search

Vuokraa loma-asunto Soltan saarelta

Aurinkoa, ihania merenrantoja sekä herkkuhetkiä hyvän ruoan parissa. Loma-asunto Soltalla tarjoaa sinulle ihanan tavan viettää rentouttava loma haluamassasi seurassa ja upeassa ympäristössä. Loma-asunnon vuokraus Kroatiasta merkitsee paitsi rauhallisia hetkiä ja autenttista ympäristöä, myös mielenkiintoisia retkiä ja kohteita omassa tahdissasi.

Soltan saari on 57 neliömetriä laaja ja se sijaitsee Keski-Dalmatiassa. Loma-asunnot Soltalta odottavat sinua lyhyen laivamatkan päässä Splitistä. Solta on kallioinen ja kaunis saari ja siellä viljellään runsaasti oliiveja, viinirypäleitä, mausteita ja viikunoita. Ensimmäiset huvilat Soltan saarelta olivat roomalaisten hallussa ja huikeat rauniot niiden jäljiltä ovat edelleen jäljellä.

Vuokraa loma-asunto Soltan saarelta

Loma-asunto Soltan saarelta tarjoaa monenlaisia etuja lomallesi

Vuokrattu loma-asunto Soltan saarelta tuo vapauksia ja autenttisuutta lomallesi. Valitse sopiva huoneisto tai vuokrahuvila Soltalta ja voit asua kuin omassa kodissasi nauttien ympäristön tarjoamista retkistä ja nähtävyyksistä haluamallasi tavalla. Vieraile esimerkiksi Necujamin kylän edessä sijaitsevalla kauniilla hiekkarannalla ja vietä upea päivä piknikeväistä nauttien. Vuokraa huvila tai huoneisto Soltalta ja pääset tutustumaan saaren ja lähialueiden nähtävyyksiin niin paljon kuin vain haluatte. Mahtavat antiikin ajan rauniot sekä vanha tähystystorni ovat vain muutamia vinkkejä monista upeista nähtävyyksistä.

NOVASOLin loma-asunnot Kroatiassa, kuten myös kaikki huvilat ja huoneistot Dalmatiassa ovat yksityisomisteisia, joten pääset nauttimaan kroatilaisesta elämästä aidolla tavalla. Alueen perinteet sekä ruokakulttuuri ovat ovesi takana ja ihanat ravintolat vievät sinut paikallisten makujen maailmaan. Tuore kala ja äyriäiset valkosipulilla ja yrteillä valmistetussa oliiviöljyssä ovat yksi alueen spesialiteeteista.

Vuokraa loma-asunto Soltan saarelta ja voit nukkua turistihotellien hälinästä välittämättä ihanan pitkälle aamuun ja nauttia illallisia omalla terassilla. Soltan rannat tarjoavat rantaelämää parhaimmillaan ja Splitin suurkaupungista ei tekeminen lopu kesken ihan hetkeen! Loma Kroatiassa tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia.

Kiirehdi ja vuokraa talo Soltalta heti

Kiinnostaako loma-asunnon vuokraaminen Keski-Dalmatiasta? Löydät täältä kotisivuiltamme niin upeat huvilat kuin yksinkertaisemmat huoneistot Soltan saarelta. NOVASOLin kaikki loma-asunnot Kroatiassa ja muualla Euroopassa ovat erikseen tarkistettuja ja läpikäytyjä, joten voit vuokrata itsellesi sopivat huoneistot ja talot Soltasta turvallisin mielin. Vuokratalot Kroatiasta ovat erittäin suosittuja, joten suosittelemme toimimaan nopeasti ja vuokraamaan haluamanne loma-asunto Dalmatiasta pikimmiten!