search

Vuokraa loma-asunto Ninin kaupungista

Vuokraa omaperäinen ja laatutarkastettu loma-asunto Dalmatiasta NOVASOLin kautta Nin -nimisestä kaupungista, niin pääset nauttimaan yhdestä maan himotuimmista lomakohteista. Tämä kaunis historiallinen kaupunki sijaitsee pienellä saarella keskellä matalaa laguunia ja kaupungin kaunis keskusta on yhteydessä mantereeseen kahden kivisillan välityksellä. Lähde perheesi tai ystäviesi kanssa unelmien lomamatkalle tänne pohjoisen Dalmatian suosikkikohteeseen. Yksityinen loma-asunto on loistava tapa kokea Ninin kaupunki itsenäisesti ja omatoimisesti. Kaupungin paikalliset ihmiset tunnetaan heidän huolettomasta elämäntyylistään, alue sen kauniista ja luonnollisesta ympäristöstään ja kaupunki sen eläväisestä ja virkeästä tunnelmastaan. Vuokraa loma-asunto Ninin kaupungista edulliseen hintaan ja vietä kaupungissa sellainen loma, mistä olet aikaisemmin voinut vain unelmoida.

Vuokraa loma-asunto Ninin kaupungista

Unelmien rantaloma Dalmatiassa

Ninin kaupunkia kiertävät matalat vuoret suojaavat kaupunkia tuulelta, mikä tekee kohteesta entistäkin miellyttävämmän ja viihtyisän. Merivesi kohteessa on melko matalaa, joten rannat ovat turvallisia kaiken ikäisille lapsille. Ninin kaupungista löytyy hiekkarantoja kahdeksan kilometrin edestä ja kolme kilometriä pitkä ”Queen’s beach” – Kuningattaren ranta, on niistä suosituin ja kuuluisin. Kyseiseltä rannalta löytyy ”peloid” mutaa, jolla on jo kauan aikaa uskottu olevan parantavia vaikutuksia ihmiskehossa. Vuokraa loma-asunto Ninin kaupungista, niin tavoitat tämän kokemisen arvoisen hiekkarannan lisäksi monia muitakin kohteita kätevästi.

Jos pidät vesiurheilulajeista, sopii Ninin kaupunki sinulle kohteeksi loistavasti. Täällä voit kokeilla esimerkiksi purjelautailua, vesihiihtoa, laitesukellusta tai vesiskootterilla ajelua. Vedessä tapahtuvien aktiviteettien lisäksi voit harrastaa monipuolisesti myös ihan maan kamaralla; pelaa tennistä tai rantalentopalloa ja lähde pyöräilemään tai patikoimaan kaupungin luontoon. Lomamatka Ninin kaupungissa tarjoaa sinulle ja perheellesi ainutlaatuisen sekoituksen vapaa-ajan aktiviteetteja paikassa, jossa on paljon nähtävää ja koettavaa.

Ninin nähtävyydet

Ninin kaupunki on yksi Kroatian tärkeimmistä kulttuurisista keskuksista. Täältä löytyy uniikkeja monumentteja, jotka ovat säilyneet Kroatian arkkitehtuurin alkuajoista saakka. Historiallinen ja kulttuurinen perintö antaa tälle kaupungille sen ominaiset piirteensä ja luovat tiettyä charmia tunnelmaa. Vuokraa loma-asunto Ninin saarelta ja vietä unohtumaton lomamatka tässä ainutlaatuisessa kaupungissa. Lomalla Ninin kaupungissa kannattaa ehdottomasti vierailla ”Holy Cross” – Pyhän Ristin kirkossa, joka on yksi maailman pienimmistä katedraaleista; kokoa tällä rakennuksella on vain yhdeksän neliömetriä. Kirkon pitkät juuret juontavat aina 800-luvulle saakka ja se on hyvin säilynyt tähän päivään asti. Kyseinen kirkko on samalla yksi parhaista esimerkeistä Kroatian varhaisesta keskiaikaisesta arkkitehtuurista. Jos lomallasi etsit lisäksi kauniita luonnon nähtävyyksiä ja henkeäsalpaavia maisemia, kannattaa suunnata Paklenican kansallispuistoon, joka on ehdoton nähtävyys kaikille luontorakkaille lomailijoille. 

Vaikka loma-asunnoissa on loistavat mahdollisuudet laittaa itse ruokaa, kannattaa loman aikana kuitenkin käydä herkuttelemassa Ninin kaupungin ihanissa ja monipuolisissa ravintoloissa, joissa pääset maistelemaan paikallisten herkkujen lisäksi ruokia ympäri maailmaa. Kuten monissa muissakin kalastuskaupungeissa Kroatiassa, myös Ninissä päivällisen nauttiminen on aivan omaa luokkaansa. Monet paikalliset annokset valmistetaan tuoreista meren antimista, jotka ovat juuri kalastettu merestä aivan ravintolan etualalta. 

Vuokraa loma-asunto Ninin kaupungista

Vuokraa loma-asunto Ninin kaupungista NOVASOLin kautta

Loma-asunto Ninin kaupungista antaa sinulle loistavan lähtökohdan tutustua kyseisen kaupungin lisäksi myös muihin Dalmatian alueen kaupunkeihin, kuten Sibenikiin, Trogiriin ja Splitiin. Jokainen näistä kaupungeista on arkkitehtuurisesti henkeäsalpaava ja näkemisen arvoinen. NOVASOL tarjoaa laajan valikoiman erihintaisia ja erisisältöisiä loma-asuntoja Dalmatiassa ja muualla Kroatiassa. Minkä tahansa loma-asunnon valitsetkaan, voit olla varma siitä, että asunto on laatutarkastettu ja tarjoaa juuri sitä, mitä on luvannutkin. Löydä unelmiesi loma-asunto Ninin kaupungista ja vietä unohtumaton loma upeassa ympäristössä monipuolisten aktiviteettien saattelemana.