search

Vuokraa loma-asunto Slivnosta

Loma-asunto Slivnosta on loistava valinta silloin, kun haluat viettää rauhallisen loman suurien turistikeskittymien ja -kohteiden ulkopuolella. Slivnon kylä sijaitsee Kroatiassa Dalmatian alueella, lähellä Bosnia ja Hertsegovinan rajaa ja loistavalla sijainnilla Adrianmeren rannalla. Lomamatka Slivnossa tarjoaa lomallesi muun muassa viihtyisiä satamakaupunkeja, mielenkiintoisia nähtävyyksiä sekä rentouttavaa rantaelämää. Vieraile Peljesacin niemimaalla, tee veneretkiä kauniille pikkusaarille, tutustu upeisiin keskiaikaisiin puolustusrakennuksiin ja nauti viihtyisien sekä idyllisten pikkukylien tunnelmasta. Slivnon kaupunki sijaitsee Neretva -joen alempien osien eteläisellä alueella. Kyseinen joki virtaa 225 kilometriä Bosnia ja Hertsegovinan läpi ja Kroatiassa Adrianmereen Pločessa. Kyseessä on suuri joki, joka omaa ainutlaatuisen kasviston sekä eläimistön ja on koti monille erikoisille kalalajeille.

Vuokraa loma-asunto Slivnosta

Aktiviteetteja ja kokemuksia Slivnossa

Kun vuokraat loma-asunnon Slivnosta, sinulla on loistava mahdollisuus tehdä päiväretki Peljesacin niemimaahan. Tätä Kroatian kaunista aluetta sävyttävät vahvasti kuvankauniit luonnolliset maisemat, useat viinitilat sekä viihtyisät pikkukylät. Eräs alueen kuuluisimmista kylistä on Ston, joka on tunnettu sen vaikuttavasta puolustusmuurista, merenelävien runsaasta käytöstä ruuanlaitossa sekä suolan tuottamisesta. Kylän puolustusmuuri, jonka yhteydestä löytyy myös kolme linnoitusta, on peräisin 1400- ja 1500-luvuilta, jolloin sen tarkoitus oli suojella Stonin suolakaivoksia. Muuri on pituudeltaan noin viisi kilometriä, joten kyseessä on yksi Euroopan pisimmistä puolustusmuureista. Kyseessä on vaikuttava nähtävyys, johon kannattaa ehdottomasti tutustua tilaisuuden tullen. Stonin kylän lähellä sijaitsee pieni Mali Stonin kylä, joka on tunnettu ostereistaan. Syö lounas tai illallinen täällä ja pääset nauttimaan kohteen kuuluisista ja herkullisen tuoreista merenelävistä. Loma-asunto Slivnosta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan ympäröivien alueiden kohteisiin koko perheen voimin. 

Stonista on noin tunnin matka Pločeen, missä sijaitsee yksi alueen suurimmista nähtävyyksistä; yksi Kroatian tärkeimmistä lastisatamista. Kyseinen satama otettiin käyttöön toisen maailmansodan aikana ja tänä päivänä se on paljon vierailtu kohde, jonne tullaan katselemaan suurien rahtilaivojen saapumista ja lähtemistä. Pločesta voit suunnata kohti Klekin kaupunkia, missä pääset ihailemaan entisen venetsialaisen puolustusrakennuksen raunioita, jonka juuret juontavat aina 1700-luvulle asti. Unohtumattomien ruokaelämysten puolesta sillä ei ole väliä, minne päin Dalmatian aluetta suuntaat, sillä tällä alueella tarjoillaan todella herkullista ruokaa joka puolella. Pitkin Adrianmeren rannikkoa ihanat ruokaelämykset koostuvat tyypillisesti laadukkaista merenelävistä ja muusta lihasta sekä paikallisesti tuotetuista viineistä. Täällä pääset maistelemaan herkkuja, joita ei muualta Euroopasta löydy. Vuokraa loma-asunto Slivnosta Dalmatian alueelta, ja pääset maistelemaan herkullisia alueen erikoisuuksia ja perinneruokia.

Vuokraa loma-asunto Slivnosta

Vuokraa loma-asunto Slivnosta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja, huviloita ja huoneistoja Dalmatian alueella sekä koko Kroatiassa. Tutkimalla nettisivujamme ja rajaamalla hakua valitsemiesi kriteereiden ja toiveiden perusteella, löydät juuri sinun vaatimuksiisi vastaavat loma-asunnot. Hakua voit rajata muun muassa budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella mielesi mukaan. Loma-asunto tarjoaa ainutlaatuisen tavan viettää lomaa, sillä se tuo lomallesi paljon yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Lisäksi loma-asunnoissa on usein enemmän tilaa koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuoneessa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmien loma-asunto Slivnosta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi ihanaan loma-asuntoonne Kroatian auringon alle!