search

Vuokraa loma-asunto Obrovacista

Obrovacin lomakylällä on mitä loistavin sijainti Kroatiassa Dalmatian alueella. Kaupunki sijaitsee lähellä Zrmanjan jokea Velebit vuoriston juurella, lähellä sekä Zadarin, että Starigradin kaupunkeja. Myös Novigradin meri on suhteellisen lähellä. Paras tapa nauttia tästä Dalmatian alueen kiehtovasta lomakohteesta, on vuokrata loma-asunto lomasi ajaksi NOVASOLin kautta ja nauttia sen tuomasta vapaudesta sekä mahdollisuudesta omatoimisen ja itsenäisen loma viettämiseen. NOVASOLilla on yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa, joten sinun tehtäväksesi jääkin vain kaikista mieleisimmän valitseminen. 

Vuokraa loma-asunto Obrovacista

Aktiviteetteja ja kokemuksia lomallasi Obrovacissa

Loma-asunto Obrovacista mahdollistaa sekä rentouttavan, että aktiivisen loman viettämisen – viihdyttävin loma muodostuu sopivasta sekoituksesta molempia. Zrmanjan joen läheisyys luo monia mahdollisuuksia erilaisten vesiaktiviteettien harrastamiseen ja monet lomailijat kokeilevatkin esimerkiksi koskenlaskua. Joen vedenpinnan korkeus vaihtelee aika-ajoin ja se myös määrittelee kokemuksesi laadun. Esimerkiksi silloin, kun vedenpinnan korkeus on korkealla, pääset kokemaan todellisen adrenaliiniryöpyn! Jos haluat kokea jotakin hieman rauhallisempaa, kannattaa kokeilla esimerkiksi kanoottimelontaa vesillä sekä patikointia tai maastopyöräilyä maalla. Lisäksi alueella on laaja valikoima erilaisia veneretkiä, joihin voit halutessasi osallistua. Zrmanjan joki on loistava kohde aktiivisille lomailijoille ja siitä voi nauttia monin eri tavoin. 

Obrovacin kaupunki on kasvanut sen yläpuolella sijaitsevan kukkulan päälle rakennetun linnoituksen ympärille. Aikoinaan Obrovacin kaupunki oli tärkeä rannikkoalueiden ja sisämaan välisen kaupankäynnin keskittymä, etenkin kun kyse oli pastasta, puusta, lihasta ja villasta. Tänä päivänä Obrovac on suhteellisen hiljainen ja rauhallinen paikka, mutta sen läheinen sijainti suuriin kaupunkeihin nähden tekee siitä houkuttelevan lomakohteen. Täällä voit rentoutua ja harrastaa aktiviteetteja rauhallisessa ympäristössä, mutta myös lähteä kokemaan suurkaupunkien sykettä niin halutessasi. Loma-asunto Obrovacista tarjoaa parhaan mahdollisen perustan lähteä tutustumaan alueen mukaansatempaaviin aktiviteetteihin sekä unohtumattomiin kokemuksiin. 

Vuokraa loma-asunto Obrovacista

Nähtävyydet ja vetonaulat

Monet lomailevat Kroatiassa nimenomaan Dalmatian alueella muun muassa siitä syystä, että täältä löytyy lukuisia historiallisesti hyvin mielenkiintoisia kaupunkeja. Esimerkiksi Zadar sijaitsee vain noin 45 kilometrin päässä Obrovacista ja on loistava päiväreissun kohde. Zadar äänestettiin vuonna 2016 Euroopan parhaaksi matkailukohteeksi ja vieraillessasi täällä tulet varmasti ymmärtämään miksi. Tutustu kaupungin kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi Meriurkuihin, jotka on suunnitellut kroatialainen arkkitehti, Nikola Bašić. Kyseinen nähtävyys sijaitsee merenrannalla ja siinä marmoriportaiden alla sijaitsevat pillit tuottavat erilaisia ääniä, kun aallot osuvat portaisiin. Kyseessä on myös loistava paikka katsella auringonlaskua. Älä myöskään unohda vierailla St. Donatuksen kirkossa, Anastasiaksen katedraalissa tai roomalaisen foorumin raunioilla. Zadar on historiallisuutensa lisäksi tunnettu myös värikkäästä kulttuuristaan ja muun muassa erilaisista tapahtumista sekä juhlista, joita järjestetään vuoden ympäri. Zadarista voit myös lähteä tutustumaan läheisiin saariin, kuten esimerkiksi Pagiin, Ugljaniin, Dugi otokiin, Kornatiin ja Veli Ratiin.

Vuokraa loma-asunto Obrovacista

 Vuokraa loma-asunto Obrovacista NOVASOLin kautta

NOVASOLilla on yli 10 000 loma-asuntoa Kroatiassa ja valikoima on laaja myös Dalmatian alueella. Loma-asunto Obrovacista on loistava valinta silloin, kun haluat viettää lomasi rauhallisessa ympäristössä mahdollisuudella vierailla lyhyen matkan päässä myös vilkkaissa kaupungeissa. Asunnon vuokraaminen on helppoa nettisivujemme kautta – voit rajata hakua mieleistesi hakukriteereiden mukaan ja tutustua tätä kautta sinun toiveisiisi ja vaatimuksiisi parhaiten vastaaviin loma-asuntoihin. Hakua voit rajata esimerkiksi budjetin, sijainnin, asunnon koon sekä sisällön perusteella. Tutustu valikoimaamme nettisivuillamme, rajaa hakua mielesi mukaan ja löydä unelmiesi loma-asunto Obrovacista seuraavaa lomaasi varten. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut tervetulleeksi loma-asuntoosi Kroatian auringon alle!