search

Vuokraa loma-asunto Sveti Filip i Jakovista

Etsitkö sopivaa lomakohdetta Dalmatian alueelta idylliseltä sijainnilta ja mukaansatempaavien kaupunkien läheisyydestä? Siinä tapauksessa käännä katseesi kohti Sveti Filip i Jakovin loma-asuntotarjontaa. Tämä hurmaava pieni kaupunki sijaitsee Pašmanin kanaalin rannikolla, Zadarin historiallisen kaupungin sekä Biogradin upean kaupungin läheisyydessä. Sveti Filip i Jakov on tunnettu siitä, että se oli aiemmin Zadarin aatelisperheiden suosiossa kesäkaupunkina. Tänä päivänä Sveti Filip i Jakov on loistava sekoitus kuvankaunista dalmatialaista luontoa, historiallista ympäristöä sekä modernia lomakohdetta. Täältä löytyy kaikki olennainen täydellisen loman viettämiseen, joten vuokraa loma-asunto Sveti Filip i Jakovista ja koe kaikki se, mitä tällä upealla kohteella on sinulle tarjota.

Vuokraa loma-asunto Sveti Filip i Jakovista

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Dalmatian alueelta Kroatiasta, sinulle avautuvat mahdollisuudet harrastaa ja kokeilla monia erilaisia aktiviteetteja lomasi aikana. Sveti Filip i Jakovilla on pitkä matkailuhistoria, joten täällä pääset nauttimaan erilaisten aktiviteettien ja kokemusten laajasta kirjosta, josta löytyy epäilemättä jokaiselle jotakin mieleistä tekemistä. Jos esimerkiksi haluat kokeilla vesiurheilulajeja, voit lähteä muun muassa purjehtimaan. Tällöin pääset kokemaan ja näkemään kohteen kuvankauniit maisemat erilaisesta perspektiivistä. Alueen vesiurheilulajeille täydelliset olosuhteet mahdollistavat myös esimerkiksi purjelautailun lomasi aikana. 

Kroatia on unelmien kohde heille, jotka kaipaavat rentouttavaa rantalomaa. Kristallinkirkkaaseen Adrianmeren meriveteen on ihana pulahtaa virkistävälle uinnille ja suuret mäntypuut antavat ihanasti varjoa runsaassa auringonpaisteessa. Suurin osa Kroatian rannoista ovat kauniita pikkukivirantoja. Sveti Filip i Jakovissa sijaitsee monia viihtyisiä rantoja, jotka tarjoavat rauhallisen auringonoton lisäksi mahdollisuuksia hauskoihin ranta-aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi rantalentopallon sekä vesipallon harrastamiseen.

Sveti Filip i Jakovia voit lähteä tutkimaan mielesi mukaan joko jalan, tai pyörällä. Kaupungista voit vuokrata polkupyörän käyttöösi ja suunnata kohti Crni Krugin tähystyspaikkaa, josta sinulle avautuvat upeat maisemat kanaalin, kaupungin ja Vrana -järven ylle. Jatkaessasi matkaa eteenpäin, saavut lopulta Biogradin keskustaan. Loma-asunto Sveti Filip i Jakovista tarjoaa prahaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan kaikkiin alueen mielenkiintoisiin aktiviteetteihin sekä kokemuksiin omatoimisesti ja itsenäisesti.

Vuokraa loma-asunto Sveti Filip i Jakovista

Nähtävyydet ja vetonaulat

Sveti Filip i Jakovin vanha kaupunki on pääosin rakennettu 1600- ja 1700-luvuilla ja täällä pääset ihailemaan muun muassa 1700-luvulla rakennettua Kaštelin kirkkoa. Kaupungista on vain lyhyt matka Zadariin, jolla on 3000 vuoden mittainen mielenkiintoinen historia. Vaikka Zadar on vahvasti historiallinen kaupunki, on täällä silti tunnelma hyvin eläväinen ja jännittäviä sekä hauskoja asioita tapahtuu jatkuvasti. Vuonna 2016 Zadar äänestettiinkin Euroopan parhaaksi lomakohteeksi. Laajan historiallisen tarjontansa lisäksi täältä löytyy loistavat shoppailumahdollisuudet, eläväinen yöelämä sekä upeita nähtävyyksiä. St. Anastasian katedraali ja St. Donatuksen kirkko ovat vain pari esimerkkiä kaupungin monista kokemisen arvoisista nähtävyyksistä.

Vuokraa loma-asunto Sveti Filip i Jakovista

Vuokraa loma-asunto Sveti Filip i Jakovista NOVASOLin kautta

NOVASOLilta löytyy laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja ympäri Kroatiaa ja rajaamalla hakua mielesi mukaan esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi parhaiten vastaavat vaihtoehdot. Loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä koko perheelle suuremmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Sveti Filip i Jakovista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle.