search

Vuokraa loma-asunto Mljetin saarelta

Oletko ajatellut lähteväsi seuraavalla lomallasi Kroatiaan? Kohdevaihtoehtoihin kannattaa ehdottomasti huomioida mukaan Dalmatian alueen Mljetin kaunis saari. Mljet on Kroatian kahdeksanneksi suurin saari ja sijaitsee turkoosinsinisellä Adrianmerellä. Monet ovat vahvasti sitä mieltä, että Mljet on Kroatian kaunein saari. Mikäli haaveissasi on loma Dalmatiassa, vuokraa loma-asunto Mljetin saarelta ja toteuta unelmasi!

Vuokraa loma-asunto Mljetin saarelta

Luonnonläheinen lomamatka

Vuodesta 1960 asti Mljetin läntinen osa on ollut kansallispuistoa. Tavoitteena on edelleen suojella kansallispuiston luontoa, jotta se säilyy vielä lukemattomia vuosia kauniina ja valmiina esittelemään alueen monipuolista luontoa vierailijoille. Mljetin saari on ollut asutettu esihistoriallisista ajoista saakka ja saaren historiasta onkin säilynyt monia jäänteitä ja nähtävyyksiä tähän päivään asti. Loma-asunto Mljetin saarelta takaa, että voit nauttia saaren luonnonläheisestä tarjonnasta. Jos harrastat mielelläsi aktiviteetteja luonnossa, voit lähteä pyöräretkelle tai patikoimaan. Kansallispuistosta löydät myös kaksi upeaa lahtea, joita meren läheisyytensä vuoksi kutsutaan usein järviksi. Täällä voit kastaa varpaasi raikkaaseen veteen ja pitää pienen tauon patikoinnista. Rannalla voit nauttia rennosta tunnelmasta ja kirkkaan sininen merivesi on loistava snorklaamista varten. Saatat nähdä harvinaisia ja mielenkiintoisia kalalajeja vedenpinnan alapuolella. Vuokraa loma-asunto Mljetin saarelta ja aloita lomapäivien aamusi raikkaalla pulahduksella kristallinkirkkaassa merivedessä; mikä sen parempi tapa aloittaa päivä!

Retket ja elämykset Mljetin saarella

Mljetin saarella on mielenkiintoinen historia ja siitä kertovat saaren monet käymisen arvoiset historialliset nähtävyydet. Merkittävin niistä lienee 1200-luvun benediktiinillinen luostari. Jos suuntaat Babino Poljen kylään, kannattaa samalla käydä tutustumassa kuuluisaan ja upeaan Odysseuksen luolaan. Lisäksi Saplunaran lahti on tutustumisen arvoinen. Voit myös kätevästi tehdä reissuja Mljetin saarelta Dalmatian alueen muihin saariin ja kaupunkeihin. Sobran satamasta voit matkustaa esimerkiksi Dubrovnikiin, Peljesacin niemimaahan tai Korculan saarelle. Dubrovnik on yksi Kroatian kuuluisimmista kaupungeista ja se on ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde.

Vuokraa loma-asunto Mljetin saarelta

Vuokraa loma-asunto Mljetin saarelta NOVASOLin kautta

Kroatiasta on tullut äärimmäisen suosittu matkailukohde ja tänä päivänä NOVASOLin valikoimassa Kroatiassa on yli 10 000 loma-asuntoa ja uusia kohteita tulee kokoajan. Loistava sää, ainutlaatuinen luonto, ihanat hiekkarannat, sopivat hinnat, ystävälliset paikalliset, unohtumattomat nähtävyydet sekä etenkin kauniit loma-asuntomme tekevät Kroatian lomastasi täydellisen. Jos aiot lähteä lomalle Mljetin saarelle, NOVASOL tarjoaa parhaan mahdollisen valikoiman ihania loma-asuntoja.

Valitse valikoimastamme loma-asunto Dalmatiasta merinäköalalla, niin voit joka aamu herätä rauhoittavaan maisemaan. Tai vuokraa asunto omalla uima-altaalla, niin pääset viilentymään altaaseen milloin vain tahdotkaan. Etenkin lapsiperheille uima-altaallinen loma-asunto on todella mukava. Nettisivuillamme voit rajata hakua vastaamaan juuri sinun toiveitasi ja löytää loma-asunnon, josta ei malttaisi lähteä ikinä pois. Yksityinen loma-asunto takaa rauhallisen ja omatoimisen loman, josta saat nauttia ilman hotelleille ominaista yleishälinää.