search

Vuokraa loma-asunto Postirasta

Postiran kunta sijaitsee kauniilla paikalla Bracin saaren pohjoisessa osassa, Dalmatian seudulla. Täällä pääset viettämään lomasi oliivitarhojen ja mäntypuumetsien ympäröimänä, lähellä eräitä koko Kroatian kauneimpia rantoja. Mikäli aikomuksenasi on vuokrata loma-asunto Postirasta, voit odottaa lomaltasi paikallisten ystävällisyyttä, herkullisia merenantimia suoraan grillistä sekä uuden oppimista Kroatian historiasta. Voit siis olla varma siitä, että loma Dalmatian alueen Postirassa tulee olemaan unohtumaton ja elämyksellinen.

Vuokraa loma-asunto Postirasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Moni mieltää Bracin saaren yhdeksi Dalmatian alueen parhaista, ja täällä sinulle tarjoutuu mahdollisuus harrastaa ja kokeilla erilaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja laajasta valikoimasta. Täällä vallitsee tyypillinen välimerellinen ilmasto, eli lämpimät kesät ja leudot talvet. Bracilta löydät eräitä koko maan parhaita hiekkarantoja rannikolta, joka ympäri saarta vaihtelee jyrkistä rinteistä mataliin, hiekkaisiin maisemiin. Zlatni Ratin pikkukiviranta on mahdollisesti kuuluisin Bracin ja jopa Dalmatian alueen rannoista. Kyseessä on todella suosittu ranta, joten jos haluat rantapäiviltäsi hieman yksityisyyttä ja hiljaisuutta, kannattaakin mieluummin suunnata jollekin hiljaiselle ja syrjäiselle lahdelle viettämään päivää. Zlatni Rat on kuitenkin ehdottomasti kokemisen arvoinen ja täällä kannattaakin vierailla tilaisuuden auetessa. 

Bracin saaren maisema koostuu vahvasti kalkkikivestä ja täältä ovatkin peräisin kivet, joita on käytetty monien kuuluisien rakennusten rakentamiseen ympäri maailman. Esimerkiksi Bracin saaren bracki kamen -nimistä valkoista marmoria on käytetty muun muassa Splitistä löytyvässä Keisari Diocletianuksen palatsissa sekä Amerikan Washingtonin Valkoisessa talossa. Myös itse Bracissa monet rakennukset on rakennettu kalkkikivestä ja katot ovat usein punaisia – kauniiden rakennusten seassa on ihana käppäillä nauttien päivästä. 

Lomalla Dalmatian seudulla pääset usein syömään todella hyvin suhteellisen edullisesti. Täällä voit istuskella paikallisessa tavernassa, eli konobasissa nauttien paikallisia erikoisuuksia sekä perinneherkkuja, kuten esimerkiksi lammasta. Muista myös maistaa Bracin saaren paikallista viiniä, Bolski Plavacia lomallasi. Loma-asunto Postirasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen moniin mielenkiintoisiin aktiviteetteihin sekä kokemuksiin.

Vuokraa loma-asunto Postirasta

Nähtävyydet ja vetonaulat

Eräs Postiran tärkeimmistä nähtävyyksistä on 400- ja 500-luvuilta peräisin olevan St. Lawrencen kirkon rauniot Lovrecinan lahdessa, josta löytyy myös suuri ja viihtyisä hiekkaranta. Täällä voit siis yhdistää rentouttavaan rantapäivään historialliskulttuurisen kokemuksen. Ajettaessa noin kahdeksan kilometriä etelään Postirasta, saavutaan Skripin kylään, joka on Bracin saaren vanhin asutus. Täällä sijaitsee yksi Bracin saaren vierailluimmista museoista, jossa toden totisesti pääset tutustumaan alueen mielenkiintoiseen historiaan. Kyseinen museo on historian saatossa toiminut muun muassa puolustustornina ja roomalaisena mausoleumina. Keisari Diocletianuksen vaimon ja tyttären uskotaan olevan haudattuina täällä. 

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Dalmatin alueelta Kroatiasta, sinulla on mahdollisuus vierailla monissa mielenkiintoisissa ja mukaansatempaavissa kaupungeissa. Supetarin kaupungista on noin tunnin lauttamatka Splitiin, jonne kannattaa ehdottomasti matkata, jos aika vain sallii. Splitin todennäköisesti merkittävin nähtävyys on Keisari Diocletianuksen vaikuttava palatsi, jonka hän rakennutti eläkepäiviään varten. Splitissä on lisäksi monia muitakin mielenkiintoisia nähtävyyksiä, mutta päiväreissulla täällä kannattaa myös käyttää aikaa kierrelläkseen kaupungin ihania putiikkeja ja viihtyisiä kahviloita sekä ravintoloita. Tapahtumarikkaan päivän lomassa on nimittäin ihana istahtaa paikallisen ravintolan terassille nauttimaan virvokkeita sekä maistelemaan herkullisia perinneruokia. Loma-asunto Postirasta tarjoaa loistavan perustan Bracin saaren nähtävyyksien tutkimiseen.

Vuokraa loma-asunto Postirasta

Vuokraa loma-asunto Postirasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja ympäri Kroatiaa. Laajasta valikoimastamme sinä voitkin itse valita valitsemiesi kriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon ja sisällön rajaamasta sisällöstä mieleisesi loma-asunnon matkaasi varten. Loma-asunnossa vietetty loma tarjoaa sinulle paljon yksityisyyttä, vapautta ja omatoimisuutta, sekä mahdollisuuden suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Lisäksi jos matkustat suurella porukalla tai esimerkiksi koko perheen kesken, loma-asunto tarjoaa suuremmat ja viihtyisämmät tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Postirasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään.