search

Vuokraa loma-asunto Podgorasta

Makarskan Rivieralla Dalmatian alueella sijaitsee Podgoran kuvankaunis ja hurmaava lomakohde. Podgoran henkeäsalpaavat maisemat syntyvät Adrianmeren kristallinkirkkaan meriveden läheisyydestä sekä Biokovon vuoriston jylhistä maisemista, jotka yhdessä houkuttelevat lomailijoita tänne vuosi toisensa jälkeen. Lähde souturetkelle rannikon edustalle, nauti illan tullen romanttisista kävelyistä idyllisillä pikkukujilla sekä maistele herkullisia kala-annoksia paikallisissa tavernoissa. Sen lisäksi, että kaupunki on itsessään jo äärimmäisen kaunis ja monipuolinen lomakohde, täältä on myös hyvät kulkuyhteydet alueen muihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Hvarin, Korculan sekä Mljetin saarille ja Dubrovnikin suosittuun kaupunkiin. Vuokraa loma-asunto Podgorasta ja koe kaikki se, mitä tällä mukaansatempaavalla kaupungilla ja koko Dalmatian alueella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota. 

Vuokraa loma-asunto Podgorasta

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Podgorassa

Podgora perustettiin 1400-luvulla, mistä lähtien kyseessä on ollut todellinen kalastuskaupunki. Tänäkin päivänä vuokratessasi loma-asunnon täältä, pääset nauttimaan upeasta valikoimasta erilaisia tuoreita kala-annoksia kaupungin monissa ravintoloissa. Podgorassa on kesäisin tarjolla toinen toistaan viihdyttävämpiä tapahtumia, joiden kautta pääset tutustumaan paikalliseen kulttuuriin sekä ihmisiin helposti. Sillä Makarskan Rivieraa kehystää sisämaan puolella Biokovon vuoristo, tarjoaa se myös Podgorassa loistavia mahdollisuuksia patikointiin sekä maastopyöräilyyn kuvankauniissa maisemissa. Lisäksi alueen viihtyisät ja upeat rannat tarjoavat mahdollisuuksia rentojen rantapäivien viettämiseen aurinkoa ottaen ja välillä virkistävään meriveteen pulahtaen. Loma-asunto Podgorasta tarjoaa parhaan mahdollisen perustan tutustua alueen aktiviteetteihin ja kokemuksiin omatoimisesti. 

Podgoran yksi keskeisimmistä nähtävyyksistä ja kokemuksista on sen suosittu ja etenkin kesäisin hyvin vilkas rantakatu, jonka varrelta löydät lukuisia erilaisia kahviloita, ravintoloita sekä kauppoja ja putiikkeja. Podgoran keskeisin eläväisyys ja toiminta keskittyykin pääasiassa kyseiselle rantakadulle. Podgorassa ainutlaatuiset eksoottiset sekä eteeriset kasvit tuoksuvat ympäri kaupunkia ja luovat värikästä sekä kaunista näkymää paikallisten ja lomailijoiden nautittavaksi. Lisäksi lomallasi Podgorassa kannattaa käyttää tilaisuus hyödyksi ja tehdä päiväreissuja Dalmatian alueen muihin suosittuihin kohteisiin, kuten esimerkiksi Makarskaan ja Hvarin saarelle. 

Vuokraa loma-asunto Podgorasta

Vuokraa loma-asunto Podgorasta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella Kroatiassa ja esimerkiksi Makarskan Riviera on loistava matkakohde kuvankauniine rannikkokaupunkeineen. Vuokratessasi loma-asunnon Kroatiasta pääset nauttimaan täysin siemauksin upeista nähtävyyksistä, ainutlaatuisesta kulttuurista, mielenkiintoisesta historiasta, monipuolisista aktiviteeteista sekä kuvankauniista luonnosta ja henkeäsalpaavista kansallispuistoista. NOVASOLin kautta pystyt valitsemaan juuri sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaavan loma-asunnon ja nettisivuillamme voitkin rajata hakua esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Podgorasta NOVASOLin kautta seuraavaa lomaasi varten jo tänään.