search

Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta

Etsitkö uutta ja mielenkiintoista lomakohdetta Kroatiasta? NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella, josta löytyy muun muassa Pojezerjen kaunis kunta. Pojezerje sijaitsee Dalmatian alueen sisämaassa, aivan Bosnia ja Hertsegovinan rajalla ja se koostuu neljästä pienestä kylästä nimiltään Otric-Seoci, Kobiljaca, Mali Prolog sekä Pozla Gora. Kokonaisuudessaan Pojezerjessa on noin 1000 asukasta, joten kyseessä on loistava kohde heille, jotka etsivät rauhallista lomakohdetta, missä voi rentoutua ilman suurten ihmismassojen hulinaa ja hälinää. Täällä pääset lataamaan akkuja arjen haasteita varten kuvankauniissa maisemissa, jotka paljolti koostuvat viinitiloista sekä rehevistä maatalousalueista. Tervetuloa vuokraamaan loma-asunto Pojezerjesta kauttamme!

Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Monet kauniit viinitarhat ovat todennäköisesti ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiosi saapuessasi Pojezerjen loma-asuntoosi. Viinitarhat sävyttävät maisemaa rehevässä laaksossa, jonka paikalla oli aiemmin Vrgoracin järvi. Pojezerjessa pääset lomailemaan idyllisen kauniiseen ympäristöön, jota voit lähteä tutkimaan esimerkiksi pyörän selästä ja pysähtyä matkalla nauttimaan herkullisen piknikin henkeäsalpaaviin maisemiin. Viinintuotannon lisäksi täällä kasvatetaan runsaasti viikunoita, oliiveja sekä hunajaa. Paikalliset ovat myös säilyttäneet oman rypälelajikkeensa, jota pääset maistelemaan lomallasi täällä. Lisäksi kannattaa ehdottomasti vierailla kukkulan päällä sijaitsevassa St. Rochin kirkossa, jonka luota avautuvat upeat maisemat Pojezerjen ylle ja myös osiin Bosnia ja Hertsegovinaa. Loma-asunto Pojezerjesta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin sekä komeuksiin. 

Vaikka Pojezerje sijaitsee Dalmatian sisämaassa, ei Adrianmeren rannikolle ole pitkä matka ja myös Makarskan Riviera sijaitsee vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Voit esimerkiksi suunnata ensin Plocen kaupunkiin, mistä voit lähteä veneellä Peljesacin niemimaahan. Peljesac tarjoaa runsaasti kauniita rantoja sekä historiallisia satamakaupunkeja ja se on tunnettu ostereistaan sekä paikallisista viineistään. Lisäksi Pojezerjesta voit kätevästi lähteä päiväretkelle rajan yli Bosnia ja Hertsegovinaan. Muun muassa Mostarin kaupunkiin ajaa vain hieman yli tunnin ja täällä pääset ihailemaan esimerkiksi kuuluisaa siltaa, joka yhdistää kaupungin kaksi aluetta toisiinsa. Kyseinen silta on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi ja se on ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta ja koe kaikki mielenkiintoiset elämykset, joita alue sinulle ja perheellesi tarjoaa.

Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta

Loma-asuntoja Dalmatian alueella

Jos päätät viettää lomasi loma-asunnossa Dalmatian alueella, pääset helposti yhdistämään auringon, rentoutumisen ja rantaelämän historiallisiin sekä kulttuurisiin nähtävyyksiin. Dalmatian alue on täynnä historiaa ja kulttuuria myös muissakin kohteissa, kuin vain ainoastaan suurissa ja kuuluisissa kaupungeissa, kuten Dubrovnikissa, Sibenikissa, Zadarissa ja Splitissä. Lomallasi Dalmatiassa kannattaa kuitenkin käyttää tilaisuus hyväksi ja vierailla kyseisissä mielenkiintoisissa kaupungeissa. Loma-asunto Dalmatian alueelta tarjoaa myös läheisen sijainnin Adrianmeren rannikkoon, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet rentouttavan ja viihtyisän rantaelämän viettämiseen.

Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta

Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta NOVASOLin kautta

Lomamatkan viettäminen koko perheen kesken vuokratussa loma-asunnossa on aivan erityinen kokemus. Kun teillä on vuokrattuna viihtyisä loma-asunto Dalmatiasta, saatte viettää lomanne yksityisessä ympäristössä sekä omatoimisesti päättäen itse päivienne aikataulut ja rutiinit. NOVASOLin laajan valikoiman ansiosta voit rajata hakua nettisivuillamme vastaamaan juuri sinun toiveistasi ja vaatimuksiasi ja tätä kautta löytää sinun lomallesi sopivimman asunnon. Voit rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Etsitkö upeaa luksusasuntoa omalla uima-altaalla suurelle porukalle? Vai pienempää, hillitympää ja kotoisempaa vaihtoehtoa kahdelle hengelle? NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen, joten tutki valikoimaamme nettisivuillamme ja löydä unelmiesi loma-asunto jo tänään. Vuokraa loma-asunto Pojezerjesta ja nauti seuraavalla lomallasi tämän rauhallisen, mutta monipuolisen kohteen tarjonnasta. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!