search

Vuokraa loma-asunto Pasmanilta

Pasmanin saarella Dalmatiassa saat viettää hyvin rentouttavan loman yhdessä monista NOVASOLin loma-asunnoista. Lähde yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa nauttimaan tämän aurinkoisen ja hurmaavan saaren rennosta tunnelmasta, joka tarttuu teihinkin välittömästi. Yksityisomisteiset loma-asunnot Dalmatiassa antavat sinulle mahdollisuuden päästä eroon arjen haasteiden luomasta stressistä ja saat rauhassa rentoutua sekä ladata akkuja uusia haasteita varten. Pohjoisessa Dalmatiassa sijaitseva Pasmanin saari on hurmaava lomakohde, joka antaa sinulle ikimuistoisen kokemuksen. Saaren maisemia koristavat upeat viinitilat ja oliivitarhat, jotka ovat usein eroteltu toisistaan kauniilla kiviaidoilla.

Vuokraa loma-asunto Pasmanilta

Koe Zadarin saaristo

Pasmanin saari sijaitsee Zadarin kaupungin saariston eteläisessä osassa Biograd na Morun suunnassa ja on pituudeltaan noin 21 kilometriä ja leveydeltään vain noin neljä kilometriä. Saaresta on suora yhteys mantereeseen sillan kautta, joten Pasman on helposti ja kätevästi saavutettavissa esimerkiksi bussin tai junan avulla. Pitkin rannikon saaristoa löytyy monia upeita rantoja ja pieniä viihtyisiä kaupunkeja, joista molemmista löytyy kaikki tarpeelliset palvelut, joita tarvitset täydellisen lomafiiliksen saamiseksi.
 

Pasmanin nähtävyydet ja aktiviteetit

Pasmanin saari asutettiin ensimmäisen kerran Rooman keisarikunnan aikakautena ja samanniminen kaupunki saarella mainittiin ensimmäisen kerran vuonna 1067. Nopeasti tuon vuoden jälkeen rakennettiin St. Michaelin kirkko, joka on yksi tärkeimmistä saaren nähtävyyksistä vielä tänäkin päivänä. Täällä voit ihailla kuuluisan kroatialaisen taidemaalarin, Medovicin, upeita aikaansaannoksia. Pasmanista löytyy lukuisia muitakin kulttuurisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi luostareita ja museoita. Vuokraa loma-asunto Pasmanilta ja koe kaikki historialliset ja kulttuuriset kohteet omin silmin. 

Dalmatian alueelta loma-asuntoja vuokraavien lomailijoiden keskuudessa Pasmanin saari on suosittu matkailukohde sen kauniiden maisemien ja lämpimien merivesien ansiosta. Saarelta löytyy loistavat pyöräily- ja patikointireitit vuoden ympäri, joten luonnossa viihtyvät lomailijat nauttivat epäilemättä ajastaan täällä. Pasmanin merivesien kerrotaan olevan Adrianmeren puhtaimmat, joten vedessä voi pulikoida täysin huoletta. Lisäksi purjehdus on saarella todella suosittua, joten miksi et kokeilisi sitä lomallasi Pasmanissa. Voit myös lomasi aikana vierailla Kornatin kansallispuistossa ja Telascican luonnonpuistossa, jotka kuuluvat pohjoisen Dalmatian alueen suosituimpiin vierailun kohteisiin. 

Vuokraa loma-asunto Pasmanilta

Vuokraa loma-asunto Pasmanilta NOVASOLin kautta

Jos suunnitelmissasi on vuokrata loma-asunto Pasmanilta, pohjoisen Dalmatian alueelta, NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman monipuolisia, laatutarkastettuja ja viihtyisiä loma-asuntoja sekä huoneistoja. Valikoimamme sisältää hyvin varusteltuja asuntoja, joita voit rauhassa tutkia ja selailla nettisivuillamme. Löydä unelmiesi loma-asunto Pasmanilta ja vietä ihanan rentouttava lomamatka kauniissa Kroatiassa. Loma-asuntojamme löytyy jokaiseen lähtöön ja valitsemasi asunto tarjoaa paikan päällä kaiken sen, mitä on nettisivuillamme luvattu. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Dalmatian loma-asuntoosi.