search

Vuokraa loma-asunto Prvic’n saarelta

Jos haaveissasi on vuokrata loma-asunto Prvic’n saarelta, tulet todennäköisesti yllättymään maan kauneudesta ja monipuolisuudesta. Yli tuhannen saaren maana, Kroatiasta löytyy lähes 400 kilometriä rantaviivaa ja maan arkkitehtuurisesti sekä kulttuurisesti upeat nähtävyydet sekä henkeäsalpaavat maisemat ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät lomastasi täällä ikimuistoisen. Kroatian Dalmatian alueella etenkin upeat hiekkarannat sekä hurmaavat satamakaupungit tekevät vaikutuksen vierailijoihin vuosi vuodelta.

Vuokraa loma-asunto Prvic’n saarelta

Kokemuksia Dalmatiassa ja Prvic’n saarella

Pitkin Adrianmeren rannikkoa sijaitsee NOVASOLin kauniita loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa. Dalmatian alue on yksi Kroatian suosituimmista matkailualueista, mikä takaa sen, että alueelta löytyy laaja kirjo erilaisia nähtävyyksiä ja kokemuksia valmiina tutkittaviksesi. Halusitpa sitten viettää aktiivisen tai rauhallisen lomamatkan, molemmat onnistuvat loistavasti Dalmatian alueella. Käy kävelyillä tutkimassa alueen luontoa ja vieraile kansallispuistoissa; Kroatian kahdeksasta kansallispuistosta neljä sijaitsee nimenomaan Dalmatian alueella. Niistä mahdollisesti henkeäsalpaavin on Krkan kansallispuisto, joka on tunnettu sen ainutlaatuisesta kasvillisuudesta ja eläimistöstä sekä upeista vesiputouksistaan, jotka vakuuttavat kokeneenkin luontomatkailijan. Loma-asunto Prvic’n saarelta mahdollistaa lisäksi esimerkiksi reissun Visovacin luostarisaarelle ja tutustumisen moniin alueen kulttuurisiin ja historiallisiin kohteisiin. 

Pohjoisen Dalmatian rannikkoalueella sijaitsee Prvic’n pieni saari. Vuokraa loma-asunto Prvic’n saarelta, niin pääset nauttimaan pienen saaren uniikista ja viihtyisästä tunnelmasta lomallasi. Tältä saarelta pääset helposti reissuille esimerkiksi Sibenikin saariston monille saarille. Viihtyisä loma-asunto Prvic’n saarelta tarjoaa kaiken ikäisille perheen jäsenille jotakin mieleistä loman aikana. Saaren monien vapaa-ajan aktiviteettien joukosta löytyy muun muassa uimista, sukellusta, purjehtimista ja patikointia saaren upeissa puitteissa. Tutustu myös saaren hurmaavissa kylissä moniin pieniin ja herttaisiin kahviloihin sekä ravintoloihin, joissa pääset maistelemaan paikallisia herkkuja. Saaren Prvic Lukan kaupungissa sijaitsee näkemisen arvoinen ja suosittu luostari, joka on peräisin 1400-luvulta. Vuokraa loma-asunto Prvic’n saarelta ja koe tämä kaunis kohde Dalmatian lomamatkallasi. Tarkkaile myös NOVASOLin edullisia viimehetken tarjouksia äkkilähtöjen varalta.

Vuokraa loma-asunto Prvic’n saarelta

Vuokraa loma-asunto Prvic’n saarelta Dalmatiasta

Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Dalmatiassa ja muualla Kroatiassa ovat laatutarkastettuja, joten ne tarjoavat sinulle moitteettoman perustan täydellisen lomamatkan luomiselle sekä tutustumiselle Dalmatian alueen nähtävyyksiin helposti ja kätevästi. Koe lomallasi loma-asunnon tuoma vapaus, kun voit itse suunnitella ja päättää lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Haaveilitpa sitten herkullisesta ja omatekoisesta aamupalasta perheesi kanssa loma-asuntonne terassilla ihaillen samalla merinäköalaa, tai rentoutumisesta luksusloma-asunnon omalla uima-altaalla, NOVASOL voi toteuttaa kaikki haaveesi. Tutustu laajaan valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa loma-asunto Dalmatiasta seuraavaa lomaasi varten.