search

Vuokraa loma-asunto Splitistä

Split on mielenkiintoinen kaupunki, jolla on paljon annettavaa! Löydät täältä valtavan roomalaisen palatsin, kauniita rantoja ja ihastuttavia markkinoita. NOVASOLin loma-asunnot Splitissä tarjoavat mahdollisuuden tutustua Adrian rannikon suurimpaan kaupunkiin.

Split on monelle kroatialaiselle bussin, junan tai lennon vaihtopaikka. Mutta Split on myös upea suurkapunki viettää lomaa vuokratalossa tai –huoneistossa. Split on perinteikäs kaupunki, jonka tunnelma on uniikki ja historialliset jäänteet upeita. 200-luvulla rakennettu Diocletianus-palatsi on mahtava nähtävyys, jonka uumeniin mahtuu mm. 2 kirkkoa, katedraali, kaupunginmuseo ja Johanneksen kastekappeli.

Vuokraa loma-asunto Splitistä

Nauti vapaa-ajastasi vuokraamalla loma-asunto Splitistä

Talon vuokraaminen Splitistä on hyvä tapa tutustua kaupunkiin ja kokea aito paikallinen kulttuuri. Kävele keskiaikaiselle Brace Radic –torille, jossa voit ihailla korkeaa Marina-tornia, osta hedelmiä ja herkkuja Diocletianuspalatsin hopeaportin edessä sijatsevalta torilta tai nauti kuppi kahvia jollakin viihtyisistä terasseista.

Loma-asunto Splitistä tarjoaa myös mahdollisuuden nauttia Adrianmeren rantaelämästä uinnin ja auringonoton merkeissä. Splitin suosituin ranta on Bacvice, jossa kroaatit harrastavat myös perinteistä urheilulajiaan piciginiä, mutta kaupungista löytyy myös monia muita upeita rantoja, joista lapsiystävällisin on Firule. Splitistä lähtee myös lauttoja lähisaarille, joille voit helposti tehdä päiväretkiä omasta huvilasta tai huoneistosta käsin.

Vuokraa loma-asunto Splitistä

Vuokraa loma-asunto Splitistä helposti ja turvallisesti

Jos sinä perheinesi haluat nähdä kaupungin upean palatsin, vuokraa loma-asunto Splitistä NOVASOLin kautta. NOVASOL perustettiin 1968 ja on tällä hetkellä yksi Euroopan suurimmista loma-asuntojen välittäjistä. NOVASOLin loma-asunnot Dalmatiassa ja myös sen suurimmassa kaupungissa Splitissä ovat vertaansa vailla. Tarjontamme Splitissä sisältää niin huviloita kuin huoneistojakin, jotakin jokaiselle. Kaikki loma-asunnot Splitistä löytyvät täältä kotisivuiltamme ja voit vuokrata niitä kellon ympäri. Olemme myös tarkkoja vuokratalojemme laadusta ja asiakkaidemme turvallisuudesta, joten tarkistamme jokaisen kohteemme säännöllisesti. Voit siis turvallisin mielin vuokrata loma-asuntoja Dalmatiasta ja ihastua Splitiin!