search

Vuokraa loma-asunto Trpanjista

Trpanjin kaupunki sijaitsee viinitilojen ja vihreiden kukkuloiden ympäröimänä Peljesacin niemimaalla, eteläisessä osassa Dalmatian aluetta. Trpanj sijaitsee aivan Adrianmeren rannalla ja täältä onkin hyvät lauttayhteydet Kroatian mantereeseen Plocen kaupunkiin. Perille Trpanjin kaupunkiin pääset joko maata pitkin kiertämällä lähes koko Peljesacin niemimaan, tai ylittämällä meritie lautalla Plocesta Trpanjiin, joka on huomattavasti nopeampi ja lyhyempi tapa. Antiikin aikaan Trpanj oli kreikkalaisten asuttama, joten tänä päivänä kaupungissa on nähtävissä monia historiallisia nähtävyyksiä ja monumentteja. Usein Dalmatian alueelle lähdetään lomalle auringon, lämpimän ilmaston sekä kristallinkirkkaan meriveden vuoksi – Trpanjissa pääset nauttimaan näistä kaikista. Lisäksi loma-asunto Trpanjista mahdollistaa päiväreissut läheiselle Korculan saarelle, joka on täynnä mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä vierailun arvoisia paikkoja ja kohteita. 

Vuokraa loma-asunto Trpanjista

Nähtävää ja koettavaa Trpanjissa ja Dalmatiassa

Trpanjin kaupunki tarjoaa lomallesi paljon kiehtovaa nähtävää ja paljon upeita rakennuksia sekä monumentteja, joihin kannattaa tutustua. Kaupungin sataman yläpuolella sijaitsee pieni kukkula, jonka päältä löytyvät vanhan ja historiallisen Gradinan linnoituksen rauniot. Etenkin linnan pohjoisen suuntaiset muurit ovat hyvin säilyneitä ja niiden yhteenlaskettu pituus on noin 60 metriä. Trpanjista löytyy useita kirkkoja, joista monet ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia niiden historiallisuutensa sekä arkkitehtuurisen upeutensa ansiosta. Esimerkiksi St. Peter & Paulin kirkko, St. Rokon kirkko sekä St. Nicholasin kirkko ovat upeaa ja kiehtovaa katseltavaa. Muista myös vierailla Trpanjin historiallisella ja lumoavalla hautausmaalla, missä sijaitsee monia näyttäviä ja vanhoja hautakiviä. Loma-asunto Trpanjista tarjoaa pettämättömän perustan lähteä tutustumaan kohteen kiehtoviin nähtävyyksiin. 

Lomat Kroatiassa koostuvat usein pääpiirtein kahdesta elementistä; auringonotosta ja nähtävyyksistä. Molemmat näistä ajanvietteistä löytyy Trpanjista. Kohteen monet ihanat rannat ovat kauniita pikkukivirantoja, joiden aallokot ovat rauhallisia ja vesi hitaasti syvenevää. Tästä syystä monet Trpanjin rannoista soveltuvat myös perheen pienimmille. Kaupungista löytyy suosittuja ja urbaaneja rantoja, joiden maisemia koristavat kristallinkirkkaan meriveden lisäksi myös modernit infrastruktuurit. Kaupungin laitamilta puolestaan löytyy hurmaavia poukamia, joiden rauhallinen ja luonnollinen tunnelma hurmaa sinut. Vietettyäsi ihania päiviä rentoutuen Trpanjin rannoilla, voit lähteä tutkimaan läheisiä alueita ja niiden kohteita sekä kaupunkeja esimerkiksi päiväreissujen muodossa. Muun muassa Duba Peljeskan pieni kylä, joka sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Trpanjista, tarjoilee uskomattoman kauniita rantoja sekä historiallisia ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä. 

Vuokraa loma-asunto Trpanjista

Vuokraa loma-asunto Trpanjista NOVASOLin kautta

Nähtävyyksiin tutustumisen sekä Trpanjin ihanista rannoista nauttimisen lisäksi voit lomallasi kokea myös jotakin hieman aktiivisempaa. Patikointi tai lenkkeily alueen kukkuloille on ehdottomasti unohtumaton kokemus, kun kohteen ainutlaatuinen ja kuvankaunis luonto ympäröi sinua joka puolelta. Kukkuloilla voit myös vierailla paikallisilla viinitiloilla ja viininmaistelun jälkeen mahdollisesti ostaa pullon suosikkiviiniäsi nautittavaksi loma-asuntosi terassilla. Loma-asunnon vuokraaminen on helppoa ja kätevää NOVASOLin nettisivuilla, sillä valikoima on laaja ja rajaamalla hakua valitsemiesi hakukriteereiden perusteella löydät juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Löydä unelmiesi loma-asunto Trpanjista ja suuntaa seuraavalla lomallasi tänne Dalmatian alueen kiehtovaan kohteeseen!