search

Vuokraa loma-asunto Rogoznicasta

Majoitus yksityisessä loma-asunnossa Kroatiassa tulee epäilemättä ylittämään kaikki odotuksesi. Kauniit hiekkarannat, ainutlaatuiset ja vaihtelevat maisemat sekä rikas kulttuurinen perintö ovat Kroatian tunnusmerkkejä ja ne ilmenevät myös Rogoznican kauniissa kaupungissa. Rogoznica on Dalmatiassa sijaitseva rannikkokaupunki, joka tarjoaa muun muassa lämmintä säätä, upeita hiekkarantoja, kristallinkirkasta ja turkoosia merivettä, pieniä lahtia sekä mäntypuiden värittämiä maisemia. Loma-asunto Rogoznicasta auttaa sinua nopeasti ymmärtämään, miksi Kroatian kerrotaan olevan yksi Etelä-Euroopan kauneimmista maista ja suosituimmista lomakohteista.

Vuokraa loma-asunto Rogoznicasta

Rogoznican kaupunki Dalmatiassa Koparan saarella

Yksi Kroatian suosituimmista matkailu- ja lomailualueista on Dalmatia. Dalmatian alue on tunnettu muun muassa yhteensä 400 kilometrin pituisesta rantaviivastaan, Dubrovnikin kaltaisista hurmaavista kaupungeistaan, lukuisista historiallisista ja kulttuurisista nähtävyyksistään, upeista hiekkarannoistaan sekä henkeäsalpaavista maisemistaan ja luonnonnähtävyyksistään. Mistä päin vain Dalmatiaa päätätkään vuokrata loma-asunnon lomaasi varten, saat nauttia tyytyväisenä kaikesta siitä, mitä tällä uskomattomalla alueella on sinulle tarjota. 

Dalmatian alueen Koparan saarella sijaitsee Rogoznican kaunis kaupunki, josta NOVASOLilta löytyy loistava valikoima viihtyisiä loma-asuntoja. Koparan saarelta pääsee mantereelle helposti ja kätevästi patoa pitkin, joka yhdistää alueet toisiinsa. Saaren yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Zmajevo Oko -niminen järvi, joka on englanniksi käännettynä dragon’s eye, eli lohikäärmeen silmä. Järveen liittyy monia uskomuksia ja legendoja, joiden vuoksi järvessä uiminen on monille ainutlaatuinen ja ikimuistoinen kokemus. Erään uskomuksen mukaan, jos rakastavaiset uivat järvessä yhdessä, heidän rakkautensa tulee kestämään koko loppuelämän ja heidän aivoliittonsa on siunattu ikuisella rakkaudella sekä onnellisilla lapsilla. Loma-asunto Rogoznicasta mahdollistaa kokea esimerkiksi tämän upean ja legendaarisen nähtävyyden lomallasi Dalmatiassa. Lisäksi lomallasi Rogoznicassa kannattaa käydä tutustumassa Marina Frapan satamaan, joka on hyvin suosittu kohde vierailijoiden keskuudessa ja sen sanotaan olevan yksi Kroatian kauneimmista satamista. Rogoznican vuodelta 1615 peräisin oleva kirkko kauniilla kellotornilla on myös näkemisen arvoinen kohde ja houkutteleekin monia vierailijoita. Vuokraa loma-asunto Rogoznicasta seuraavaa lomaasi varten, niin pääset kaikkien näiden nähtävyyksien lisäksi nauttimaan kaupungin hurmaavista putiikeista ja viihtyisistä ravintoloista sekä kahviloista.

Vuokraa loma-asunto Rogoznicasta

Varaa loma-asunto Rogoznicasta NOVASOLin kautta

Yksityinen loma-asunto on mitä loistavin tapa nauttia Kroatian lomastasi itsenäisesti ja omatoimisesti, päättäen itse lomapäiviesi aikatauluista ja rutiineista. Loma-asunto Rogoznicasta antaa lisäksi loistavan perustan tutustua alueen nähtävyyksiin ja tehdä erilaisia retkiä näkemisen arvoisiin kohteisiin. 
Valikoimastamme löytyy muun muassa loma-asuntoja yli kahdeksalle hengelle, joten voit lähteä lomalle suurella porukalla ja nauttia yhdessä kaikista upeista kokemuksista ja elämyksistä Dalmatian alueella. Tarjoamme myös lemmikkiystävällisiä kohteita, jotta voit nauttia lomastasi oman koirasi kanssa niin halutessasi. Jos kaipaat hieman luksusta lomaltasi, vuokraa loma-asunto omalla privaatilla uima-altaalla. Lisäksi kannattaa tarkkailla NOVASOLin edullisia viime hetken tarjouksia äkkilähtöjä varten. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatiaan.