search

Vuokraa loma-asunto Pakostanesta

Pakostanen kunta sijaitsee kauniilla sijainnilla Adrianmeren ja Vranskon järven välissä. Kun vuokraat loma-asunnon Pakostanesta, voit odottaa lomaltasi muun muassa monia mielenkiintoisia ja monipuolisia aktiviteetteja. Pakostane sijaitsee lähellä monia Dalmatian alueen vierailun arvoisia kohdekaupunkeja, kuten esimerkiksi Biograd na Moru, Zadar, Nin, Sibenik ja Split. Näistä Biograd na Morun sijaitsee vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Pakostanesta ja täällä pääset nauttimaan kauniista rannikosta, vierailemaan alueellismuseossa, sekä ihailemaan tämän niin sanotun valkoisen kaupungin upeita merellisiä maisemia. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Dalmatian alueella ja loma-asunto Pakostanesta tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia viettää ikimuistoisen loman koko perheen kesken.

Vuokraa loma-asunto Pakostanesta

Aktiviteetteja ja kokemuksia

Jos haluat nauttia auringosta, merestä ja rantaelämästä, Pakostane on täydellinen kohde sinulle. Alueelta löytyy monia viihtyisiä rantoja, kuten esimerkiksi Pilatuša, Punta, Janice, Bužakovina, Porat sekä Dolaška Draga. Suurin osa rannoista ovat lapsiystävällisiä ja sopivat siksi koko perheelle. Rantojen läheisyydestä löytyy usein monia ihania kahviloita sekä ravintoloita, joissa on mukava käydä nauttimassa virvokkeita ja herkullista lounasta rantapäivien lomassa. Kaikilla rannoilla pääset nauttimaan Adrianmeren kristallinkirkkaasta merivedestä, joka on yksi merkittävimmistä asioista, jotka houkuttelevat lomailijoita Dalmatian alueelle

Aktiivisen loman etsijöiden iloksi Pakostane tarjoaa valikoiman loistavia patikointi- ja pyöräilyreittejä, kiipeilypuistoja sekä mahdollisuuksia kajakki- ja kanoottimelontaan. Jos matkustat lasten kanssa, Biograd na Morussa sijaitseva teemapuisto Mirnovec on ehdoton vierailun kohde. Vieraillessasi Pakostanessa kesän aikana, sinulla on mahdollisuus osallistua kaupungin merkittävään tapahtumaan, nimeltä Materine užance. Täällä pääset maistelemaan monipuolisesti paikallisia herkullisia ruoka-annoksia, jotka sisältävät muun muassa tuoreita mereneläviä, lihoja, juustoja sekä jälkiruokia. Vaikka lomasi ei sattuisi Materine užancen ajalle, pääset silti syömään hyvin lomasi aikana Pakostanessa. Paikalliset ravintolat tarjoilevat herkullisia ja perinteisiä dalmatialaisia annoksia, jotka maistuvat erityisen hyviltä, kun kyytipojaksi valitset paikallisesti tuotettua viiniä.

Vuokraa loma-asunto Pakostanesta

Luontoelämykset 

Pakostanen kunta sijaitsee Kroatian yhdeksästä kansallispuistosta neljän läheisyydessä. Nämä neljä kansallispuistoa ovat Krka, Paklenica, Kornati sekä Plitvička ja näiden lisäksi Pakostanen läheisyydessä sijaitsee myös kaksi luonnonpuistoa, Telešćica ja Vransko jezero, joka on Kroatian suurin järvi. Vransko jerezo on koskematon luontoalue, joka toimii monipuolisen eläimistön kotina ja elinympäristönä. Muun muassa monet erikoiset lintulajit elävät täällä ja myös kaloille löytyy loistavat elinympäristöt. Lähde tutustumaan alueeseen merkittyjen reittien kautta ja opi alueen luonnosta ja eläimistöstä opettavien infotaulujen avulla, joita on sijoiteltu reittien varrelle. Loma-asunto Pakostanesta tarjoaa loistavan perustan lähteä tutustumaan alueen ainutlaatuiseen luontoon koko perheen kesken.

Vuokraa loma-asunto Pakostanesta

Vuokraa loma-asunto Pakostanesta NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on laaja valikoima viihtyisiä loma-asuntoja ympäri Dalmatian aluetta ja koko Kroatiaa. Valikoimastamme löytyy kohteita jokaiseen lähtöön ja mieleen upeista luksusasunnoista hillitympiin ja kotoisampiin vuokrakoteihin. Rajaamalla hakua nettisivuillamme valitsemiesi hakukriteereiden, kuten esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön mukaisesti, löydät juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi vastaavat vaihtoehdot. Kroatia ja Dalmatian alue on ihanan monipuolinen kohde, sillä täällä voi viettää rentouttavaa rantalomaa, aktiivista lomaa monien eri aktiviteettien parissa, tai kulttuurin ja historian täyteistä lomaa. Kaikkia lomatyyppejä kuitenkin yhdistää Dalmatian uskomattoman upea luonto ja Adrianmeren kristallinkirkas merivesi. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja vuokraa unelmiesi loma-asunto Pakostanesta seuraavaa lomaasi varten jo tänään!