search

Vuokraa loma-asunto Policnikista

Hiljainen ja rauhallinen, muttei missään nimessä tylsä Policnikin kaupunki sijaitsee Kroatiassa Dalmatian alueella, noin kahdeksan kilometrin päässä Zadarista. Vaikka Policnik ei sijaitse aivan meren rannalla, vesi ja sen tuomat mahdollisuudet ovat silti helposti saavutettavissa ja suhteellisen lähellä. Kohteella on siis loistava ja keskeinen sijainti, mutta silti täältä ei löydy suuria turistimassoja, kuten joistakin isommista kaupungeista Dalmatiassa. Täällä pystyt harrastamaan monipuolisesti alueen upean luonnon puitteissa, rentoutumaan uima-altaalla tai läheisillä rannoilla, vierailemaan upeiden nähtävyyksien luona sekä tutustumaan paikallisten kiehtovaan kulttuuriin. Vuokraa loma-asunto Policnikista ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla kaupungilla ja koko Dalmatian alueella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Policnikista

Nähtävää ja koettavaa Policnikissa ja Dalmatiassa

Loma-asunto Policnikista tarjoaa loistavan perustan tutustua kyseisen kohteen lisäksi myös sitä ympäröiviin alueisiin sekä koko Dalmatian alueeseen. Nauti lomallasi täällä raikkaasta kesäilmasta sekä tuulenvireestä, joka puhaltaa läheisiltä Velebitin vuoristoilta. Liikuitpa sitten jalan tai pyörällä, Policnikin alue tarjoilee mitä kauneimpia maisemia sekä mahdollisuuksia luonnossa liikkumiseen. Samalla pääset myös tutustumaan paikalliseen kasvillisuuteen sekä eläimistöön. Gastronomisia herkkuja tarjoavat kohteen lukuisat ihanat ravintolat sekä kahvilat ja tutustuminen paikalliseen ruokakulttuuriin sen perinneruokineen sekä erikoisuuksineen onkin ehdottomasti suositeltavaa. Kroatia on tunnettu sen oliiviöljystään sekä viineistään, jotka tuovat erityistä tunnusomaisuutta maan gastronomiaan. Lomallasi kannattaa myös tutustua maahan ja sen kauneuteen laajemminkin ja esimerkiksi seuraavat kohteet ovat ehdottomasti vierailun arvoisia:

Zadar – Kaupunki täynnä rantoja, monipuolisia nähtävyyksiä ja monumentteja koko perheelle sekä kiehtovaa kulttuuria! Zadar on Kroatian vanhin jatkuvasti asutettuna ollut kaupunki. Lukuisista nähtävyyksistä esimerkiksi roomalainen forum, meren aaltojen seurauksena soivat arkkitehtuuriset meriurut, St. Donatusin 800-luvun kirkko sekä 1100-luvun St. Anastasian katedraali ovat kaikki ehdottomasti kokemisen arvoisia. 

Paklenican kansallispuisto – Tämä kahdesta suuresta rotkosta, vuoristomaisemista sekä metsäaukioista pääpiirteisesti koostuva kansallispuisto tarjoilee mitä upeimpia maisemia virkistävän patikoinnin ohella. Täältä löytyy noin 200 kilometrin edestä merkittyjä patikointireittejä ja myös vuorikiipeily on mahdollista sekä suosittua täällä. 

Krkan kansallispuisto – Tämä suosittu kansallispuisto on erityisen tunnettu kauniin vihreytensä lisäksi sen monista uskomattoman upeista vesiputouksistaan. Täällä voit tutustua alueeseen itsenäisesti merkittyjen reittien kautta tai vaikkapa osallistumalla opastetulle kierrokselle tai veneretkelle. 

Sibenik – Kaupunki, jossa taide, kulttuuri ja tapahtumat odottavat sinua! Käppäile pitkin kaupungin kaunista satamaa ja vieraile Pyhän Jaakon katedraalissa, joka on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Täällä järjestetään vuosittain suuri ja kansainvälinen lastenfestivaali, joka on lapsiperheille ehdottomasti kokemisen arvoinen. 

Vuokraa loma-asunto Policnikista

Vuokraa loma-asunto Policnikista NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa. Policnik on loistava lomakohde silloin, kun kaipaat rentouttavaa lomaa rauhallisessa ympäristössä, mutta mistä voit silti lähteä tutustumaan myös vilkkaampiin alueisiin sekä suosittuihin nähtävyyksiin ja kohteisiin. Vuokrattu loma-asunto tarjoaa lomallesi täydelliset puitteet, sillä se tuo paljon vapautta, omatoimisuutta sekä itsenäisyyttä ja tarjoaa usein isommat ja monipuolisemmat tilat koko perheelle, kuin esimerkiksi hotellihuone. Kroatiassa kaikki valikoimamme loma-asunnot ovat ”all inclusive”, eli muun muassa liinavaatteet, käyttökustannukset sekä loppusiivous kuuluvat jo vuokrahintaan, eikä sinun siis tarvitse niistä huolehtia erikseen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja löydä unelmiesi loma-asunto Policnikista seuraavaa lomaasi varten jo tänään!