search

Vuokraa loma-asunto Sutivanista

Haaveiletko ainutlaatuisista lomapäivistä Dalmatian alueen Bracin saarella? Siinä tapauksessa käännä katseesi kohti Sutivanin kaupunkia ja sen loma-asuntovalikoimaa. Tämä pieni mutta seikkailukas kaupunki on ihanteellinen paikka viettää ikimuistoinen Kroatian loma. Täällä pääset nauttimaan viihtyisistä pikkukivirannoista, rehevien mäntypuumetsien raikkaasta tuoksusta sekä uskomattomasta ruokakulttuurista. Sutivanissa on usein suhteellisen vähän turisteja, joten kohde sopii loistavasti heille, jotka haluavat kokea paljon, mutta rauhallisessa ja hiljaisessa ympäristössä. Vuokraa loma-asunto Sutivanista ja pääset nauttimaan tästä unelmakohteesta täysin siemauksin. Kaikki Kroatian alueen loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, eli muun muassa petivaatteet, loppusiivous sekä käyttökustannukset kuuluvat vuokrahintaan, eikä sinun tarvitse huolehtia niistä erikseen. 

Vuokraa loma-asunto Sutivanista

Bracin lumoava saari

Brac on epäilemättä yksi Dalmatian alueen kauneimmista saarista ja suuressa suosiossa Kroatiaan matkustavien lomailijoiden keskuudessa juurikin tästä syystä. Bracin rehevä saari on paljon muutakin, kuin vain kuvankaunis – kyseessä on yksi koko Euroopan eniten auringonpaistetta nauttivista lomakohteista. Saari on tunnettu sen marmoristaan, jota on käytetty muun muassa Keisari Diocletianuksen palatsin, sekä Washingtonin Valkoiseen talon rakentamiseen. Lisäksi täältä on loistavat kulkuyhteydet esimerkiksi Splitin historialliseen kaupunkiin sekä Makarskalle. Bracin saarella lomaillessasi pääset myös vierailemaan yhdellä Dalmatian alueen kuuluisimmista ja suosituimmista rannoista, Zlatni Ratilla. Vuokraa loma-asunto Sutivanista ja pääset kyseisen mielenkiintoisen kaupungin lisäksi kokemaan koko Bracin ainutlaatuisen saaren. 

Vuokraa loma-asunto Sutivanista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Sutivanissa

Sutivanin pienellä kaupungilla historian juuret ulottuvat aina 1700 vuotta taaksepäin Rooman valtakunnan aikoihin asti. Tänä päivänä täällä pääset nauttimaan rentouttavasta välimerellisestä tunnelmasta, kuvankauniista rannoista kristallinkirkkaine merivesineen ja paikallisista viineistä sekä oliiviöljyistä, jotka tarjoavat maukkaita ruokaelämyksiä. Esimerkiksi lampaanliha löytyy lähes jokaisen ravintolan menusta ja on herkullisimmillaan maisteltua paikallisesti tuotetun viinin kanssa. Lisäksi alueelta löytyy loistavia patikointireittejä, jotka vievät sinut hurmaavien viinitilojen sekä oliivitarhojen ohitse. Lucican pienestä satamasta voit lähteä kulkemaan ihanaa rantapromenadia, ja päätyä Likven, Prbujen, Stiniven, Stipansken ja Male Tihen lahtiin, sekä Vicja lukan satamaan. Muista pakata uimapuku mukaan, jotta voit pulahtaa virkistävälle päiväuinnille meren aaltoihin! 

Vuokraa loma-asunto Sutivanista

Nähtävyydet ja vetonaulat Sutivanin alueella

Lomallasi Dalmatian alueella Kroatiassa kannattaa vähintään yksi päivä viettää Splitin historiallisessa kaupungissa. Täällä pääset monien muiden nähtävyyksien ja kokemuksien lisäksi tutustumaan muun muassa Keisari Diocletianuksen palatsiin, joka on yksi koko maailman parhaiten säilyneistä Rooman valtakunnan aikaisista rakennuksista. Kyseinen vaikuttava palatsi rakennettiin Diocletianuksen eläkepäiviä varten ja tänä päivänä se muodostaa kaupungin keskeisimmän ytimen, jonka ympärille kaupunki alkoi aikoinaan rakentumaan. Lähde aikamatkalle historian havinaan vieraillessasi tässä uskomattomassa rakennuksessa. Suositeltavaa on myös liittyä opastetulle kierrokselle palatsiin, jotta saat mahdollisimman paljon mielenkiintoista tietoa nähtävyydestä. 

Vuokraa loma-asunto Sutivanista

Vuokraa loma-asunto Sutivanista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa ja valikoima on laaja myös Dalmatian alueella. Valikoimastamme löytyy epäilemättä mieleinen loma-asunto jokaiselle matkailijalle, sillä tarjoamme kaikkea upeista luksusasunnoista pieniin ja kotoisiin vuokra-asuntoihin. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella löydät juuri sinun lomatyyppiisi, toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavat vaihtoehdot, joista tehdä lopullinen valinta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Sutivanista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan!