search

Vuokraa loma-asunto Posedarjesta

Posedarjen kunta tarjoaa vierailijoilleen muun muassa kuvankauniita maisemia, aitoja ja alkuperäisiä kroatialaisia ruokaelämyksiä sekä kauniita ja viihtyisiä rantoja. Täällä pienessä satamakaupungissa sijaitsee kaksi isoa rantaa, mutta tarjonnasta löytyy myös pienempiä rantoja heitä varten, ketkä haluavat nauttia rantapäivistä suurempien turistimassojen ulkopuolella. Posedarje sijaitsee Novigradin meren rannikolla, noin 25 kilometrin päässä Zadarin kaupungista. Lisäksi loma-asunto Posedarjesta mahdollistaa retken Paklenican kansallispuistoon, joka sijaitsee suhteellisen lähellä.

Vuokraa loma-asunto Posedarjesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Dalmatian alueelta Kroatiasta, mahdollisuudet monipuolisten aktiviteettien harrastamiseen ja kokeilemiseen ovat laajat ja sama pätee myös Posedarjessa. Voit esimerkiksi lähteä veneellä tutkimaan alueen monia pikkusaaria ja kokea monia seikkailuja. Posedarjesta voit myös lähteä päiväretkelle Kornatin kansallispuistoon, joka on Adrianmeren laajin saaristo. Saariston ja saarien maisemia sävyttävät vahvasti erilaiset ja erikokoiset luolat sekä kalliojyrkänteet halkeamineen. Tee tutkimusmatkoja saaresta toiseen ja pysähdy välillä rentoutumaan rannalla sekä pulahtamaan virkistävään meriveteen. 

Seikkailunhaluisten lomailijoiden kannattaa kokeilla muun muassa koskenlaskua Zrmanjan joessa, joka 69 kilometrin pituudellaan on yksi koko Kroatian pisimmistä joista. Kyseinen joki virtaa mitä upeampien maisemien lävitse ja päätyy lopulta Novigradin mereen. Lisäksi Posedarjessa pääset ihailemaan upeita oliivitarhoja, jotka levittyvät ylös kukkuloille luoden ainutlaatuista maisemaa. Kyseessä onkin yksi alueen pitkäaikaisista päätoimialoista. Lisäksi Posedarje tuottaa kuuluisaa Pršutin kinkkua. Paikallisten mukaan Velebit vuorien raikas ilma sekä Adrianmeren merisuola tekevät kinkusta niin erityisen hyvää. Loma-asunto Posedarjesta tarjoaa mahdollisuuden maistella paikallisia perinneherkkuja sekä erikoisuuksia, joita usein tarjoillaan lyhytikäisten viinien kanssa.

Vuokraa loma-asunto Posedarjesta

Nähtävää ja koettavaa Posedarjessa sekä ympäristössä

Vain noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Posedarjesta sijaitsee Rovanjska, josta löydät Modričin luolan. Kyseessä on kokonaan luonnollinen luola, joka on yksi Velebitin vuoriston kätketyistä helmistä. Kroatian kuuluisin luola, Cerovačke, puolestaan sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan päässä Posedarjesta. Kyseessä on massiivinen luola, joka on kokonaisuudeltaan noin 3800 metriä pitkä ja koostuu kolmesta pienemmästä luolasta. Muinaiset löydökset osoittavat, että ihmisiä asui tässä luolassa jo monia tuhansia vuosia sitten. 

Kroatiassa sijaitsee monia upeita kansallispuistoja ja lomallasi Posedarjessa pääset nauttimaan eräistä niistä - esimerkiksi Paklenican kansallispuisto sijaitsee lähellä Posedarjea. Kyseinen kansallispuisto koostuu kahdesta massiivisesta rotkosta, Mala ja Velika Paklenicasta. Tämä onkin todellinen unelmakohde vuorikiipeilijöille, mutta myös muita luontoelämyksiä etsiville ehdoton vierailun kohde. Velika Paklenicasta löydät Manita Pecin tippukiviluolan, joka on kansallispuiston ainoa yleisölle auki oleva luola. Täällä voit osallistua opastetulle kierrokselle, jonka aikana opit paljon kyseisestä luolasta sekä kansallispuiston luonnosta. Loma-asunto Posedarjesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen upeisiin nähtävyyksiin sekä kokemuksiin.

Vuokraa loma-asunto Posedarjesta

Vuokraa loma-asunto Posedarjesta NOVASOLin kautta

Loma-asunto Posedarjesta on loistava valinta silloin, kun haluat viettää rentouttavan ja rauhallisen lomamatkan, mutta jonka aikana voit myös halutessasi kokeilla ja harrastaa erilaisia aktiviteetteja sekä tutustua moniin mielenkiintoisiin kulttuurisiin ja historiallisiin nähtävyyksiin. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja ympäri Dalmatian aluetta sekä koko Kroatiaa ja rajaamalla hakua nettisivuillamme esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella, löydät juuri sinun tilanteeseesi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan vuokra-asunnon. NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen; etsitpä sopivaa asuntoa kahdeksan hengen porukalle tai kahden hengen romanttiselle lomalle, meiltä löydät aina ratkaisun. Odotamme innolla, että saamme toivottaa sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!