search

Loma-asunto Omisista

Aurinkoa, uintia, musiikkia ja merirosvoja. Omis ja sen kuuluisa Riviera ovat oivallinen lomakohde kaiken ikäisille. Loma-asunto Omisissa antaa perheellesi mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa juuri omiin tarpeisiinne sopivalla tavalla.

Omis sijaitsee hienon Cetinaksen virran suulla ja oli keskiajalla tunnettu merirosvojen pesäke. Asukkaat hyökkäsivät venetsialaisiin kauppalaivueisiin tai vaativat italialaisilta valtavia veroja, jotta heidät jätettäisiin rauhaan. Vuokrattava loma-asunto Omisissa mahdollistaakin mm. vierailun Mirabellaksen linnoituksella, josta voit etsiä merkkejä merirosvoista.

Vuokraa loma-asunto Omisista

Vuokraa loma-asunto Dalmatiasta ja koe upea Omis

Omisin ylpeys on sen 35 pitkä ranta, Riviera, jonka ihanista rannoista pääset päivittäin nauttimaan NOVASOLin huviloissa ja huoneistossa. Suurin ranta Velika Plaza sijaitsee lähellä keskustaa, pikkukiviranta Slavinj Beach ja suosittu Brzet Beach löydät puolestaa hieman kauempaa.

Loma-asunnon vuokraus Omisin Rivieralta tarjoaa mahdollisuuden kokea hienoa rantaelämää ja Kroatian kulttuuria samassa paketissa. Suosittelemme piipahtamaan Dalmatinksa Klapa –festivaaleilla, jos vuokraat talon Omisista kesäksi. Festivaaleilla voit kuulla perinteistä gregoriaanista laulua, josta paikallinen väestö Dalmatiassa pitää erityisen paljon. Vuokraa siis loma-asunto Omisista ja tutustu myös kaupungin kulttuuriperintöön mm. Pyhän Mikaelin kirkkoon, Fortica-linnoituksen raunioihin sekä esiromaaniseen Pyhän Petruksen kirkkoon.

Omisin luonto on houkutteleva ja huvila tai huoneisto Omisissa tarjoaakin mahtavan mahdollisuuden kokeilla esimerkiksi koskenlaskua Cetinan virralla. Voit myös vierailla upeassa kansallispuistossa Cetinan laaksossa. Laaksossa asuu lukemattomia lintulajeja, kasvisto viheriöi ja vesiputoukset ovat kerrassaan upeita. Voit kierrellä alueella jalan, pyörällä tai veneillä virtaa pitkin puiston läpi.

Loma-asunto tai huvila Omisista on vain klikkauksen päässä

Jos perheesi haluaa viettää aurinkoisia päiviä loma-asunnossa Omisin Rivieralla, niin voitte varata huoneiston tai huvilan Omisista helposti kotisivujemme kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme. NOVASOL on perustettu vuonna 1968 ja olemme vuokranneet jo vuosia loma-asuntoja keskisestä Dalmatiasta. Haluamme NOVASOLilla, että talon vuokraaminen on turvallista, joten vuokriimme kuuluu aina turvallisuuspaketti vuokratessanne huoneistoja tai huviloita Dalmatiasta. NOVASOLin valikoimasta löydät huvilat ja huoneistot Dalmatiasta ja upeasta Omisista eri hinta- ja kokoluokissa sekä laatutakuulla. Tutustu tarjontaan ja vuokraa loma-asunto Omisista vaikka jo tänään!