search

Vuokraa loma-asunto Sukosanista

Zlatna lukan lahdessa Dalmatian alueella, Zadarista kaakkoisessa suunnassa sijaitsee Sukosanin viihtyisä kaupunki. Täällä asuu noin 3000 paikallista ja kyseessä on loistava kohde koko perheen rentouttavalle lomamatkalle. Täältä löytyy kaikki tarpeellinen yhdestä paikasta! Kohteen kaunis satama houkuttelee vierailijoita viettämään aikaa sen hurmaavassa ja etenkin iltaisin romanttisessa tunnelmassa. Sukosanin lähellä sijaitsee lentokenttä, mikä tekee kaupungista helposti saavutettavan. Kristallinkirkas merivesi, rentouttavat rantakävelyt, pienet lahdet ja paikalliset ruokaelämykset sekä viinit ovat vain muutamia asioita, joista pääset nauttimaan Sukosanin lomasi aikana. Vuokraa loma-asunto Sukosanista ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisella lomakohteella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Sukosanista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Sukosanissa

Sukosanin lomallasi aikaa ei jää tylsyydelle lainkaan. Kaupunki itse sekä sitä ympäröivät alueet tarjoavat monia nähtävyyksiä ja vetonauloja. Dalmatian alueelle luonnollisesti eräät parhaista Sukosanin nähtävyyksistä ovat alueen viihtyisät rannat, joista suosituimpia ovat muun muassa:

Djecji raj (Lasten paratiisi) – Erittäin lapsiystävällinen ranta matalien vesiensä johdosta. Täältä löytyy muun muassa suihkut ja vuokrattavana on esimerkiksi polkuveneitä sekä aurinkotuoleja. Rannalta löytyy myös rantabaareja, joista voit ostaa virkistäviä juomia. 

Zlatna Luka – Kaunis kiviranta, joka sijaitsee Zadarin suunnasta saavuttaessa Sukosanin kaupungin sisäänkäynnillä. Rannalla voit nauttia mäntypuiden ja tamariskien tarjoamista varjokohdista. 

Makarska – Täällä pääset nauttimaan rantabaarien ihanien cocktailien tarjonnasta sekä vaikkapa rantalentopallosta, sillä alueella sijaitsee aktiviteettiin soveltuva kenttä. 

Sukosanin loman aikana pääset nauttimaan lukuisista baareista, ravintoloista, koko perheen nähtävyyksistä sekä historiallisista kirkoista, kuten esimerkiksi romantiikan ja barokin yksityiskohtia omaavasta St. Kasijanan kirkosta. Kesän aikana täällä myös järjestetään usein erilaisia mukaansatempaavia tapahtumia, kuten esimerkiksi monia kalafestivaaleja, joiden aikana paikalliset ja lomailijat pääsevät maistelemaan herkullisia kala-annoksia. Ihanien kala-annosten lisäksi lomallasi Sukosanissa pääset kokemaan muitakin unohtumattomia ruokaelämyksiä – oliiviöljy, kotitekoiset jälkiruuat, kuten esimerkiksi croissantit sekä perinteiset kroatialaiset leivonnaiset, fritulet, sekä paikalliset viinit ovat vain muutamia esimerkkejä Sukosanin ruokakulttuurin erikoisuuksista. Vuokraa loma-asunto Sukosanista ja pääset kokemaan alueen mielenkiintoiset aktiviteetit sekä kokemukset. 

Vuokraa loma-asunto Sukosanista

Retkiä ja reissuja lomallasi Sukosanissa

Loma-asunto Sukosanista tarjoaa loistavan perustan tutustua Dalmatian alueen muihinkin mielenkiintoisiin ja monipuolisiin kaupunkeihin. Esimerkiksi Zadar, Zaton, Novigrad ja Biograd na Moru sijaitsevat suhteellisen lähellä Sukosania ja ovat mitä loistavimpia kohteita antoisille päiväreissuille. Zadarin upea kaupunki on ehdottomasti kokemisen arvoinen kohde ja täällä sinun saavutettavissasi onkin lukemattomia kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä. Täällä pääset ihailemaan yhdeksi maailman kauneimmaksi väitettyä auringonlaskua, vierailemaan muun muassa St. Donatin tunnetussa kirkossa sekä kokemaan kaupungin eläväisen yöelämän. Myös veneretket läheisille saarille, kuten esimerkiksi Pasmanille, Dugi Otokille, Ugljanille sekä Kornatin ja Paklenican kansallispuistoille ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Vuokraa loma-asunto Sukosanista

Vuokraa loma-asunto Sukosanista NOVASOLin kautta

Jos et ole aikaisemmin vuokrannut lomaasi varten loma-asuntoa, tutustu nyt NOVASOLin tarjontaan ja vuokraa loma-asunto Dalmatian alueelta seuraavaa lomaasi varten. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja mahdollisuuden suunnitella itse lomapäivien aikataulut sekä rutiinit. Persoonallinen vuokra-asunto tarjoaa myös hyvinkin kotoisan majoitusympäristön sekä usein suuremmat ja monipuolisemmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Loma-asunnon avulla pääset siis kokemaan samanlaista elämäntyyliä, kuin paikalliset ihmiset lomakohteessa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Sukosanista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle!