search

Vuokraa loma-asunto Istin saarelta

Kroatian pieni maa on eteläisen Euroopan suosituin lomakohde ja lupaa kävijöilleen vakuuttavan määrän monipuolisuutta ja vaihtelua, joista koostuu mitä ihanin lomamatka. Täältä löydät lukemattoman määrän historiallisia kohteita, nähtävyyksiä, lumoavia rakennuksia sekä kirkkoja. Täällä pääset myös kävelemään habsburgien, roomalaisten ja venetsialaisten historiallisissa jalanjäljissä ja nauttimaan kupista kahvia sekä maistiaisista paikallisia herkkuja keskiaikais-vaikutteisten aukioiden hurmaavissa kahviloissa. Maan monissa museoissa pääset tutustumaan Kroatian rikkaaseen kulttuuriseen perintöön, kun sinulla on vuokrattuna loma-asunto Istin saarelta. 

Historiallisten kohteiden lisäksi sinut hurmaa maan kauniit hiekkarannat sekä ainutlaatuinen luonto. Kroatiasta löytyy monia kansallis- ja luonnonpuistoja, joissa pääset lähemmin tutustumaan luonnon ihmeisiin ja joista saat mukaasi unohtumattomia kokemuksia. Varaa seuraavalle lomallesi matka Kroatiasta ja pääset tutkimaan tätä monipuolista ja vaikuttavaa maata itse paikan päälle. 

Loma-asunto on loistava tapa päästä tutkimaan itsenäisesti kaikkea sitä, mitä Kroatian upealla maalla on tarjota. NOVASOLilta löydät laajan valikoiman monenlaisia loma-asuntoja, joista sinä voit valita mieleisesi. Etsitpä sitten asuntoa omalla uima-altaalla, omalla veneellä tai merinäköalalla, meiltä löydät etsimäsi. Kroatian rannikko kivisine lahtineen sekä hiekka- ja pikkukivirantoineen on loistava kohde merta rakastaville, auringonpalvojille sekä vesiurheilulajien harrastajille. Vuokraa loma-asunto Istin saarelta ja nauti Adrianmeren kristallinkirkkaasta merivedestä, pitkistä kävelyistä rannalla tai rentoudu huoletta ottaen aurinkoa.

Vuokraa loma-asunto Istin saarelta

Dalmatian alue

Adrianmeren itäistä rannikkoa pitkin ulottuu  yksi Kroatian suosituimmista kohdealueista, Dalmatian alue lukemattomine saarineen ja karikkoineen. Alueen keskeisimmät kaupungit ovat Split, Zadar ja Dubrovnik. Dalmatian alueella pääset ihastelemaan monia arkkitehtuurisesti kauniita nähtävyyksiä. Lisäksi alueelta löytyy neljä Kroatian kahdeksasta kansallispuistosta. Kaunein niistä on todennäköisesti Krkan kansallispuisto, josta löytyy upeita vesiputouksia. Matkusta Kroatiaan ja koe unohtumaton ja elämyksellinen lomamatka yhdessä Dalmatian alueen monista loma-asunnoista.

Varaa loma-asunto Istin saarelta

Dalmatian alueen Istin saari on mitä loistavin lomakohde lapsiperheille ja rauhan etsijöille. Mieluisa sää, kauniit maisemat sekä ystävälliset paikalliset tekevät lomastasi Istin saarella unohtumattoman. Täällä voit tutustua saareen jalan tai pyörällä ja tehdä pieniä reissuja esimerkiksi Basinan, Bogomoljen ja Milnan ihaniin kaupunkeihin. Saaren rannikko on pitkälti jyrkännettä tiheällä pensaikolla, mutta saaren lahdissa pääset nauttimaan kristallinkirkkaasta ja turkoosista merivedestä. Istin saari on loistava kohde myös onkijoille, sillä saarta ympäröivissä vesissä asustelee lukematon määrä pieniä kaloja. Loma-asunto Istin saarelta mahdollistaa kaiken tämän ja paljon muuta. 

Lapsiperheille loma-asunto Istin saarelta on täydellinen vaihtoehto, sillä oman asunnon ympäristössä lapset saavat rauhassa leikkiä sydämiensä kyllyydestä ilman, että kukaan ulkopuolinen häiriintyy. Loma-asunto antaa myös loistavat mahdollisuudet yksityiseen ja itsenäiseen lomaan, jonka aikana saat itse päättää päiviesi aikataulut. Meillä NOVASOLilla on laaja valikoima erikokoisia, erihintaisia ja erilaiset palvelut sisältäviä loma-asuntoja, joista sinä voit valita itsellesi sopivimman. NOVASOLin valikoimaan kuuluu loma-asuntoja muun muassa yli kahdeksalle hengelle, lemmikkiystävällisellä ominaisuudella sekä omalla uima-altaalla. Vuokraa loma-asunto Istin saarelta ja nauti täydellisestä lomasta kauniilla saarella. NOVASOL tarjoaa lisäksi äkkilähtöjä varten viime hetken edullisia tarjouksia.