search

Vuokraa loma-asunto Opuzenista

Opuzenin pieni ja autenttinen kaupunki sijaitsee Dalmatian alueella, noin kymmenen kilometrin päässä Adrianmeren rannikosta. Jos kaipaat lomaa idyllisessä dalmatialaisessa pikkukylässä, joka sijaitsee vesistöjen läheisyydessä, Opuzen voi olla loistovalinta! Adrianmeren läheisyyden lisäksi Neretvan joki virtaa Opuzenin lähistöllä, minkä ansiosta alue onkin hyvin hedelmällistä. Tästä johtuen maisemia lomallasi Opuzenissa hallitsevat kauniin rehevät ja vihreät näkymät. Vuokraa loma-asunto Opuzenista ja koe kaikki se, mitä tällä kiehtovalla ja idyllisellä kohteella on sinulle ja matkaseurueellesi tarjota! 

Vuokraa loma-asunto Opuzenista

Aktiviteetteja jokaiseen makuun

Meren ja Neretvan joen läheisyydet tarjoavat mahdollisuuksia erilaisiin vesiaktiviteetteihin lomasi aikana. Vaikka Opuzen ei sijaitse kummankaan vesistön välittömässä yhteydessä, pääsee vesiaktiviteeteista silti nauttimaan suhteellisten lyhyiden välimatkojen ansiosta. Neretvan joen runsaan haarautumisen ansiosta kalastus on erittäin suosittua täällä. Pakkaa eväskori valmiiksi ja lähde kalastusretkelle perheesi kanssa – ehkäpä kalaonni suosii teitä ja nappaatte upean vonkaleen, jonka voitte valmistaa illalliseksi loma-asunnon keittiössä! Opuzenin ja lähialueiden rauhallisesta ja rentouttavasta luonnosta pääsee myös nauttimaan esimerkiksi patikoinnin parissa henkeäsalpaavan luonnon helmassa. Loma-asunto Opuzenista tarjoaa loistavan perustan tutustua alueen monipuolisiin ja mukaansatempaaviin aktiviteetteihin. 

Vuokraa loma-asunto Opuzenista

Kokemuksia lomallasi Opuzenissa ja Dalmatiassa

Opuzenin kiehtovalla ja idyllisellä kaupungilla on paljon tarjota, mutta jos haluat kokea lomallasi mahdollisimman paljon ja nähdä Dalmatian aluetta laajemminkin, kannattaa tehdä päiväreissuja suosittuihin ja isoihin kaupunkeihin. Esimerkiksi tunnettu Dubrovnik on loistava valinta! Täällä kauniissa satamakaupungissa voit muun muassa vierailla ihanilla rannoilla, tutustua kiehtovaan kulttuuriin, ihastella uskomattomia nähtävyyksiä ja rakennuksia sekä nauttia kaupungin lumoavasta tunnelmasta esimerkiksi istuskellen kahvilassa tai ravintolassa. Dubrovnik on nykyään myös tunnettu muun muassa tv-sarjoista, joiden monet kohtaukset sijoittuvat kaupungin kauniisiin maisemiin. Vuokraa loma-asunto Opuzenista ja pääset halutessasi tutustumaan myös esimerkiksi Dubrovnikin lumoavaan kaupunkiin. 

Vuokraa loma-asunto Opuzenista

Vuokraa loma-asunto Opuzenista NOVASOLin kautta

Jos haaveilet lomasta Kroatiassa ja Dalmatian alueella, käännä katseesi kohti NOVASOLin laajaa loma-asuntovalikoimaa! Vuokrakoti tarjoaa lomallesi aivan erityiset puitteet, sillä se tuo paljon vapautta, yksityisyyttä ja omatoimisuutta. Lisäksi loma-asunto tarjoaa persoonallisen ja kotoisan majoitusympäristön, missä viihtyy koko perhe. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Opuzenista seuraavaa lomaasi varten jo tänään. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi kiehtovalle Dalmatian alueelle Kroatiaan!