search

Vuokraa loma-asunto Orebicista

Kun vuokraat loma-asunnon Orebicista Kroatian Dalmatiasta, pääset nauttimaan kuvankauniista ympäristöstä, miellyttävistä lämpöasteista sekä viihtyisästä tunnelmasta ja ilmapiiristä. Tämä pieni rannikkokaupunki sijaitsee Sveti Ilijan vuoren juurella ja on loistava kohde jokaiselle lomailijalle. Täällä voi välillä tuntua siltä, kuin aika olisi pysähtynyt paikoilleen. Et ole ehkä kuullut Orebicista aikaisemmin, mutta et taatusti tule ikinä unohtamaan lomaa täällä. Loma-asunto Orebicista tarjoaa parhaan mahdollisen tavan kokea tämä unelmakohde koko perheen kesken.

Vuokraa loma-asunto Orebicista

Aktiviteetteja ja elämyksiä Orebicissa

Kun aiot vuokrata loma-asunnon Kroatiasta, NOVASOLin avulla sinulla on mahdollisuus valita mieleisesi loma-asunto äärettömän laajasta valikoimasta viihtyisiä vuokrakoteja. Orebicin kaupunki sijaitsee Peljesacin niemimaassa ja se on tunnettu kauniista maisemistaan sekä puhtaasta ilmastaan – on jopa sanottu, että Orebicissa on koko Kroatian puhtain ilma. Orebicin rannikkokaupungin upeita maisemia sävyttää vahvasti taustalla nouseva vuoristo. Täällä aurinko paistaa suurimman osan vuodesta ja rantaelämää rakastavat lomailijat voivat suunnata kohti Trstenican kaunista hiekkarantaa. Jos etsit mieluummin aktiivista lomaa rennon rantaelämän sijasta, täältä löytyy myös laaja kirjo erilaisia vapaa-ajanaktiviteetteja, joita voit harrastaa. Esimerkiksi Orebicin lähistöllä sijaitsevissa Kucisten ja Viganjin kaupungeissa on loistavat mahdollisuudet kokeilla purjelautailua. Halutessasi voit lähteä patikoimaan 961 metriä korkeaa Sveti Ilijan vuorta ylös. Huipulta aukeaa henkeäsalpaavat maisemat niemimaahan ja Adrianmerelle, joita et ikinä unohda. Alueelta löytyy hyvien patikointireittien lisäksi myös loistavat maastopyöräilyreitit.

Vuokraa loma-asunto Orebicista

Syötävää ja juotavaa Orebicissa

Orebicin alueen luontoa luonnehtii vahvasti mäntypuut, oliivitarhat sekä sypressipuut. Orebic sijaitsee aivan Kroatian viinitarhamaisemien sydämessä ja tällä myös tuotetaan maan tunnetuimpia viinityyppejä; Dingac ja Postup. Jos olet viinin ystävä, sinun kannattaa tutustua alueen moniin viinitarhoihin, joista useat tarjoavat viininmaistelun lisäksi paikallisia juustoja sekä oliiviöljyä vierailleen. Meren läheisyys tekee Orebicista unelmien kohteen myös heille, jotka rakastavat herkutella tuoreilla merenelävillä. Orebic on erityisesti tunnettu sen ostereista sekä simpukoista, joita pääset maistelemaan alueen monissa viihtyisissä ravintoloissa. Vuokraa loma-asunto Orebicista ja pääset maistelemaan kohteen paikallisia erikoisuuksia sekä perinneherkkuja.

Vuokraa loma-asunto Orebicista

Orebicin nähtävyyksiä ja vetonauloja

Merenkulun museossa pääset oppimaan merenkulun merkityksestä alueelle usean vuosisadan ajan. Täällä merenkulkijoilla sijaitsi kotisatama ja Orebic oli aikoinaan yksi Adrianmeren rannikon suurimmista laivastotukikohdista. 1500-luvun fransiskaaniluostari sijaitsee mäen päällä kaupungin ulkopuolella ja täällä pääset nauttimaan muun muassa upeista, Obericin ja läheisten alueiden ylle aukeavista maisemista. Luostarin ympäristössä sijaitsee myös monia hyviä patikointireittejä. Halutessasi voit lähteä päiväreissulle kauniiseen Korculaan, mistä Marco Polon perhe on alun perin kotoisin. Tänne on helppo päästä, sillä lauttoja Korculaan kulkee päivittäin.

Vuokraa loma-asunto Orebicista

Vuokraa loma-asunto Orebicista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on todella laaja valikoima loma-asuntoja Dalmatian alueella ja Orebicissa, joten sinulla on vapaus valita juuri sellainen loma-asunto, kuin itse haluat. NOVASOLin ansiosta voit itse määritellä minkä hintaisen, kokoisen ja sisältöisen loma-asunnon haluat ja mistä sijainnista. Rajaamalla hakua nettisivuillamme löydät juuri sinun vaatimuksiisi ja toiveisiisi parhaiten vastaavan vuokrakodin. Loma-asunnon hyviä puolia ovat esimerkiksi lomalle saatu yksityisyys, omatoimisuus sekä mahdollisuus suunnitella itse lomapäiviesi aikataulut ja rutiinit. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, löydä unelmiesi loma-asunto Orebicista ja suuntaa seuraavalla lomallasi tänne Dalmatian alueen unelmakohteeseen! Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja perheesi tervetulleeksi Kroatian auringon alle.