantapromenadilla tai aamu-uinti viihtyisässä lahdenpoukamassa aloittavat päiväsi upealla tavalla.

Vietä päiväsi auringonoton, pelien ja uimisen merkeissä tai ota nokoset mäntyjen varjossa. Rentoutumisen lisäksi loma-asunto Tucepista merkitsee upeita vanhoja rakennuksia, kirkkoja ja kappaleita, kuten St Ante av Padua, St Georg ja St Mikael. Loma-asunto Tucepista on myös lähellä hienoja Biokovovuoriston vaellusreittejä, joilla näet kauniita maisemia merelle. Löydät alueelta myös paljon arkeologisia jäänteitä, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Vuokraa talo Tucepista ja lähde päiväretkille pitkin Rivieraa. NOVASOLin huvilat ja huoneistot Dalmatiassa on lähellä niin Makarskan vilkasta elämää, Bracin saarta sekä suurkaupunki Splitiä. Voit myös vierailla monilla alueen viinitiloilla tai lähteä historialliseen Dubrovnikin kaupunkiin.

Helppo ja turvallinen tapa vuokrata loma-asunto Tucepista

Kiinnostaako sinua ja perhettäsi vuokrata huvila tai huoneisto Keski-Dalmatiasta? Löydät upeat loma-asunnot Tucepista helposti täältä kotisivuiltamme. Valikoimistamme löydät niin uima-altaalliset huvilat kuin pienemmät huoneistot Kroatiasta ja jokainen kohde vuokrataan laatutakuulla. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Dalmatiasta kauttamme helposti ja turvallisesti!