search

Vuokraa loma-asunto Smokvicasta

Dalmatian alueen eteläisissä osissa sijaitsee Korculan saari, jonka keskeisissä osissa puolestaan sijaitsee Smokvican kiehtova ja pieni kaupunki. Smokvicaa ympäröivät vihreät kukkulat, jotka suojelevat kaupunkia toisinaan Adrianmereltä puhaltavilta voimakkailta tuulilta. Ilmasto täällä on hyvin miellyttävää sekä leutoa, ja päiväreissut rannikon rannoille ovat mahdollisia, sillä välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä – lähimmälle rannalle on matkaa vain noin neljä kilometriä. Smokvican pienessä, noin tuhannen asukkaan kaupungissa pääset rentoutumaan sekä lataamaan akkuja arjen tulevia haasteita varten. Vuokraa loma-asunto Smokvicasta ja ihastu tämän kohteen lumoavaan tunnelmaan ja kiireettömään ilmapiiriin. 

Vuokraa loma-asunto Smokvicasta

Nähtävää ja koettavaa Smokvicassa ja Dalmatiassa

Smokvican kaupunki ja alue on tunnettu sen loistavista pyöräily- ja patikointimahdollisuuksistaan. Alueen kukkulaiset sekä ainutlaatuisen luonnon peittämät maisemat tarjoavat täydelliset puitteet virkistäville patikointi- tai pyöräilyretkille. Rantojen ja rannikon sopivan läheisyyden ansiosta myös erilaiset ranta- ja vesiaktiviteetit ovat mahdollisia lomasi aikana. Voit esimerkiksi rauhassa ottaa aurinkoa vaikkapa hyvää kirjaa lukien, tai jos kaipaat aktiivisempaa tekemistä rentoutumisen lomaan, voit kokeilla muun muassa sukeltamista tai rantalentopalloa. Muista myös tehdä retkiä alueen ihanille oliivitarhoille sekä viinitiloille, joilta voit ostella herkullisia paikallisia tuotteita nautittavaksi vaikkapa loma-asuntosi terassilla auringon laskiessa – maista ainakin Posip-valkoviiniä, josta Smokvican alue ja Korculan saari on tunnettu. 

Kulinaaristen erikoisuuksien lisäksi alueelta löytyy lukuisia antiikin aikaisia löydöksiä, joiden historiallinen merkitys on huomattava. Vieraile myös Purification of Our Ladyn romaanistyylisessä kirkossa, joka on rakennettu vanhemman kirkon paikalle 1920-luvulla, sekä erään kukkulan päältä löytyvän historiallisen linnoituksen raunioilla. Lisäksi loma-asunto Smokvicasta tarjoaa loistavan mahdollisuuden tutustua muihin Korculan saaren kohteisiin ja kaupunkeihin sekä myöskin laajemmin Dalmatian alueeseen. Esimerkiksi Vela Luka, Korcula, Brna sekä Lumbarda ovat Korculan saaren kaupunkeja, joihin kannattaa ehdottomasti tilaisuuden tullen tutustua. Lauttamatkan päässä sijaitsee muun muassa Lastovon saari, jossa pääset vierailemaan kuvankauniissa luonnonpuistossa, sekä Hvarin saari, joka on täynnä kiehtovia monumentteja ja nähtävyyksiä. 

Vuokraa loma-asunto Smokvicasta

Vuokraa loma-asunto Smokvicasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima laatutarkastettuja ja viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa ja rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Loma-asunto Smokvicasta on täydellinen valinta silloin, kun kaipaat lomamatkaa pienessä ja rauhallisessa lomakohteessa, joka kuitenkin tarjoaa mahdollisuuksia monipuolisten elämysten kokemiseen. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi aivan erityiset puitteet, sillä sen avulla lomaasi kehystävät vapaus, omatoimisuus sekä itsenäisyys. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Smokvican kiehtovaan kaupunkiin!