search

Vuokraa loma-asunto Peljesacista

Haluatko lomallasi perheesi kanssa nauttia rantaelämästä, harrastaa monipuolisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja ihastella upeaa luontoa sekä sen maisemia? Vietä lomasi yhdessä Kaakkois-Euroopan kauneimmista maista; tuhannen paratiisisaaren Kroatiassa. Unelmien loma-asunto Peljesacista löytyy NOVASOLin kautta ja tarjoaa sinulle ja perheellesi monia uskomattomia kokemuksia lomanne aikana Kroatiassa. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa loma-asuntosi jo tänään.

Kroatian toiseksi suurin niemimaa, Peljesac, on 65 kilometriä pitkä ja sijaitsee eteläisen Dalmatian alueella. Aikoinaan Peljesacin niemimaa kuului Dubrovnikin kaupungille ja nykyään se varastaa taatusti sydämesi muun muassa koskemattoman ja välimerellisen luontonsa ansiosta. Niemimaassa pääset tutustumaan moniin pieniin kalastaja- ja viinikyliin, jotka houkuttelevat sinua rentoutumaan ja nauttimaan olostasi. Peljesacissa voit ihastella monia kukkaketoja, hedelmätarhoja sekä viinitiloja, mutta lisäksi myös monia historiallisia rakennuksia sekä ihania rantoja. Niemimaan maisemia koristavat muun muassa oliivi-, mänty-, pyökki-, tammi- sekä viikunapuut ja myös kohteen vuoristot antavat näkymille oman kosketuksensa. Loma-asunto Peljesacista antaa sinulle ja perheellesi loistavat mahdollisuudet esimerkiksi rentoutua rannalla, nauttia paikallisten ravintoloiden herkullisista illallisista ja tutustua niemimaan ikimuistoisiin nähtävyyksiin. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman erilaisia loma-asuntovaihtoehtoja, joista voit itse valita omiin toiveisiisi parhaiten vastaavan.

Vuokraa loma-asunto Peljesacista

Varaa loma-asunto Peljesacista ja vietä unelmien loma Dalmatiassa

Dalmatian alue sijaitsee eteläisessä Kroatiassa ja se on yksi maan suosituimmista matkailualueista. Täältä löydät monia upeita rantoja, joiden maisemien vaikuttavuutta lisäävät taustalta löytyvät upeat vuoristot. Dalmatian alue tarjoaa lomallesi monia historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä, ainutlaatuisia hiekka- ja pikkukivirantoja sekä uskomattomia luontokohteita esimerkiksi kauniiden kansallis- ja luonnonpuistojen muodossa. Parhaiten voit nauttia Dalmatian lomastasi vuokraamalla yksityisen loma-asunnon NOVASOLin kautta. Tällöin saat viettää lomasi omatoimisesti ja itsenäisesti sekä saat itse päättää lomapäiviesi aikataulut. Yksityinen loma-asunto Dalmatiasta takaa myös rauhallisen loman, kun ympärilläsi ei pyöri muita lomailijoita häiriötekijöineen.

Tekemistä ja nähtävää Peljesacissa

Loma-asunto Peljesacista tarjoaa monia loistavia etuja lomasi aikana Dalmatiassa. Voit helposti ja kätevästi vierailla esimerkiksi Stonin kaupungissa ja ihailla kaupunkia ympäröivää viisi kilometristä muuria. Loman aikana kannattaa myös käydä vierailemassa Orebicin kaupungin merimuseossa ja Lovisten kaupunkia lähellä sijaitsevassa upeassa Fransiskaaniluostarissa. Jos haluat lomallasi aktiivista tekemistä, kannattaa kokeilla ”Sveti Ilija” vuorella patikoimista ja kiipeilyä, purjelautailua Trstenikin kylässä tai rentouttavaa auringonottoa Viganjin suositulla hiekkarannalla. Peljesac onkin mitä loistavin kohde lomailijoille, joiden tavoitteena on matkansa aikana harrastaa monipuolisesti vesiurheilulajeja. 

Peljesacin loman aikana kannattaa myös käydä tutustumassa alueen muihin kaupunkeihin ja nähtävyyksiin. Orebicin satamasta pääset kätevästi lautalla esimerkiksi Korculan ja Mljetin saarille ja Trpanjin satamasta pääset Ploceen tutkimaan kuuluisaa Neretva-jokea ja sen ympäristön harvinaista luontoa. Kun suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Peljesacista, saat myös loistavat mahdollisuudet juoda ja syödä hyvin. Maistele paikallisesti kasvatettuja ostereita, tuoretta kalaa sekä ananasplantaasien herkullisia ja mehukkaita hedelmiä. Vieraile lisäksi niemimaan viinitiloilla ja maistele herkullisia paikallisia viinejä.