search

Vuokraa loma-asunto Nereziscasta

Nereziscan hurmaava kaupunki sijaitsee Bracin saaren keskeisissä osissa ja Bracin saari puolestaan sijaitsee keskellä Dalmatian aluetta. Kaupunki on aikoinaan rakennettu saaren sisämaahan, sillä merirosvojen pelättiin hyökkäävän rannikkokaupunkeihin. Aiemmin Nerezisca on myös toiminut saaren pääkaupunkina. Lomaasi Nereziscassa koristavat mitä upeimmat luonnolliset maisemat, sillä kaupunki sijaitsee saaren laajoilla tasangoilla, jotka tarjoilevat ainutlaatuista luontoa ja unohtumattomia näkymiä. Myös mahdollisuudet rentoihin rantapäiviin ovat loistavat, sillä ranta ja rannikko sijaitsee vain noin yhdeksän kilometrin päässä Nereziscasta. Loma-asunto Nereziscasta on siis loistava valinta heille, jotka kaipaavat lomaltaan kaunista säätä, lukuisia nähtävyyksiä sekä viihtyisiä rantoja. NOVASOLin kautta löydät unelmiesi vuokrakodin ja pääset viettämään unohtumattoman matkan läheistesi kanssa tänne Dalmatian alueen kiehtovaan kohteeseen! 

Vuokraa loma-asunto Nereziscasta

Nähtävää ja koettavaa Nereziscassa ja Dalmatiassa

Lomaasi Nereziscassa sävyttävät monipuoliset kokemukset ja elämykset, eikä aikaa jää ollenkaan tylsistymiselle. Vieraile vanhassa kaupungissa, jonka idylliset talot punaisine kattoineen sekä historialliset rakennukset hurmaavat sinut kiehtovalla tunnelmallaan. Pysähdy välillä nauttimaan kiireettömästä tunnelmasta johonkin suloiseen kahvilaan ja herkuttele vaikkapa kahvikupposella ja paikallisella leivonnaisella. Tutustu seuraavaksi Our Lady of Carmelin kauniiseen ja näyttävään kirkkoon sekä St. Peter & Paulin pieneen kappeliin, joka sijaitsee hauskasti keskellä tietä ja jonka katolla kasvaa yksi herttainen mäntypuu. 

Nereziscan kaupunkia ympäröivien upeiden maisemien kohokohta on läheinen Vidova Goran vuori, joka on Kroatian saarien korkein vuori. Vidova Gora tarjoaakin loistavia mahdollisuuksia patikointiin ja reippailuun virkistävän luonnon helmassa – päästyäsi tarpeeksi korkealle eteesi aukeavat henkeäsalpaavan upeat näkymät läheisten alueiden ylle. Vietettyäsi päivän patikoiden kauniissa luonnossa, voit suunnata rannikolle nauttimaan rentouttavasta tunnelmasta viihtyisällä rannalla tai idyllisessä poukamassa. Halutessasi voit harrastaa tai kokeilla erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten esimerkiksi snorklaamista. Muista kuitenkin hankkia uimakengät, sillä maaperä ja hiekka rannalla sekä meressä on suhteellisen kivistä. 

Vuokraa loma-asunto Nereziscasta

Vuokraa loma-asunto Nereziscasta NOVASOLin kautta

Loma-asunto Nereziscasta tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua myös muihin Bracin saaren kohteisiin ja kaupunkeihin. Esimerkiksi Milna, Bol ja Sumartin tarjoavat paljon koettavaa sekä nähtävää ja pienet päiväreissut tuovat mukavasti lisäsisältöä lomallesi. Täydellisen lomamatkan perusta, loma-asunto, on helppo ja kätevä vuokrata suoraan NOVASOLin nettisivuilta. Täällä pääset tutustumaan koko kattavaan valikoimaamme ja myöskin rajaamaan hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja vaatimuksiasi. Löydä unelmiesi loma-asunto Nereziscasta ja nauti lomallasi vapaudesta, omatoimisuudesta sekä itsenäisyydestä. Odotamme innolla, että pääsemme toivottamaan sinut ja matkaseurueesi tervetulleeksi vuokrakotiinne Dalmatian alueelle kiehtovan Nereziscan kaupunkiin!