search

Vuokraa loma-asunto Kaprijelta

Jos haluat kokea unohtumattoman lomamatkan, joka vastaa kaikkia toiveitasi, kannattaa lähteä matkalle Kroatian upeaan maahan, joka lumoaa vierailijoita vuosi vuodelta. Kroatia on lomakohteena loistava siitä syystä, että sieltä löytyy jokaiselle jotakin; halusitpa sitten rentoutua rannalla, ahmia kulttuuria, upottautua historiaan, harrastaa aktiviteetteja tai ihastella luontoa, kaiken voit tehdä Kroatiassa. Nauti Adrianmeren kristallinkirkkaasta merivedestä, maan monista kansallis- ja luonnonpuistoista ja maistele paikallisia herkkuja keskiaikais-vaikutteisilla aukioilla. Jotta pääset nauttimaan kaikesta siitä, mitä Kroatialla on sinulle tarjota, vuokraa loma-asunto Kaprijelta tai miltä tahansa Kroatian saarelta tai mantereelta NOVASOLin kautta. Tarjoamme laajan valikoiman yksityisiä loma-asuntoja, joissa voit viettää lomaasi itsenäisesti ilman häiriöitä. Herää upeaan merinäköalaan, nauti pitkistä kävelyistä rannalla ja tee reissuja maan ainutlaatuiseen luontoon. 

Vuokraa loma-asunto Kaprijelta

Koe upea Dalmatian alue

Adrianmeren itäistä rannikkoa pitkin ulottuu Dalmatian alue, joka on Kroatian suosituinta matkailualuetta. Rannikon monilla saarilla sijaitsee arkkitehtuurisesti ja historiallisesti mielenkiintoisia kaupunkeja ja rannikon lukemattomilla lahdilla on ihanaa viettää lomapäiviä rentoutuen. Rannikon maisemia koristavat rosoiset vuoret, joilta on loistava näkymä kohti monia alueen saaria. Lisäksi Dalmatian alueella pääset ihastelemaan neljää Kroatian kahdeksasta kansallis- ja luonnonpuistosta. Erityisesti henkeäsalpaavien vesiputousten koti, Krkan kansallispuisto, on näkemisen arvoinen. Myös Kornatin kansallispuistossa kannattaa ehdottomasti vierailla Kroatian loma aikana. Täällä pääset tutustumaan ainutlaatuiseen vedenalaiseen elämään sekä salmien muodostamaan uniikkiin labyrinttiin. Lähde lomalle Kroatiaan, vuokraa loma-asunto Dalmatiasta ja koe kaikki tämä sekä paljon muuta!

Varaa loma-asunto Kaprijelta helposti ja turvallisesti

Dalmatian alueen pohjoisessa osassa sijaitsee kapriskasvin mukaan nimetty Kaprijen lomasaari. Lomallasi Kaprijella pääset tutustumaan saaren omaperäisyyteen, joka sisältää viinitiloja, oliivitarhoja, idyllisiä lahtia kristallinkirkkaalla vedellä sekä vanhoja muureja ja kujia. Saaren tärkeimmän kaupungin, Krijen, maisema on hieman kumpuileva ja sitä koristavat mäntymetsät. Saaren korkein kohta, ”Vela glavica”, ulottuu noin 132 metrin korkeuteen. Tällä paratiisisaarella pääset nauttimaan välimerenilmastosta, auringonpaisteesta ja rantaelämästä. Aktiivista lomaa etsivät löytävät Kaprijelta varmasti tekemistä; lähde purjehtimaan, surffaamaan, sukeltamaan tai patikoimaan ympäri saarta. Saari on loistava lomakohde myös lapsiperheille ja loma-asunto Kaprijelta takaa yksityisen lomamatkan, jonka aikana lapset saavat leikkiä sydämiensä kyllyydestä ilman, että ulkopuoliset tuntevat olonsa häirityksi. 

NOVASOLilla tarjoamme valikoiman loma-asuntoja Karpijen saarella ja sinä voit itse valita niistä sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan. Voit esimerkiksi vuokrata kahdeksalle hengelle tarkoitetun loma-asunnon suurelle lomaporukalle tai lähteä reissuun koirasi kanssa ja majoittua lemmikkiystävällisessä kohteessamme. Jos haluat lomaltasi luksusta, vuokraa asunto omalla uima-altaalla tai upealla merinäköalalla. Tarjoamme lisäksi monia edullisia viimehetken tarjouksia äkkilähdön varanneille lomailijoille. Vuokraa loma-asunto Kaprijelta jo tänään ja nauti lomallasi ihanan paratiisisaaren antimista.