search

Vuokraa loma-asunto Supetarista

Supetarin kaunis kaupunki sijaitsee Bracin saarella, joka on Kroatian saaristoalueiden kolmanneksi suurin saari. Kyseessä on loistava kohde heille, jotka haluavat rentouttavan rantaelämän lisäksi loman aikana nauttia myös erilaisista historiallisista ja kulttuurisista kokemuksista sekä nähtävyyksistä, joita Supetarin kaupungilla ja koko Bracin saarella on tarjota. NOVASOLilla on loistava valikoima erilaisia loma-asuntoja ja huoneistoja Bracin saarella sekä Supetarin kaupungissa, joten sinun tehtäväksi jää valita niistä mieleisesi. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Supetarista seuraavaa lomaasi varten ja lähde tutustumaan tähän monipuoliseen ja mukaansatempaavaan kohteeseen koko perheen kesken. 

Supetarin kaupunki on mielenkiintoinen sekoitus urbaanisuutta sekä historiallisuutta, joten kohde sopii heille, jotka haluavat kokea hieman molempia. Kyseessä on Bracin saaren kulttuurinen sekä hallinnollinen keskus, joka loistavien rantojen lisäksi tarjoaa hauskoja mahdollisuuksia erilaisiin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin, jotka sopivat koko perheelle. Loma-asunto Supetarista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen aktiviteetteihin, nähtävyyksiin, kulttuuriin ja historiaan koko perheen voimin.

Vuokraa loma-asunto Supetarista

Aktiviteetteja ja nähtävyyksiä

Bracin saarella vallitsee vaihteleva ja upea luonto, jota sävyttävät useat oliivitarhat, metsät sekä erilaiset hedelmäpuut. Saaren luonnon kauneus houkuttelee sinua tutustumaan alueeseen jalan, joten pakkaa mukaan hyvät kävelykengät. Kuvankauniin luonnon lisäksi Supetarin kaupunki tarjoaa sinulle hurmaavia mukulakivikatuja sekä romanttisia aukioita kaupungin kätköistä. Täällä pääset totisesti tutustumaan aitoon dalmatialaiseen satamakaupungin elämäntyyliin ja tunnelmaan. Lisäksi Supetar tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentouttavan rantaelämänviettämiseen lomallasi. Myös yksi Dalmatian alueen kuuluisimmista rannoista, Zlatni Rat, sijaitsee suhteellisen lähellä. Tänne kannattaa suunnata päiväreissulle koko perheen kesken. Rantaelämän lomassa voit kokeilla ja harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi sukeltamista, snorklaamista sekä purjelautailua. 

Supetarin lomasi aikana kannattaa myös tehdä päiväreissu kauniiseen Bolin kaupunkiin, joka on Bracin saaren vanhin kaupunki ja muun muassa upeiden nähtävyyksiensä ansiosta ehdottomasti vierailun arvoinen kohde. Täällä pääset tutustumaan moniin ihaniin kahviloihin, ravintoloihin sekä putiikkeihin, joista koko perhe epäilemättä nauttii. Bolin lähellä sijaitsee Bolska Krunan vuoristo, jonka huipulta avautuvat henkeäsalpaavan upeat maisemat – patikointiretki Bolska Krunalla on ehdottomasti unhotumaton kokemus. 

Loma-asunto Dalmatian alueelta Kroatiasta tarjoaa loistavan mahdollisuuden lähteä tutustumaan alueen moniin kuuluisiin ja suosittuihin kaupunkeihin, kuten esimerkiksi Splitiin. Splitin kaupunki on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi ja täältä löydät muun muassa Keisari Diocletianuksen upean palatsin, jonka ympärille vanha kaupunki on rakennettu. Lisäksi Splitistä löytyy monia viihtyisiä rantoja, ihania ravintoloita sekä idyllisiä putiikkeja. Vuokraa loma-asunto Supetarista ja kaikki Dalmatian alueen kaupungit, kokemukset ja nähtävyydet ovat käsiesi ulottuvissa.

Vuokraa loma-asunto Supetarista

Vuokraa loma-asunto Supetarista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima loma-asuntoja ja huoneistoja Dalmatian alueella Kroatiassa ja rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi kriteereiden mukaisesti, löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon. Vuokra-asunto on loistava valinta lomalle koko perheen kanssa, sillä se tarjoaa paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä usein enemmän tilaa, kuin esimerkiksi hotellihuone. Etsitkö upeaa luksusasuntoa omalla uima-altaalla vai pienempää ja kotoisampaa kohdetta? NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen ja kaikki valikoimamme asunnot ovat laatutarkastettuja, joten voit vakuuttua kohteiden toimivuudesta. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Supetarista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!