search

Vuokraa loma-asunto Pirovacista

NOVASOL tarjoaa loistavan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Pirovacissa, joka on kaunis välimerellinen kaupunki ja sijaitsee Sibenikin Rivieralla Kroatiassa Dalmatian alueella. NOVASOLin loma-asunto Pirovacista tarjoaa täydellisen mahdollisuuden viettää lomasi rentouttavassa ja hiljaisessa ympäristössä. Täältä löytyy kaikki, mitä Kroatian lomalta olettaakin löytyvän; pikkukivirantoja, oliivitarhoja, kauniita lahtia, herkullista ruokaa merenelävistä sekä paljon muuta. Lähellä Pirovacia sijaitsee myös monia unohtumattomia luontoelämyksiä, kuten esimerkiksi Krkan kansallispuisto. 

Pirovac on mainittu ensimmäisen kerran 1300-luvulla, jolloin se kuului maan vanhimmalle aatelistolle Šubićille. Löydökset ovat kuitenkin osoittaneet, että alueella on ollut asutusta jo kauan ennen 1300-lukua. Nykyään Pirovacin, Kašićin ja Putičanjen alueisiin jaettu Pirovac tarjoaa vierailijoilleen yhtä hyviä ja unohtumattomia lomakokemuksia, kuin Dalmatian alueen suuremmatkin kaupungit, ilman suuria turistimassoja. Vuokraa loma-asunto Pirovacista NOVASOLin kautta ja lähde kokemaan kaikki se, mitä tällä kiehtovalla kohteella on sinulle tarjota.

Vuokraa loma-asunto Pirovacista

Nähtävyyksiä ja vetonauloja

Pirovacista ja sitä ympäröiviltä alueilta löytyy lukuisia mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä, joihin kannattaa loman aikana tutustua tilaisuuden tullen. Pirovacin puolustusmuurien rauniot sekä 1500-luvulta peräisin oleva Sv. Jurajin kirkko ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Draganić-Vrančićin kappelissa pääset ihailemaan goottilaista sarkofagia vuodelta 1447 ja suunnatessasi Sv. Stjepanin pikkusaarelle, pääset tutustumaan vuodelta 1511 peräisin olevan fransiskaaniluostarin raunioihin. Lisäksi pääset ihailemaan Ivinjin roomalaisen villan raunioita, joka juontaa juurensa ensimmäiselle vuosisadalle, sekä läheistä St. Martinin kirkkoa. 

Loma-asunto Pirovacista mahdollistaa myös päiväreissun Sibenikin viihtyisään satamakaupunkiin, joka sijaitsee vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä. Eräs Sibenikin ehdottomista kohokohdista on St. Jamesin katedraali, joka on listattu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Katedraali on rakennettu yksinomaan kivistä, jotka on tuotu Bracin, Korculan, Rabin ja Krkn saarilta. Vuonna 1536 valmistunut katedraali vaati useita arkkitehtejä sekä yli sata vuotta rakentamista, jotta se saatiin valmiiksi. Vieraile myös kaupunginmuseossa, missä pääset oppimaan lisää kaupungin historiasta ja ihailemaan löydöksiä esihistoriallisilta ajoilta. Vuokraa loma-asunto Pirovacista ja lähde nauttimaan Sibenikin kaupungin viihtyisästä ja kiehtovasta tunnelmasta.

Vuokraa loma-asunto Pirovacista

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Pirovacin lahdessa sijaitsee monia kauniita pikkukivirantoja, jotka tarjoavat loistavia mahdollisuuksia viettää ihania rantapäiviä Adrianmeren äärellä. Täällä sinulle tarjoutuu laaja valikoima erilaisia ja erikokoisia rantoja, joista valita, mutta kaikissa on oma erityinen charminsa ja useita ympäröivät kauniit mäntypuumetsät. Alueen suurimmat rannat tarjoavat mukaansatempaavia aktiviteetteja kokeiltavaksi, kuten esimerkiksi kanoottimelontaa, vesihiihtoa sekä polkuveneilyä. Monien rantojen luota löytyy myös ihania ravintoloita sekä kahviloita, joiden luona voit nauttia virvokkeita ja herkullista ruokaa. Jos haluat rantapäiviltäsi yksityisyyttä ja rauhaa, kannattaa suunnata jollekin pienelle ja hiljaiselle lahdelle, joita alueelta löytyy suhteellisen monia. 

Loma Dalmatian alueella on loistava valinta, jos haluat yhdistää rentouttavan rantaloman mielenkiintoisiin aktiviteetteihin. Pirovacissa voit muun muassa vuokrata itsellesi veneen käyttöön tai osallistua opastetulle veneretkelle läheisille saarille. Lisäksi Pirovacin lähellä sijaitsee luonnonpuisto Vransko jezero, joka koostuu Kroatian suurimmasta järvestä, Vranskosta, sekä sitä ympäröivistä alueista. Täällä suolaisen- ja makeanveden sekoittuminen keskenään mahdollistaa monien erilaisten kalalajien hyvät elinympäristöt. Lisäksi alueella elää lukuisia lintulajeja, joten kyseessä on unelmakohde lintubongaajille. Vransko tarjoaa loistavat mahdollisuudet myös perinteiseen patikointiin. Kroatiassa sijaitsee monia ainutlaatuisia kansallispuistoja, ja kun vuokraat loma-asunnon Pirovacista, pääset kätevästi tutustumaan niistä kahteen; Krkan ja Kornatin kansallispuistoihin.

Vuokraa loma-asunto Pirovacista

Vuokraa loma-asunto Pirovacista NOVASOLin kautta

NOVASOLin kautta vuokratussa loma-asunnossa vietetty loma on aivan erityinen kokemus, jonka tulet muistamaan ikuisesti. Loma-asunto tarjoaa lomallesi yksityisyyttä, omatoimisuutta sekä koko perheelle suuremmat tilat, kuin esimerkiksi hotellihuone. NOVASOLin laajasta valikoimasta Dalmatian alueen loma-asuntoja voit itse valita tiettyjen kriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella itsellesi sopivimman kohteen. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua nettisivuillamme valitsemiesi kriteereiden mukaisesti ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Pirovacista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoonne Kroatiaan!