search

Vuokraa loma-asunto Trogirista

Trogirin kaunis ja keskiaikainen kaupunki sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Splitin kaupungista. Tämä upea ja historiallinen kaupunki on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi ja kohta ymmärrät juurikin miksi. Lomallasi Trogirissa ihastut kaupungin loistaviin ravintoloihin, historiallisiin rakennuksiin sekä viihtyisiin kahviloihin. Loma-asunto Trogirista mahdollistaa tutustumisen kaupungin kaikkiin nähtävyyksiin ja halutessasi myös läheisten kaupunkien, kuten Splitin, mielenkiintoisiin elämyksiin.

Vuokraa loma-asunto Trogirista

Elämyksiä ja kokemuksia Trogirissa

Trogirin kaupunki sijaitsee pienellä saarella, josta johtaa silta mantereelle sekä myös toinen Ciovon saarelle, joka on tunnettu sen kauniista hiekkarannoistaan. Trogirin kaupungista ei löydy hiekkarantoja, mutta kaupungin läheisille rannoille pääset kuitenkin helposti ja kätevästi bussilla tai veneellä. Trogir kuuluu Dalmatian alueeseen, joka on Kroatian suosituinta matkailu- ja lomailualuetta. Dalmatian alue ulottuu pitkälle rannikkoon ja tarjoaa lukemattoman määrän erilaisia upeita nähtävyyksiä. Jos Dalmatian alue kiehtoo sinua, löydät alueelta laajan valikoiman NOVASOLin loma-asuntoja, jotka antavat erinomaiset edellytykset täydellistä lomamatkaa varten. 

Jos olet kiinnostunut lomallasi tutustumaan taiteeseen ja arkkitehtuuriin, Trogir on loistava valinta sinulle; kyseessä on todellinen museokaupunki. Kaupungilla on rikas ja kirjava historia sekä kulttuuri ja täällä pääsetkin ihailemaan kaupungin upeaa historiallista keskustaa, taidekokoelmia sekä katedraalin upeita portteja. Kuten monet muutkin Kroatian kaupungit, myös Trogir  on aikoinaan joutunut kärsimään sodasta ja sekasorrosta. Suuria kokonaisuuksia kaupungista on tuhoutunut niiden aikana, mutta vielä tänäkin päivänä on mahdollista nähdä moni kauniita monumentteja, joita on rakennettu keskiajan jälkeen. Yksi tärkeimmistä monumenteista on St Lawrencen katedraali, joka on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Meressä Trogirin takana sijaitsee pieniä saaria ja karikoita, jotka muodostavat henkeäsalpaavan kauniin näkymän. Valkoiset lahdet ja kristallinkirkas merivesi takaavat jokaiselle lomailijalle ikimuistoisen luontoelämyksen.

Vuokraa loma-asunto Trogirista

Vuokraa unelmien loma-asunto Trogirista

Splitin lentokentältä on todella helppo päästä Trogirin kaupunkiin esimerkiksi bussilla tai taxilla; lentokentältä Trogirin keskustaan on vain noin viisi kilometriä matkaa. Unelmien loma-asunto Trogirista tarjoaa sinulle ja perheellesi unohtumattomia lomakokemuksia. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja Trogirista ja niistä voit itse valita juuri sinun ja perheesi tarpeisiin parhaiten vastaavan vaihtoehdon. Kaikki loma-asuntomme ovat laatutarkastettuja, joten voit huoletta varata minkä tahansa sinua miellyttävän kohteen. Yksityinen loma-asunto Trogirista tarjoaa sinulle itsenäisen ja omatoimisen tavan nauttia lomastasi ja kohteen nähtävyyksistä. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleiksi loma-asuntoomme Dalmatiaan.