search

Vuokraa loma-asunto Triljistä

Trilj on pieni Dalmatian alueen kaupunki ja kunta, joka sijaitsee koillisessa suunnassa Splitin kaupunkia Kroatiassa. Triljin kaupungilla on historian saatossa ollut hyvin tärkeä asema, kiitos sen Cetinan joen yli vievän sillan sekä myöhemmin roomalaisten tieverkostojen, jotka yhdistivät kaupungin Salonan, Naronan ja Argentarian kaupunkeihin. Loma-asunto Triljistä mahdollistaa muun muassa kiehtoviin historiallisiin nähtävyyksiin tutustumisen sekä monien mielenkiintoisten aktiviteettien harrastamisen koko perheen voimin. 

Vuokraa loma-asunto Triljistä

Nähtävyydet ja vetonaulat

Trilj sijaitsee lähellä Cetinan jokea ja kaupungilla on mielenkiintoinen historia, joka ulottuu aina esihistoriallisiin aikoihin saakka. Silloin alueella sijaitsi viljavaa maata, luolia sekä laaksoja, jotka kaikki tekivät tästä alueesta todella houkuttelevan. Myöhemmin illyrialaiset asettuivat asumaan tänne ja kehittivät aluetta pidemmälle, kunnes roomalaiset ottivat vallan. Illyrialaiset eivät luopuneet maista taistelutta ja sodan aikana roomalaiset rakensivat sotilasleirin, Tiluriumin, jonka raunioita pääset Triljissä ihailemaan vielä tänäkin päivänä. Myöhemmin 600-luvulla kroatialaiset asettuivat Dalmatian alueelle

Lomallasi Triljissä pääset ihastelemaan monia historiallisia nähtävyyksiä, monumentteja sekä raunioita. Aiemmin mainittu Tilurium sijaitsee kaupungin yläpuolella korkeudessa ja on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Täältä voit ihailla myös roomalaisen tien raunioita, jotka yhdistivät kaupungin Salonin maakuntaan. Noin kolmen kilometrin päässä Triljin kaupungista sijaitsee Nutjakin linnoituksen rauniot. Vierailu myös Triljin museossa on suositeltavaa, jos haluat oppia lisää alueen historiasta. 

Trilj sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Splitin upeasta kaupungista ja päiväreissu Splitiin lomasi aikana onkin äärimmäisen suositeltavaa. Täältä löydät monia uskomattomia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi St. Domniuksen katedraalin sekä Keisari Diocletianuksen palatsin, joka on yksi maailman parhaiten säilyneistä roomalaisista rakennuksista. Palatsi rakennettiin aikoinaan Diocletianuksen eläkepäiviä varten ja rakennuksella on roimasti kokoa. Osallistuessasi opastetulle kierrokselle palatsiin, tulet oppimaan paljon mielenkiintoisia faktoja. Lisäksi Splitissä pääset herkuttelemaan kaupungin ihaniin ravintoloihin ja kahviloihin, sekä shoppailemaan sen hurmaaviin putiikkeihin. Loma-asunto Triljistä tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen nähtävyyksiin ja kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Triljistä

Aktiviteetit ja kokemukset

Monet lomailijat Dalmatian alueella haluavat lomaltaan sopivan sekoituksen rentoutumista sekä aktiviteetteja. Tämä on mahdollista myös Triljissä. Muun muassa Cetinan joen läheinen sijainti tarjoaa monia mahdollisuuksia erilaisten vesiaktiviteettien harrastamiseen. Esimerkiksi koskenlasku, kajakki- sekä kanoottimelonta ovat suosittuja aktiviteetteja Cetinan joessa. Jokea ympäröivä alue tarjoaa myös loistavia mahdollisuuksia luonnossa lenkkeilyyn, pyöräilyyn, patikoimiseen sekä ratsastukseen. Vuokraa loma-asunto Triljistä ja koe alueen mukaansatempaavat aktiviteetit kuvakauniissa ympäristössä. 

Vuokraa loma-asunto Triljistä

Vuokraa loma-asunto Triljistä NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa ja kun vuokraat loma-asunnon Triljistä, pääset viettämään lomasi historiallisessa ympäristössä, josta löytyy paljon aktiviteetteja sekä nähtävyyksiä. NOVASOLin laajan valikoiman ansiosta voit itse valita juuri sinun toiveisiisi ja lomatyyppiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon. Nettisivuillamme voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Triljistä seuraavaa lomaasi varten jo tänään!