search

Vuokraa loma-asunto Prolozacista

Prolozacin kunta sijaitsee Split-Dalmatian piirikunnassa ja koostuu viidestä pienestä kylästä; Gornji Prolozacista, Donji Prolozacista, Postranjesta, Ricicesta sekä Sumetista. Jos suuntaat lomallasi Prolozacin kohteeseen, voit odottaa lomaltasi ihania päiviä kuvankauniiden maisemien ja idyllisten kaupunkien, kuten esimerkiksi Imotski Baska Vodan, Brelan ja Makarskan ympäröimänä. NOVASOL tarjoaa yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa ja jokainen niistä on ainutlaatuinen ja persoonallinen. Kaikki Kroatian loma-asuntomme ovat ”all inclusive”, eli vuokrahintaan sisältyy automaattisesti muun muassa petivaatteet, loppusiivous sekä käyttökustannukset. Vuokraa loma-asunto Prolozacista ja koe kaikki se, mitä tällä monipuolisella kohteella sekä koko Dalmatian alueella on sinulle tarjota lomasi aikana. 

Vuokraa loma-asunto Prolozacista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Prolozacissa

Suunnatessasi lomalle Prolozaciin, päiväreissu Imotskin kaupunkiin on aivan saavutettavissasi. Kyseinen kaupunki on tunnettu sen kulttuurisista ja historiallisista perinnöistään, joihin pääset tutustumaan paremmin paikan päällä. Imotskissa voit monien muiden kokemusten lisäksi lähteä retkelle kukkulan päälle, missä sijaitsee Topanan linnoitus, vierailla St. Franen kirkossa sekä tutustua kuuluisaan fransiskaaniluostariin. Kaupungissa voit viettää aikaa kävellen pitkin idyllisiä mukulakivikatuja kauniiden kivitalojen välissä. Esimerkiksi Pjacan katu on yksi kauneimmista ja ehdottomasti kokemisen arvoinen. Vieraile myös kaupungin vanhimmassa osassa, Bazanassa, joka sijaitsee Topanan linnoituksen alapuolella. Muista myös tutustua 1800-luvulta peräisin oleviin rappusiin, jotka yhdistävät Bazanan kaupungin uudempiin osiin. Kaupungin maisemaa koristaa kauniisti Vrljikan joki, joka virtaa noin 70 kilometrin mittaisen matkan maan läpi. 

Alueen suurin nähtävyys ja vetonaula on Modro Jezero, eli Sininen Järvi, joka on kooltaan 800 metriä pitkä ja 400 metriä leveä. Voit halutessasi nauttia järven näkymistä kukkulan päältä tai kulkea polkua pitkin veden äärelle. Järvi on ihanteellinen virkistävän pulahduksen paikka ja luonteeltaan upean uniikki – järven vedenpinta vaihtelee vuodenajasta riippuen. Tee myös retki Crveno Jezeron, eli Punaisen Järven luokse, joka on saanut nimensä järveä ympäröivistä punaisista kivistä. Tämä pieni järvi on dinaarikalkkikiven ihme. Täällä maisemat eroavat muun Dalmatian alueen maisemista huomattavasti. Lisäksi Prolozacin loman aikana kannattaa vierailla alueen ihanilla viinitiloilla ja maistella ainutlaatuisia paikallisia viinejä. Kiitos alueen miedon ilmaston, alue tarjoilee mitä herkullisempia ruokaelämyksiä ja esimerkiksi dalmatialainen kinkku on maistamisen arvoista. Loma-asunto Prolozacista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Prolozacista

Vuokraa loma-asunto Prolozacista NOVASOLin kautta

Kun vuokraat loma-asunnon Dalmatian alueelta, huomaat, että valikoima hauskoja ja mielenkiintoisia aktiviteetteja odottavat sinua ja perhettäsi aivan loma-asuntonne ulkopuolella. Monet kaupungit, kuten esimerkiksi Split, Makarska sekä Omis sijaitsevat lähistöllä ja ovat loistavia päiväreissun kohteita. Vuokraa loma-asunto Prolozacista seuraavaa lomaasi varten NOVASOLin kautta jo tänään ja voit alkaa jo laskemaan päiviä unohtumattoman ja ainutlaatuisen lomamatkan alkuun!