search

Vuokraa loma-asunto Podstranasta

Vuokraa unelmien loma-asunto Podstranasta, ihanasta lomaparatiisista, joka sijaitsee vain noin seitsemän kilometrin ja 15 minuutin ajomatkan päässä Splitin kaupungista. Podstrana sijaitsee Perun vuoriston juurella ja koostuu viidestä pienestä kylästä. Tätä hyvin suosittua aluetta pidetään osana Splitin Rivieraa. NOVASOLin laajasta valikoimasta loma-asuntoja voit valita esimerkiksi kohteen läheltä rantaa, jolloin kristallinkirkas Adrianmeri on vain oven avauksen päässä. Jos siis suunnittelet loma-asunnon vuokraamista Dalmatian alueelta, suuntaa katseesi kohti Podstranan valikoimaa ja vietä lomasi täällä kiehtovalla ja monipuolisella paratiisialueella.

Vuokraa loma-asunto Podstranasta

Aktiviteetteja ja elämyksiä Podstranassa

Podstrana on loistava kohde heille, jotka tykkäävät loman aikana tehdä jotakin aktiivista monipuolisesti. Alueen läheisyys vuoristomaastoa kohden ja sieltä löytyvät merkityt reitit tarjoavat loistavia mahdollisuuksia muun muassa kiipeilyyn, patikointiin sekä maastopyöräilyyn. Kun kiipeät Perun vuoriston kalkkikiviharjanteita, pääset kokemaan slaavilaista mytologiaa, jonka mukaan nimi ”Perun” tarkoittaa ylijumalaa sekä salaman ja ukkosen jumalaa. Alueelta löytyy vielä tänäkin päivänä jäänteitä historiallisista ja keskiaikaisista kappeleista sekä hautausmaista.

Jos mielesi tekee tutkia lomakohdettasi vedestä käsin, tarjoaa Podstrana monia mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin, kuten esimerkiksi kajakki- ja kanoottimelomiseen. Voit lähteä melontaretkelle esimerkiksi Žrnovnicin jokeen, jota ympäröi rehevän vihreät maisemat sekä eläväinen lintuelämä. Kuvankauniiden patikointialueiden sekä ihastuttavan luontonsa lisäksi Podstrana tarjoaa mitä parhaimmat uintimahdollisuudet. Alueen rannikko on noin kuusi kilometriä pitkä ja vesi täällä on melko rauhallista. Tästä syystä alueen rannikko ja rannat sopivat sekä lapsiperheille, että uimareille. Täällä voit pulahtaa virkistävään meriveteen, jonka sanotaan Podstranassa olevan lähes parasta laadultaan koko Kroatiassa. 

Vuokraa loma-asunto Podstranasta

Podstranan nähtävyydet ja vetonaulat

Loma-asunto Podstranasta mahdollistaa päiväreissun Splitin mielenkiintoiseen kaupunkiin. Splitin historian juuret juontavat aina jopa 200-luvulle saakka ja pitkästä historiasta näkyy vielä tänäkin päivänä monia todisteita erilaisten monumenttien sekä historiallisten nähtävyyksien kautta. Splitin kaupungin keskusta on rakennettu Keisari Diocletianuksen palatsin ympärille, joka on ehdottomasti vierailun arvoinen  nähtävyys. Kyseinen palatsi on yksi koko maailman parhaiten säilyneistä Rooman aikakauden rakennuksista. Lisäksi kannattaa vierailla St. Domniuksen kahdeksankulmaisessa katedraalissa, joka alun perin oli Keisari Diocletianuksen mausoleumi. 

Monien nähtävyyksien lisäksi Splitin kaupunki tarjoaa laajan kirjon erilaisia kahviloita, baareja sekä ravintoloita, joissa pääset nauttimaan ihania virvokkeita sekä herkullisia alueellisia erikoisuuksia ja perinneruokia.  Jos kaipaat viilennystä tapahtumarikkaan päivän aikana, suuntaa kohti Splitin rantoja ja pulahda virkistävään meriveteen, jotta jaksat virkeänä jatkaa nähtävyyksien tutkimista. Loma-asunto Podstranasta tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan Dalmatian alueen upeisiin historiallisiin ja kulttuurisiin nähtävyyksiin, joista moni kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. 

Vuokraa loma-asunto Podstranasta

Vuokraa loma-asunto Podstranasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja ja huoneistoja ympäri Dalmatian aluetta sekä koko Kroatiaa. Laajan valikoiman ansiosta meiltä löytyy sopiva loma-asunto jokaiseen mieleen ja tilanteeseen. Lähditpä sitten reissuun kymmenen hengen suurporukalla tai kahdestaan puolisosi kanssa, tai olipa etsinnässä sitten upea luksusasunto tai pienempi ja kotoisampi kohde, NOVASOLilta löytyy ratkaisu jokaiseen tilanteeseen. Lisäksi moni valikoimamme loma-asunnoista ovat lemmikkiystävällisiä, joten voit ottaa myös nelijalkaisen ystäväsi mukaan lomalle. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua toiveittesi sekä vaatimuksiesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Podstranasta seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!