search

Vuokraa loma-asunto Puciscasta

Dalmatian alueen suositun Bracin saaren pohjoisissa osissa sijaitsee Puciscan pieni satamakaupunki. Täällä pääset maistelemaan paikallisia herkkuja, kuten esimerkiksi lammasta, paikallista viiniä sekä oliiviöljyä. Jos haaveilet aktiivisesta lomasta, sekin onnistuu Puciscan kaupungissa sekä muualla Bracin saarta – kokeile vaikka pyöräilyä, purjelautailua sekä laitesukellusta. Puciscan kaupungille ominaisen leiman antavat muun muassa Adrianmeren kristallinkirkas merivesi sekä kauniit kivitalot valkoisine ja punaisine kattoineen. Monien mielestä Pucisca onkin yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Vuokraa loma-asunto Puciscasta ja lähde ottamaan selvää siitä, oletko sinä samaa mieltä. 

Vuokraa loma-asunto Puciscasta

Nähtävyydet ja vetonaulat

Pucisca on aina ollut Bracin saaren kulttuurinen sydän. Tänne perustettiin vuonna 1516 saaren ensimmäinen yksityinen koulu ja monia kuuluisia kirjailijoita, arkkitehtejä sekä taiteilijoita on syntynyt täällä. Lisäksi Puciscassa järjestetään kesäisin monia erilaisia festivaaleja – pelkästään heinä- ja elokuussa järjestetään yhteensä noin 30 konserttia. Ciprijan Zuveticn linnoitus on yksi kaupungin kuuluisimmista nähtävyyksistä ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen. 

Lomalla Puciscassa sekoitus roomalaisia taloja, renessanssiaikaisia palatseja sekä barokkiaikaisia rakennuksia luovat unohtumattoman vaikutelman. Bracin saari on tunnettu moniin rakennuksiin käytetystä rakennuskivestä, jota on käytetty muun muassa Washingtonin Valkoisessa talossa sekä Keisari Diocletianuksen palatsissa Splitissä. Tänä päivänä tiilirakennuksen ja muurauksen perinteet jatkuvat oman Puciscassa sijaitsevan koulunsa kautta. Opiskelijoiden töiden näyttelyt ovat varsin suosittuja vierailijoiden keskuudessa. Loma-asunto Puciscasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua aleen nähtävyyksiin ja vetonauloihin omatoimisesti. 

Vuokraa loma-asunto Puciscasta

Aktiviteetit ja kokemukset

Monet vieraistamme vuokraavat loma-asunnon Kroatiasta, sillä kyseessä on todellinen paratiisi aurinkoa, rantaa ja merta rakastaville lomailijoille. Lomaillessasi Bracin saarella, kannattaakin ehdottomasti käydä tutustumassa yhteen koko maan kauneimmista rannoista, Zlatni Ratiin. Kyseessä on todella suosittu ja kuuluisa ranta, jossa kannattaa vierailla tilaisuuden tullen – Zlatni Rat tarjoaa unohtumattoman ja ainutlaatuisen elämyksen, millaista et mistään muualta maailmasta saa. Lisäksi Puciscasta on vain noin puolen tunnin ajomatka Supetarin kaupunkiin, missä kannattaa myös vierailla lomasi aikana. Täältä voit myös lähteä lautalla läheisiin kohteisiin, kuten esimerkiksi Splitin historialliseen kaupunkiin. Jos haluat lomaltasi ainutlaatuisia elämyksiä, tutustu seuraaviin kohteisiin:

Vidova gora – Kroatian saarien korkein vuori. Huipulta sinulle aukeavat upeat maisemat koko Bracin saaren ylle, sekä myös osiin Keski-Kroatiaa. Huipulla voit myös nauttia herkullisen aterian dalmatialaisessa tavernassa. 

Blacan erämaa – Aution alueen keskeltä löytyy hylätty luostari, joka on toiminut kotina munkeille sukupolvien ajan. Tänä päivänä tilat toimivat museona, joka kertoo alueen tarinaa. 

Škrljen museo – Täällä voit oppia lisää Bracin saaresta sekä sitä monien sukupolvien ajan asuttaneista ihmisistä. 

Vuokraa loma-asunto Puciscasta

Vuokraa loma-asunto Puciscasta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa. Rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon. Valitsitpa minkä tahansa loma-asunnon, kaikkia yhdistää ainutlaatuinen persoonallisuus ja kotoisuus, joita esimerkiksi hotellihuone ei tarjoa. Vuokraa unelmiesi loma-asunto Puciscasta NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään ja vietä lomasi eläen kuin paikallinen. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan.