search

Vuokraa loma-asunto Sibenikistä

Loma-asunto Sibenikissä tarjoaa mahdollisuuden viettää lomaa Kroatian entisessä kulttuurisessa keskuksessa. Kauniit rakennukset, kuuluisa katedraali ja ihana elo ympäröivät vuokratalojamme Sibenikissä.

Sibenik perustettiin 900-luvulla ja sillä on vuosien aikana ollut monta hallitsijaa. 1100-luvun jälkeen unkarinkroatialaiset, Venetsia, Ranska ja Itävalta ovat pitäneet valtaa kaupungissa. Venetsian vallan aikaan kaupunki puhkesi kukkaansa ja siitä tuli Kroatian kulttuurikeskus upeine rakennuksineen.

Vuokraa loma-asunto Sibenikistä

Elä kulttuurin ja historian keskellä loma-asunnossa Sibenikissä

Jos sinä ja perheesi pidätte luonnosta ja kulttuurista, kannattaa vuokrata huvila tai huoneisto Sibenikistä. Päivät kuluvat nautiskellen kaupungilla, ihaillen UNESCON maailmperintökohteisiinkin kuuluvaa mahtavaa Pyhän Jakobin katedraalia tai huikeita puolustuslinnakkeita, jotka suojaavat kaupunkia. Tähden muotoinen Pyhän Johanneksen linnoitus on myös suosittu nähtävyys alueella.

Loma-asuntomme Sibenikissä ovat myös lähellä uskomatonta luontoa. Krka on kaunis kansallispuisto ja se sijaitsee kymmenisen kilometriä Sibenikistä. Se on tunnettu erityisesti ihastuttavista vesiputouksistaan, rikkaasta linnustostaan ja kuvankauniista luostaristaan, joka sijaitsee pienellä saarella. Voitte vaeltaa, pyöräillä ja veneillä joitakin pätkiä. NOVASOLin vuokratalot Sibenikissä sijaitsevat myös lähellä White beachin rantaa, jossa voitte auringonpalvonnan välissä vaikka evästellä paikallisilla tuotteilla; kinkulla, juustolla ja viinillä.

Vuokraa loma-asunto Sibenikistä netissä tai puhelimitse

Jos perheesi haluaa lomailla Sibenikissä, kannattaa vuokrata loma-asunto Dalmatiasta NOVASOLin kautta. NOVASOL on työskennellyt loma-asuntojen parissa jo lähes 50 vuotta ja voimme ylpeänä esitellä kattavan valikoiman vuokrattavia huviloita ja huoneistoja Sibenikistä ja sen lähialueilta. Kaikki loma-asunnot Sibenikistä löydät täältä kotisivuiltamme, laita vaan sopivat hakuehdot ja valitse paras kohde.

Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Sibenikistä ovat työntekijöimme tarkoin valitsemia ja tarkistamia ja loma-asunnot Dalmatiassa tarjoavat kaikkea pienistä huoneistoista, upeisiin huviloihin omilla uima-altailla ja puutarhoilla. NOVASOLin kautta vuokraat talon varmasti, sillä turvallisuupakettimme sisältyy aina vuokraan peruutusturvineen. Tervetuloa vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Sibenikistä!