search

Vuokraa loma-asunto Murterin saarelta

Voit olla varma, että Murterin saarella Kroatiassa saat viettää mitä ihanimman lomamatkan kauniissa ympäristössä. Kun vuokraat loma-asunnon NOVASOLin kautta, on sinulla loistava perusta unohtumattoman matkan luomiselle tällä upealla Kroatian saarella. NOVASOL tarjoaa sinulle laajan valikoiman viihtyisiä loma-asuntoja Murterin saarelta ja niistä voitkin itse valita sinua eniten miellyttävän vaihtoehdon. Yksityinen loma-asunto Murterin saarelta tarjoaa sinulle ja perheellesi itsenäisen ja omatoimisen ympäristön, jossa voitte nauttia lomastanne rauhassa ilman muiden lomailijoiden häiriötekijöitä, sekä voitte itse päättää lomapäivienne aikataulut. 

Vuokraa loma-asunto Murterin saarelta

Kokemuksia ja elämyksiä Murterin saarella

Kroatian kaunis Murterin saari sijaitsee Adrianmerellä, Dalmatian alueen pohjoisessa osassa. Yhdet saaren suosituimmista nähtävyyksistä ovat sen roomalaisten temppeleiden ja palatsien rauniot, joita löytyy useasta paikasta pitkin saarta. Ne todistavat, että Murter oli jo muinaisina aikoina matkailukohde ja lomaparatiisi.  Tänä päivänä NOVASOL tarjoaa sinulle ja perheellesi monia hurmaavia, yksilöllisesti sisustettuja sekä laatutarkastettuja loma-asuntoja, jotka antavat lomasi aikana loistavan perustan lähteä tutkimaan Murterin saarta ja sen nähtävyyksiä. Vuokraa loma-asunto Murterin saarelta ja nauti ihanasta lomasta Kroatian Dalmatiassa

Murterin saarelta löydät paljon ihania ja laajoja hiekkarantoja, joissa monet lomalaiset viettävät suurimman osan ajastaan saarella. Täydellisen rantaelämän lisäksi Murterin saari tarjoaa laajan kirjon erilaisia kesäfestivaaleja, ainutlaatuisia ravintoloita sekä mielenkiintoisia kauppoja ja putiikkeja. Myös eri urheilulajit ja niiden harrastaminen on suosittua saarella ja täältä löytyykin muun muassa jalkapallo-, koripallo- ja käsipallokenttiä, joissa voit viettää aktiivista aikaa lomallasi. Loma-asunto Murterin saarelta tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua näihin kaikkiin aktiviteetteihin sekä saaren kauniiseen luontoon omatoimisella tavalla. 

Murterin saarta kutsutaan toisinaan Kornatin saarien sisäänkäynniksi. Kyseessä on joukko pieniä, asuttamattomia saaria, jotka ovat todella suosittu nähtävyyden kohde ja monet lomalaiset käyvätkin Kornatin saarilla päiväreissulla Kroatian lomansa aikana. Täällä kannattaa ehdottomasti vierailla, jos etsit rauhaa, rentoutumista sekä upean luonnon tuottamia elämyksiä. Murterin saarella kannattaa myös vierailla 130 metriä korkealla Raduc-vuorella sijaitsevassa St. Rockin kirkossa, joka on yksi saaren vanhimmista kirkoista ja vaikuttavuutensa vuoksi tutustumisen arvoinen. Saaren monet oliivipuut ja omaperäiset rakennukset ovat muistutus siitä, että saarella maatalous, kalastus ja veneenrakennus ovat olleet kauan aikaa tärkeitä elinkeinoja, ja ne on lähiaikoina herätelty uudestaan henkiin. 

Vuokraa loma-asunto Murterin saarelta NOVASOLin kautta

NOVASOL tarjoaa laajalti vaihtoehtoja, kun aikeissasi on vuokrata loma-asunto Murterin saarelta. Nettisivuillamme voit tutustua laajaan valikoimaamme ja rajata hakua mielesi mukaan. Ehkä haluat pienen, hillityn ja kotoisan loma-asunnon? Tai sitten etsit lomaasi vähän luksusta ja valinta osuukin asuntoon omalla privaatilla uima-altaalla? NOVASOLilla voit itse valita, millaisessa kohteessa haluat yöpyä ja viettää lomasi. Usein myös NOVASOLin kautta loma-asunnon vuokraaminen on edullisempi vaihtoehto, kuin hotellissa yöpyminen. Tutustu siis kattavaan valikoimaamme nettisivuillamme ja varaa unelmien loma-asuntosi Dalmatian auringon alta jo tänään.