search

Vuokraa loma-asunto Primostenista

Loma-asunnot Primostenista tarjoavat sinulle upean ympäristön lomallesi. Pienet kadut, kauniit rakennukset sekä ihanat rannat tekevät Primostenista yhden viehättävämmistä paikoista vuokrata loma-asunto Kroatiasta.

Primosten sijaitsee Keski-Dalmatiassa Trogirin ja Sibenikin kaupunkien välissä. Primosten on ollut asuttu jo aikaisista ajoista ja se oli ennen erillinen saari, mutta nykyään kaupunki on yhdistetty mantereeseen. Loma-asunto Primostenista merkitseekin myös historiallisesti tärkeitä vierailukohteita. Kaupungin keskustan kapeat kujat, kaunis kirkko St Georg sekä lähialueen viinitilat tekevät lomastasi Primostenissa mielenkiintoisen. Vuokraa talo Primostenista kesällä ja pääset ehkä nauttimaan kuuluisasta aasijuoksusta.

Vuokraa loma-asunto Primostenista

Koe uusi kulttuuri

Vuokratalo Primostenista on hyvä tapa tutustua niin kaupunkiin kuin sen ympäristöön. Kaupunkia reunustaa upeat kalliorannat sekä pikkukiviset uimarannat, joista kuuluisin on Raduca. Raduca tunnetaan niin puhtaudestaan kuin ympäristöystävällisyydestään. Loma-asunto Dalmatiasta tarjoaa toki muutakin kuin rantaelämää. Kaupungin ihanat kadut kutsuvat seikkailemaan ja pikkukahviloissa ja ravintoloissa saat maistella paikallisia herkkuja. Pyhän Georgin kirkolta on myös upea näköala merelle.

Vuokraa loma-asunto Kroatiasta ja Primostenista ja pääset elämään kuin paikalliset itse. Ruoka ja juoma ovat tärkeät osat Primostenin arkea. Alueella tuotetaan omia kinkkuja, jotka maistuvat yhtä taivaalliselta kuin kuuluisa Parman kinkku. Pääset myös maistelemaan erilaisia juustoja ja punaviini Babicia. Vuokraa huoneisto tai huvila Primostenista ja lähde tutustumaan alueen viinitiloihin.

Loma-asunto Dalmatiassa ja sievässä Primostenissa tarjoaa myös hyvän tukikohdan tutustua alueen muihin mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Trogiriin ja Splitiin. Vuokraa huvila tai huoneisto Primostenista ja lähde nauttimaan päiväksi Kroatian upeille saarille. Löydät varmasti sopivat loma-asunnot Dalmatiasta NOVASOLilta, sillä olemme maan suurin loma-asuntojen välittäjä.

Kätevä tapa vuokrata loma-asunto Primostenista

Kiinnostaako sinua vuokrata loma-asunto Kroatiasta? NOVASOL tarjoaa laadultaan taatut loma-asunnot Euroopassa ja valikoimastamme löydät niin suuret luksushuvilat kuin yksinkertaisemmat huoneistot Primostenista. Monet loma-asunnot Kroatiassa ovat uima-altaallisia, joten NOVASOLin huvilat ja huoneistot Dalmatiassa ja muualla maassa tarjoavat mahdollisuuden viettää allaspäiviä omassa rauhassa. Vuokraa talo Primostenista lomallesi vaikka heti helposti ja turvallisesti täällä kotisivuillamme. Tervetuloa!