search

Vuokraa loma-asunto Sestanovacista

Sestanovac on loistava kohde heille, jotka haluavat viettää lomansa hiljaisessa ja rauhallisessa ympäristössä Dalmatian alueella. Sestanovacin kuntaa ympäröivät laaksot lähes jokaisesta suunnasta, lukuun ottamatta kaakkoa, jossa komeilee Biokovon vuori sekä etelää, jossa virtaa Cetinan joki. Alue on yhteydessä rannikkoon sekä Brelan, Baskan, Piskan, Mimicen ja muiden satamakaupunkien rantoihin. Paras tapa nauttia lomasta, on vuokrata NOVASOLin kautta loma-asunto Sestanovacista. NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa ja kaikki Kroatian loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, eli vuokrahintaan sisältyy automaattisesti muun muassa petivaatteet, loppusiivous sekä käyttökustannukset. 

Vuokraa loma-asunto Sestanovacista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Sestanovacissa

Haluatko viettää Dalmatian alueella loman, jonka aikana pääset kokeilemaan ja harrastamaan erilaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja? Siinä tapauksessa Sestanovac on loistava kohde sinulle! Täällä sinulle avautuvat monipuoliset mahdollisuudet harrastaa esimerkiksi vaellusta, kiipeilyä, pyöräilyä, koskenlaskua tai uimista. Loistavan sijaintinsa ansiosta Sestanovacista löytyy useita loistavia patikointireittejä, joista valita itselle mieleisin. Loma-asunto Sestanovacista tarjoaa sinulle ja perheellesi parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen monipuolisiin aktiviteetteihin. 

Ekomatkailu on lähiaikoina noussut kasvuun Sestanovacissa ja alue kasvattaa tunnettuuttaan myös viinituotantonsa puolesta. Vaikka osat Sestanovacista ovat karstimaista ylätasankoa, Cetinan joen läheisen sijainnin ansiosta alueelta löytyy myös paljon hedelmällistä maaperää. Vieraile Biokovon luonnonpuistossa, jossa pääset paremmin tutustumaan alueen kasvillisuuteen sekä eläimistöön. 

Vuokraa loma-asunto Sestanovacista

Nähtävyydet ja vetonaulat Sestanovacin alueella

Vaikka vuokraamastasi loma-asunnosta löytyisi oma uima-allas, ei silti kannata jättää välistä yhtä tai useampaa rantapäivää. Noin 20 kilometrin päässä sijaitseva rannikko houkuttelee lomailijoita kristallinkirkkaan meriveden ja kauniiden maisemien lisäksi myös herkullisten merenelävistä valmistettujen annosten sekä erilaisten vesiaktiviteettien kautta. 

Matkustaessasi Sestanovacista etelän suuntaan päädyt Makarskalle, kun taas pohjoisesta suunnasta löytyy Omis. Jos loma-aikataulu sallii, päiväreissut molempiin kyseisiin kohteisiin ovat erittäin suositeltavia. Makarskan kaupunki on Makarskan Rivieran keskus ja on aina ollut tärkeä hallinnollinen, poliittinen sekä taloudellinen keskus alueella. Tämä Biokovo vuorten juurella sijaitseva kaunis satamakaupunki on tunnettu sen kahden kilometrin mittaisesta hiekkarannasta, hauskoista aktiviteeteista sekä loistavista nähtävyyksistä. Kesäisin upeat jahdit rantautuvat satamaan ja niitä onkin mukava ihastella kävellessä pitkin viihtyisää satamaa. Muista myös vierailla fransiskaaniluostarissa sekä näyttelyssä, jossa pääsee ihastelemaan monia tuhansia simpukankuoria.  

Noin 25 kilometriä Splitistä kohdassa, jossa Cetinan joki virtaa Adrianmereen, sijaitsee Omisin pieni kaupunki. Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia ravintoloita, kuppiloita, kauppoja sekä rantoja ja myöskin loistavat mahdollisuudet erilaisten aktiviteettien harrastamiseen ympäröivällä maaseudulla. Omis on paratiisi heille, jotka haluavat kokeilla kiipeilyä tai patikointia vuorilla. Cetinan joen läheinen sijainti myös tarjoaa mahdollisuuksia esimerkiksi koskenlaskuun, joka on hyvin suosittu loma-aktiviteetti. Vieraillessasi Omisissa muista myös tutustua Mirabelan ja Fortican linnoituksiin, joita aikoinaan käyttivät alueen merirosvot. 

Vuokraa loma-asunto Sestanovacista

Vuokraa loma-asunto Sestanovacista NOVASOLin kautta

NOVASOLilta löydät valtavan valikoiman loma-asuntoja ympäri Eurooppaa ja Kroatiassa meillä on yli 10 000 loma-asuntoa vuokran. Laaja valikoima mahdollistaa sinulle useita mieleisiä vaihtoehtoja, joista tehdä lopullinen valinta. Nettisivuillamme voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella ja vuokrata suoraan netistä mieleisesi kohteen. Tutustu valikoimaamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Sestanovacista Dalmatian alueelta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle!