search

Vuokraa loma-asunto Plocesta

Jos etsit kaunista ja rentouttavaa lomakohdetta eteläiseltä Dalmatian alueelta, kannattaa vaihtoehtoihin lukea mukaan Plocen ihana kaupunki. Ploce on rauhallinen ja vielä melko tuntematon satamakaupunki, ja se sijaitsee Neretva-joen läheisyydessä Splitin ja Dubovnikin välissä. Kaupunkia ympäröi mitä kaunein luonto; täällä pääset ihailemaan seitsemää Bacina-järveä sekä jokea, joka yhdistää Bosnian Adrianmereen. Satamakaupungin kaunis luonto ja upeat luontonähtävyydet ovatkin yksi ehdoton syy vuokrata loma-asunto Plocesta seuraavaa lomaasi varten. NOVASOLin loma-asunnon avulla voit viettää ikimuistoisen lomamatkan Kroatian Dalmatiassa perheesi tai ystäviesi seurassa.

Vuokraa loma-asunto Plocesta

Nähtävyydet ja aktiviteetit Plocessa

Kun haluat vaihtelua loma-asunnon omalla uima-altaalla rentoutumiseen, on ranta ja meri lähellä. Rauhoitu merenrannalla kuunnellen aaltojen rentouttavia ääniä, lue hyvää kirjaa varjossa tai ota aurinkoa kuumalla hiekkarannalla. Dalmatia ei ole turhaan tunnettu sen kauniista ja ainutlaatuisista rannoistaan; täällä merivesi on lämmintä, kristallinkirkasta ja ihanan turkoosia ja rantojen hiekka on vaaleaa ja kuumaa. Vuokraa loma-asunto Plocesta ja nauti Dalmatian alueen täydellisestä rantaelämästä rentoutuen ja ladaten akkuja arjen haasteita varten.

Jos vuokraat loma-asunnon Plocesta, pääset ihailemaan Neretva-joen suistoa sekä sen kaunista ympäristöä. Toinen ehdottomasti näkemisen arvoinen luonnonkohde Plocen alueella on Modro Jerezo – Blue Lake. Täällä pääset esimerkiksi patikoinnin lomassa ihailemaan upeita luonnonmuodostumia. Lisäksi kannattaa tutustua aikaisemmin mainittuihin Bacina-järviin, joissa voit uida, nauttia kävelyistä rantapenkereillä sekä nauttia alueen hiljaisesta rauhallisuudesta. Loma-asunto Plocesta antaa sinulle myös loistavat lähtökohdat erilaisille retkille lomasi aikana. Matkaa lautan kyydissä kauniin Peljesacin niemimaahan, aja Dubrovnikin energistä elämää sykkivään kaupunkiin tai tee päiväreissu Bosnian rajalle. 

Vuokraa loma-asunto Plocesta NOVASOLin kautta

Jos haet Dalmatian lomaltasi sopivaa sekoitusta rauhallisuutta, merta ja luontoa, on loma-asunto Plocesta juuri oikea valinta sinulle. NOVASOLilla on yli kymmenen vuoden kokemus loma-asuntojen vuokraamisesta Kroatiassa, joten valitessasi NOVASOLin, olet varmoissa käsissä. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan loma-asunnon tai huoneiston itsellesi ja perheellesi Kroatian lomaa varten, tutustu rohkeasti valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa mieleinen kohde jo tänään. Laajasta valikoimastamme löytyy kohteita jokaiseen lähtöön aina pienistä ja hurmaavista rannikkoasunnoista hulppeisiin luksusvilloihin, joista löytyy omat uima-altaat ja paljon muuta.